Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

zaten bu serabı ben bi yerde yakalarsam düvücem çokkk hep kötü düşünüyooo klava:

güsel düşüm güsel olur serapım...
allah buyuk...
bende tarıhlere takılmıycam bu ay...yoksa adet gecıkıyor...
"istemıyorum bebek gelmesın "dıye kendımı bebek düüşüncesinden uzaklastırdım..yoksa her ay belırtı oluyor sanıyorum..sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

KIZ OYALANCAK Bİ FINDIK KURDUN VAR BENDE BİŞ YOGGGGGGGGGGGG HOŞ KOCACIKIMIN ÇOCUKTAN FARKI BOY EMME ENDAM OLARAK ÇOCUKU ANDIRMIYOO :roflol::roflol:

dilek sen emire hangi bezi kullandın kız
ben canım hepsınden aldım...
ılk 6 ay anne sutu aldıgı ıçın çok çıs yapıyor..sutun yüzde 90 ı su bılıyosun..
huggs.molfx,can beb,hepsını denedım..
ama en kullanıslı ve çiş taşırmayan prımaaa..

valla kız resetleyin beni gene gidiyon be kist var diyo göndertiyo bide doğ.kont.hapı veriyo uyuz hatun daha doğrusu uyuz kistler yapıştılar bırakmıyolar
reset reset...
oldumu serappppp...
kıstler kıştt kışştt..gidin...hade yallah..

:roflol::roflol::roflol::roflol:

AY ŞİNCİK KENDİMİ ÇOK BOŞ HİSSEDİYORUM

KIZ OYALANCAK Bİ FINDIK KURDUN VAR BENDE BİŞ YOGGGGGGGGGGGG HOŞ KOCACIKIMIN ÇOCUKTAN FARKI BOY EMME ENDAM OLARAK ÇOCUKU ANDIRMIYOO :roflol::roflol:

ahh kuşum..allah ısteyen herkese versın canım...
sende yakında bebegıne kavusacaksın..bak dılek dedı dersın..stres yapma...ilaçlarını kullan...doktoruna guven kuşum...gör bak..çok az kaldı bebişine..olumunekankayizsmile

AMıN KUŞUM ALLAHIM ÇOCUKLARINIZA SAĞLIK SIHHAT VERSıN VE KARDEŞ VERSıN HAYIRLISIYLA TEZ ZAMANDA
Kullandığım ilaç incir kürü oda bi koli içinde diğer tarafa getmüşş

HEHEHE BEN BEZDEN ANLAMIYOM AMA ARKADAŞLARIMDAN KİM DOĞUM YAPTIYSA:icecream: ÇİÇEK GÖTÜRMÜYOM BEZ GÖTÜRÜYOM
en guzelı kuşum....çok dogru bulmussun şu bez goturme ısını...çok ıhtıyaç...akıllı serappp..

AY ŞİNCİK KENDİMİ ÇOK BOŞ HİSSEDİYORUM

iihihihiihih
çok güçlü resetlerım...

ACAYİP ÇOK FENA OLDUM KOCAM ARAMASA TAŞINDIĞIMIZI BİLE UNUTMUŞTUM NERDEYSE KOCAKIMI UNUTMUŞTUM :roflol::roflol:

serapım ıncır kürü mü...doktor ılaç verdımıydı pekı...bilmiyorumkismile

YOK ANAM DOKTOR BANA 2 AYLIK DOĞ.KONT.HAPI VERDİ GÖNDERDİ YA 2 AY SONRA GEL DEDİ HATUN 14.GÜNDE GİTTİM BEN BU GACIYA NE ETÇEZ ŞİMDİ Bİ İLAÇ FALAN KULLANCANMI DEDİ YOK DEDİ BU AY BÖYLE GEÇİCEK AMA DEDİM AY BAŞI GENE KİST OLURSA KONTROLEDE ÇAĞIRMIYO BELKİ GELİŞECEK YUMOŞ DİMİ Bİ ÇATLATMA İĞNESİ FALAN VURULURDUM AMA YOK DEDİ ISRARLA

:roflol:

kuşum yaa...doktor ılaçlarını kullanmadıgını bılıyor demı...benım kafam karıstı...kıstlerın nasıl gıtcek..muayene ettımı senı...gıtmısmı kıstler..nasıl anlıycan...muayenede etmıycem demıs..

ayy cok heyecanlıyım dılek yaa bebısımın kalp atışları ıçıçn gıdıcem randavum 2 de acayıp stres oldum

ay kuşum hadı gıt gel kuşum...çok guzel....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selcen hoşgeldın...

ben bırasdan çıkcam kıslar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…