Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

dün yatak odası bittii tertemizz oldu ama bende bittim vallaaa kızlarr ben bgn yokumm annemi hastaneye yatırmışlar dünn dün ablam gitti bgn ben gidicemm bgn kesin yokumda kalabilirimm haberiniz olsunn

iyim yaptın kuşumm yağmur var burda havada kapalı boğuldum evin içindee
bugünde adet günüm gelecek mi gelmicek mii stress yaptım ondan uyuyamadımn sanırsan hayırlısı bakalımm

ayyy canım bugun senın adet gunundu demı hade bakalım hayırlısı inş.. gelmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

fatoşum sen napıyosun kuzum

canım hoşgeldin..
vallla napım balım bende yaa aynı..
işte adetim bitti diye dün bıcı bıcı yaptım dualarımı okum hemen die..
bi baktım akşam akıntım olmuş..
nise bgn tekrardan alırım artık..
valla dualrım olmayınca kendimi boşlukta hissediom..

evet canım haklısın ınsan ole olyo hakıkatten hade bakalım pes etmek yok tam gaz hızla calısmalara devammm

inşallah kıslaaarr yaaa
dün sol kasığımda sabit bi yerde bi ağrı vardı bugün sağ kasığıma geçti anlayamıyorum psikolojik midir diye

evet canım haklısın ınsan ole olyo hakıkatten hade bakalım pes etmek yok tam gaz hızla calısmalara devammm

valla aynen öle canım..
umarım bu ay olur..

inşallah kıslaaarr yaaa
dün sol kasığımda sabit bi yerde bi ağrı vardı bugün sağ kasığıma geçti anlayamıyorum psikolojik midir diye

ay hadi hayırlısı bitanem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…