- 25 Nisan 2009
- 34.366
- 39.845
- 1.123
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #24.801
dilek hoşgldn cnmmm burdada hava öle ya sanki kış geri döndüüü bgn bıraz daha guneş çıktı ama soğuk rüzgar devam edıyo
kuşum yaa...oluyormus hamılelıkte uykusuzluk demı..akşam erken yatıyormusun bariihihoyyyt
sen arada sırada degerlendır...
kaçırma kuzum...
bız emırde tam çalısmalara basladık..hırsız gırdıydı.eve..bende mopral yerlerde süründü...bebek çalısması yok dedim..kocış olmaz dedi..
onda stres yohh...sonuç...emır oldu..
aynen canım ya...ama orlar daha soguktur...
SENİN VELET SENİ UYUTMUYO HAYLAZ OLACAK GALİBA:dance:
toplanın yardıma gelin badanaaya başlıyoz bgn
aha çorlunun soğuğu kuru ayazı hiç bi yerde yokturr
aha çorlunun soğuğu kuru ayazı hiç bi yerde yokturr
kıs sen çorludaydın dimi..
benimde çerkezköyde halamlar oturuo...
6 halam var hepicide orda...
İNSANIN Bİ TARAFLARI DONUYO YA HAKETTEN TRAKYANIN AYAZI ÇOK FENAA kafamçokkarıştı
serap öbür evde işi bitirinn bi döşek bırakın orda :dbanyonuzu yapın yeni eve gelin
vallamı kızzzz ne arıyolar burdaki iş içinmi geldilerr çerkezköyde çorluda çok yabancı var sanayisi geniş die
ooofff....bırsen yaa...sen öyle söyledın ben burda üşüdüm yaw...bırrrrrrrrrrrrrrr...aha çorlunun soğuğu kuru ayazı hiç bi yerde yokturr
ihihihihihiih....KIZ DUĞALGAZIM BAĞLANMADI YANİİİİ BUGÜNDE EŞYALAR GİDİYO İŞTE İLEĞEN HESABI OLABİLİR YADA SADECE YIKANMAYA ESKİ EVE GELİCEZZZZZ:kedi:
12 den önce yatmıyorum cnmm bazen geceleride uyku tutmuyooo öff zor işler bu işler :d
ya demi serapppp bilrisinnn sennn benim bu kışş bütün su tesisatı dondu hemde beton içindennn eşim tekrar döşedii dıştann
büyük halam oraya gelin gitti canım..
eniştenin orda magazası var durumları ii..
sonra amcalar istanbula halalarda çerkezköye kapaklıya yerleşti.
koloni diorum ben onlara..
ooofff....bırsen yaa...sen öyle söyledın ben burda üşüdüm yaw...bırrrrrrrrrrrrrrr...
ihihihihihiih....
VALLA MI.
duvardan abdest alın sızde...
ihihiihihihhi
hanı sular olmayınca teemmüm mü denıyordu...topraktan abdest alınıyor ya...
tövbe tövbe günaha girdimm..allahım affet..:Saruboceq::Saruboceq:
:roflol::roflol::roflol:
kuşum 6 halan var..vayyyykıs sen çorludaydın dimi..
benimde çerkezköyde halamlar oturuo...
6 halam var hepicide orda...
hahahhahahahaserap öbür evde işi bitirinn bi döşek bırakın ordabanyonuzu yapın yeni eve gelin
bırrrrr çok üşüdüm çokkk..İNSANIN Bİ TARAFLARI DONUYO YA HAKETTEN TRAKYANIN AYAZI ÇOK FENAA kafamçokkarıştı
yaaa..ocakta 1 tencere su ısıtın olmazmı...idarelı kullanın...yok anam ne varsa gitti annemler dün bizde kaldı bizde üst kattan çarşaf Falan aldık bişi bırakmamışım ama iyi oldu eşim dn birden nakliyeci tutucam dedi iyiki gardolabı falan boşaltmışım dün 1.30 ta yattım öyle olsa uyumadan gelirdim işe herhalde
yok anam ne varsa gitti annemler dün bizde kaldı bizde üst kattan çarşaf Falan aldık bişi bırakmamışım ama iyi oldu eşim dn birden nakliyeci tutucam dedi iyiki gardolabı falan boşaltmışım dün 1.30 ta yattım öyle olsa uyumadan gelirdim işe herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?