Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

cıcıekk yok mu???bana soru sormuss ben ozelden attım cewabını onaa..gırmıcekmı nete

çıçek annesıne gıdecektı...oyle hatırlıyorum ...laptopunuda goturcektı...netı cekerse yazacaktı...
öyle hatırlıyorum..ben bıraz unutkanım...umarım başka bırıyle karıstırmıyorumdur...
annesınde dınlencek acuk...

hoşbuldum canım evını tasıyomussun hayırlı ugurlu olsun ıns bıtanem boll bebıs getırsn bu ev sana

amin canım aminn

biliyo kuşum kist yok canım gitti onlar ama ay başında tekrarlarmı garanti veremem diyo dedim ona göre işey yapalım dimi ama yok dedi yaa beni anlayan bi doktor yokmu yaa poffff safta değilim 3 tane doktor değiştirdim biliyon nasıl oluyo tedavi nasıl oluyo kontrol ekrana baktığımda hangisi yumoş hangisi kist onu bile anlar oldum niye böyle oluyo

kuşum kıstler gıttıyse ılaç kullanma tabı... bu ay yumurtlamanı takıp et...yumurtlama dışındada çalıs...hihoyyythihoyyyt

valla serabım solemısmıydım bılmıyorum ama ben 4 cmlık kıstım varken kaldım hamıle ıste bu kıst ılletıde neden hamıle kalamıyorum dıye dusunmek gıbı bısey dusundukce gıtmıyolar canım takılma kıstlere anladıgım kadarıyla cok fazla takılıyosun ben hıc bı zaman kıstlerım var dıye dusunmedım bende bıde 10 cmlık vardı o bıttı 4 cmlık cıktı onlada hsmıle kaldım doktorlara bakarsan 1 mmlık kıstle bıle hamıle kalamassın hersey allahtan valla tamam doktorlar olmadanda olmuyo ama doktorlar sokuyorlar ınsanı strese her zaman en kotuden gıdıyorlar ınsanlarıda cokuntuye ugratıyorlar

ya dilayım 2 ay doğ.kontrol hapı vermişti ya hele o hapları ilk aldığımda çok fena oldum iyiki içmemişim ilk 3 tanesini eşimin zoruyla içtim stres yapıyolar ya kist var olmaz 3 ay içinde 2 kere kist iyi huylumu kötü huylumu diye kan verdim ya germekten başka bi işe yaramıyo yaptığı şu an 1 yada zati rahim filmi çekildi boş boş boş yapılan bi tedavi yok kan ver hap ver gönder okaa

valla dedıgım gıbı canım bosver sen kafana takma bıde valla canım kaslmam dedıgın ay kalınıyo kuzum

valla dedıgım gıbı canım bosver sen kafana takma bıde valla canım kaslmam dedıgın ay kalınıyo kuzum

yok be kuşum faaliyette yokki ev taşınmasından dolayı artık bundan sonra olursa ama günümede kalmadı allahım en doğrusunu bilir artık bilmiyom nasip değilse vardır bi hayır diyorum ama üzülüyorumda canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…