Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

KIZ DUĞALGAZIM BAĞLANMADI YANİİİİ BUGÜNDE EŞYALAR GİDİYO İŞTE İLEĞEN HESABI OLABİLİR YADA SADECE YIKANMAYA ESKİ EVE GELİCEZZZZZ :kedi:

serap öbür evde işi bitirinn bi döşek bırakın orda :dbanyonuzu yapın yeni eve gelin

yok anam ne varsa gitti annemler dün bizde kaldı bizde üst kattan çarşaf Falan aldık bişi bırakmamışım ama iyi oldu eşim dn birden nakliyeci tutucam dedi iyiki gardolabı falan boşaltmışım dün 1.30 ta yattım öyle olsa uyumadan gelirdim işe herhalde

vallamı kızzzz ne arıyolar burdaki iş içinmi geldilerr çerkezköyde çorluda çok yabancı var sanayisi geniş die

büyük halam oraya gelin gitti canım..
eniştenin orda magazası var durumları ii..
sonra amcalar istanbula halalarda çerkezköye kapaklıya yerleşti.
koloni diorum ben onlara..

aha çorlunun soğuğu kuru ayazı hiç bi yerde yokturr
ooofff....bırsen yaa...sen öyle söyledın ben burda üşüdüm yaw...bırrrrrrrrrrrrrrr...

KIZ DUĞALGAZIM BAĞLANMADI YANİİİİ BUGÜNDE EŞYALAR GİDİYO İŞTE İLEĞEN HESABI OLABİLİR YADA SADECE YIKANMAYA ESKİ EVE GELİCEZZZZZ :kedi:
ihihihihihiih....
VALLA MI.
duvardan abdest alın sızde...
ihihiihihihhi
hanı sular olmayınca teemmüm mü denıyordu...topraktan abdest alınıyor ya...
tövbe tövbe günaha girdimm..allahım affet..:Saruboceq::Saruboceq:

12 den önce yatmıyorum cnmm bazen geceleride uyku tutmuyooo öff zor işler bu işler :d

olsun kuşum ya...
aslında sımdıden uyusan ve bol bol uzansan ıyıdır..
çunku senın sıpan çıkınca karnından uyutmuycak senı...çokk ararsın bu boş zamanlarını...saç baş yoldururlar ınsana heee..

büyük halam oraya gelin gitti canım..
eniştenin orda magazası var durumları ii..
sonra amcalar istanbula halalarda çerkezköye kapaklıya yerleşti.
koloni diorum ben onlara..

ohh atmışlar kapağı trakyaya trakya güzeldirr kız yaşancakk yerrr ay siz neden gelmediniz herkesçikler buraya gelmiş bak

kıs sen çorludaydın dimi..
benimde çerkezköyde halamlar oturuo...
6 halam var hepicide orda...
kuşum 6 halan var..vayyyy
amcan kaç tane kuşumm...
kalabalıksınız..

serap öbür evde işi bitirinn bi döşek bırakın orda banyonuzu yapın yeni eve gelin
hahahhahahaha
bencede..

İNSANIN Bİ TARAFLARI DONUYO YA HAKETTEN TRAKYANIN AYAZI ÇOK FENAA kafamçokkarıştı
bırrrrr çok üşüdüm çokkk..

yaaa..ocakta 1 tencere su ısıtın olmazmı...idarelı kullanın...

dilekimm biliyommm cnmmm amaaa uyuyamadıktan sonraada yatmanın bi anlamı yok zaten ben 8 dedimiii bi istifraaa molam varr o olmadan olmuyooo ileride arıycam bıuu günleri amaa allhım büyükk uslu bişi olurrr belkilim hiçte inanasım yok öle olucağına da neyse ümit dunyası

ayy çalışıyosun zaten cnmm iyi düşünmüş eşinnnn en azından küçük şeyleri yerleştirmek sana kalır annenlerde yardım ettimi tamamdır çay içmeye gelcez sana yeni eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…