- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #24.821
dilekimm biliyommm cnmmm amaaa uyuyamadıktan sonraada yatmanın bi anlamı yok zaten ben 8 dedimiii bi istifraaa molam varro olmadan olmuyooo ileride arıycam bıuu günleri amaa allhım büyükk uslu bişi olurrr belkilim hiçte inanasım yok öle olucağına da neyse ümit dunyası
yada ben kırk uçurmaya gelirimm sıpamlaa
He kız artık uıydurcaz kılıfına bakalım bİŞİ olmaz benden yumoŞ falan yapmamıŞımdır kesİn bİ ayda arka arkaya adet oldum artık bİdahakİ ay olurmuyum bİlmem adet :)))) peŞİn peŞİn Ödedİm bu ay hakkımı
haydı gelsın serapın bebegı artuk..
He kız artık uıydurcaz kılıfına bakalım bİŞİ olmaz benden yumoŞ falan yapmamıŞımdır kesİn bİ ayda arka arkaya adet oldum artık bİdahakİ ay olurmuyum bİlmem adet :)))) peŞİn peŞİn Ödedİm bu ay hakkımı
gel kız gel bebişi yatağa yatırırık benimde bebişim olur tizzz zamanda
gel kız gel bebişi yatağa yatırırık benimde bebişim olur tizzz zamanda
olsun kuşum ümit fakırın ekmeği...
bende çok umutlanmıstım emırde emme..
anamı aglattı...
olsun napam...allah saglık versın...
uyumayız bız ne gece ne gunduz..
evet evet..
kaynanama kızkardesı yatak örtusu getırmıs hedıye...serdıler bır guzel...
emir çıktı yataga..bunlar emırı yatakta yuvarladılar...erkek olsun dıye dalga geçıyorlar...kaynanam sankı yenı gelın oluyor gıbı ...
:roflol::roflol::roflol:
yok be anacığım kuru sıkı atıyom hep deşme yaramı şincikkk ya kist yaspıyom ya geç adet oluyom ayyyyyyy ayyyyyyyyy ne etçem bülee
ben birkaç ay düzenli adet olduydum glucopagelayasminle diğer ayda seropheneye başladıydım serap ikinci ayımdada kaldıydımm
heee kız olurrr yatırırıkk bide çiş eder yatağınaa ehehehe kuvarsın bizi
kuşum nıye oyle dıyon sen...olcak bebegen tabe...
Allahın iznıyle...
çok yakında gelsın ınsallah...
:saruboceq::saruboceq:
ınşallah herkese versın allah tez vakıtte...ben birkaç ay düzenli adet olduydum glucopagelayasminle diğer ayda seropheneye başladıydım serap ikinci ayımdada kaldıydımm
:roflol:heee kız olurrr yatırırıkk bide çiş eder yatağınaa ehehehe kuvarsın bizi
:roflol::roflol::roflol:valla doğru söylüyon cnm katlanıcazz o ağlarken uyuycak halimiz yokk benmki önden alıştırma yaptırıyo zaten uyumamaya
evet guzel olurdu..:roflol:seninki çiş etseydıyaa oraya ay ne güzel olurduu ölürdnüz gülmekten kaynanan için aynı şeyi söyleyemıycemde
ama serapımm şimdi dr ye gitmıyon gene stress yapıyonn napıcaz biz seniiii hard diskiniimii bozalımmm he süle bakemm
dilek sen emire hangi bezi kullandın kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?