Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

amiiinn dilay
kıss ben gece wc ye kalkıyorum kaç kere idrarım durmuyoki yerindee sabaha kadarrkaydirigubbakcemile3

ohhhh sık sık tuvalaetede kalkıyoruz hayırlısı bakalım o cok onemlı degıl canım herhalde her dakıka bası yapmıyosun sonucta demı kalkıyosan 3 saat 5 saat aralıklarla kalkıyosun sabahta uykundan uyandıgında gır wc yeyap testını ıste kuzummm

tamam canımcımmm testim yok akşam eşim gelsin çıkıp bulalım bi nöbetçi eczane
ayyy şimdiden heyecanlandım inş. tek çizgi görmemm

yeniymiş daha güldeşekercim inşallah bebişin seninledir bende bu ay bal tarcın cörek otu kürüne başladım inşallah bu ay tutar:Saruboceq:

günaydın pelinnnnnnnnn şekerrrrrrrrrrr dilayyyyyyyyyyyy selam kızlar

dilayım çok sevindim pıtpıtlarını duymuşsun

kız şeker at bi golde senlede sevinelim allahımın izniyle:)))

h.g serapppp naptın kuşum ev işlerini azladın mı birazcıkk
bende istiyom o golü atmayı ama bakalım inş.
+

ay nerde kız bi odaya yığdım kapadım kapısını açmayınca toplu gözüküyoo ama yatak odası güzel olmuş ferah geniş ohh

günaydın serabım hoşgeldin nasılsın canım

iyiyim kuşum sen nasılsın

canım nasılsın napıosun..
senin adet durumun nasıl??
canımcım iyiyim benim adetim iki gün önce bitti calışmalar başladı tüm hızla devam ediyo bal tarcın cörek otu kürünü yaptım sabah akşam yiyorum inşallah bu ay tutar sen adet oldunmu tatlım
kısss aynı anda yazmışız..
valla bilmim yaaa...
ama sığamıyorum hiçbiyere...

kalp kalbe karşıdır canım sıkma canını tatlım bende bazen öyle oluyorum helede adetimin ilk günlerinde ama şimdi iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…