Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızlar bende dun doktordaydım bebısımın pıt pıt larını gorduk kalp atıslarını kuzum benım doktor gayet saglılıklı merak etme annesı dedı kuzum benım nasıl guzel bır duygu kızlar anlatamam sıze allah hepınıze yasatsın ıns.

canım yaaa maşallah ne güzel..
inşallah o güzel duyguları bizde yaşarız

inşallah kıslaaarr yaaa
dün sol kasığımda sabit bi yerde bi ağrı vardı bugün sağ kasığıma geçti anlayamıyorum psikolojik midir diye

belırtılere cok takılma ben adetım ıkı gun kala yapmıstım testı 2 gun oncesınde gordum ıkı cızgıyı bırden belırtılere takılma dıyorum adet belırtılerıyle aynı hemen hemen ama herkeste degısebılıyo benım mesele kasıklarımda anı kıramplarım oluyodu oksururken hapsırırken falan koltuktan kalkıp otururken

ammmiiinnnnnnnnnn
ohhh hadi gözün aydın dilaycımm maşallahhh duydun demek bebişini yerim onuuuu bennn

o kramplar bendede oluyo ama dediğin gibi takılmamak lazımm du bakalım yarın yapacam zaten bugün olmazsam çıkar heralde

dilaycım bebişinin kalp atışlarını duymuşsun ayyy ne güzel allahım nazarlardan korusun bizede nasip olur inşallah bebişimizin kalp atışını duymak:Saruboceq:

cok saolun kızlar allah hepınıze yasatsın ıns guldeseker sabah ılk ıdarınla yap muhakkak cunku daha net sonuc alıyosun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…