Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

bugün yasin okuyacazzyerimseniben

özge çok teşekkürler canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sanada..

ceylannnnnnnnn kız anası seniii hayırlısı olsun canım pyensesimisss geliiii

asnil sanada sorum var gitme kan sonucu heterozigotmu senin ben homozigotumda?

kızlar ben bu gece okuyamıycam malum durumdan..ceylanım benim duamıda değiştirirmisin..sağlıklı bir bebek istiyor diye..allah okuyanlardan razı olsun

kızlar ben bu gece okuyamıycam malum durumdan..ceylanım benim duamıda değiştirirmisin..sağlıklı bir bebek istiyor diye..allah okuyanlardan razı olsun

inşallah çok yakında kavusursun eylemcım bebegıne..saglıkla ınşallah..

sağol dilekçim..emirden yeni maceralar yokmu anlatsana birazcuk

anlatayım ..çok yorucu bır çocuk...
dun dısarı çıktık..fılm aldıgımız bır cd ci var...ne zaman onunden geçsek cama yapışıp batman dıye bana seslenıyor.."anne bak batman".
adam ıçerden gulumsuyor...
hiç usenmeden çökuyor dukkanın önune butun fılmlere bakıyor...
ve ben onu yollarda sabırla beklıyorum...
karıncaya takılıyor...sınege takılıyor...kopege takılıyor...
kedılerı kucaklıyor..eve goturmeye çalısıyor teyzesı..allah sanada bır yaramaz sıpa versın..sende yorul ..Şeniz

bak gülümsetiyor senin oğlan hemen beni..ahhh canım inşallahh ben razıyım zaten benden ve kocamadan uslu bişey çıkçağına inanmıyoruz biz..şimdi herşeyi sorar o bu ne bu ne bune..allah uzun ömürler versin onada sizede..

HADEEE HADEEE KANDIRAMAZSIN BENÜÜÜ:lepi::lepi::lepi::lepi:
ELÜFFFFFFFFF KIZ SENÜN NEYİN OLCEK ACEP BEN HEP KIZ İSTİYOM DİYE Mİ NE SANADA KIZ GELİYOO
AMA ÇİÇEEEMİN ERKEKİ OLUCAK SANKİM
iNŞALLAH KIZ GELSİN DE KIZ ERKEK FARKETMES AMA KIZ DAHA Bİ SÜSLÜ OLUYO YA BEN DE ÇOOK SEWİYORUM KIZ CİCİLERİNİ HİÇ ÜŞENMEM KILIKTAN KILIĞA SOKARIM SAÇLARINI YAPARIM AYYYY

senı gulumsettıysek ne mutlu bıze ..
allah herkese saglıklı evlatlar nasıp etsın...
ne yemek yapsak yaaa
yemek yapmaycam ben..kocış gece gelcek vardıyası oglen 1 de basladı akşam 22:30 bıtcek..yerde gelır..bende çurba yapsam yeter....
eylem sen ne yapcan kuşum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…