Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

He kız artık uıydurcaz kılıfına bakalım bıŞı olmaz benden yumoŞ falan yapmamıŞımdır kesın bı ayda arka arkaya adet oldum artık bıdahakı ay olurmuyum bılmem adet :)))) peŞın peŞın Ödedım bu ay hakkımı

olsun kuşum ümit fakırın ekmeği...
bende çok umutlanmıstım emırde emme..
anamı aglattı...
olsun napam...allah saglık versın...
uyumayız bız ne gece ne gunduz..

haydı gelsın serapın bebegı artuk..

ben birkaç ay düzenli adet olduydum glucopagelayasminle diğer ayda seropheneye başladıydım serap ikinci ayımdada kaldıydımm

gel kız gel bebişi yatağa yatırırık benimde bebişim olur tizzz zamanda

evet evet..
kaynanama kızkardesı yatak örtusu getırmıs hedıye...serdıler bır guzel...
emir çıktı yataga..bunlar emırı yatakta yuvarladılar...erkek olsun dıye dalga geçıyorlar...kaynanam sankı yenı gelın oluyor gıbı ...
:roflol::roflol::roflol:

seninki çiş etseydıyaa oraya ay ne güzel olurduu ölürdnüz gülmekten kaynanan için aynı şeyi söyleyemıycemde

yok be anacığım kuru sıkı atıyom hep deşme yaramı şincikkk ya kist yaspıyom ya geç adet oluyom ayyyyyyy ayyyyyyyyy ne etçem bülee

kuşum nıye oyle dıyon sen...olcak bebegen tabe...
allahın iznıyle...
çok yakında gelsın ınsallah...
:Saruboceq::Saruboceq:

ben birkaç ay düzenli adet olduydum glucopagelayasminle diğer ayda seropheneye başladıydım serap ikinci ayımdada kaldıydımm

canım bana dukturr yaramıyo şitres yapıyom ben ilk ay sadece kontrole gittiğimde 6 tane yumoşum varmıl doktorda şaşırdı biş yapmayalım olur kesin ikiz dedi emme sonra doktor çağırdıkça gerildim son aylarda 12 e kadar düşürdüm olan şeyler olmaz oldu bide ilaçla olmadı

heee kız olurrr yatırırıkk bide çiş eder yatağınaa ehehehe kuvarsın bizi

gelsin kız yapsın aaa aşkolsn ben öyle şeylere hiç takılmam

:roflol:
ınşallah herkese versın allah tez vakıtte...

heee kız olurrr yatırırıkk bide çiş eder yatağınaa ehehehe kuvarsın bizi
:roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
valla doğru söylüyon cnm katlanıcazz o ağlarken uyuycak halimiz yokk benmki önden alıştırma yaptırıyo zaten uyumamaya
:roflol::roflol::roflol:

seninki çiş etseydıyaa oraya ay ne güzel olurduu ölürdnüz gülmekten kaynanan için aynı şeyi söyleyemıycemde
evet guzel olurdu..:roflol:

ama serapımm şimdi dr ye gitmıyon gene stress yapıyonn napıcaz biz seniiii hard diskiniimii bozalımmm he süle bakemm

valla kız resetleyin beni gene gidiyon be kist var diyo göndertiyo bide doğ.kont.hapı veriyo uyuz hatun daha doğrusu uyuz kistler yapıştılar bırakmıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…