- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #25.141
acep ben hamıleyım desem benım neyım olcak serapım...:roflol::roflol:
selam anne olmak isteyen çıtırlar....bu topıc de HEP beraber sıkıntınızı sitresinizi atmak istermisiniz.....eee ne duruyosunuzzzzz buyrun bakalımmmmmm gülerek eglenere sıkıntılara meydan okuyalımmmmm:lepi:
DÜZENLI OKUMAYAN ARKADAŞLAR LİSTEDEN SİLİNMİŞTİR BİLGİNİZE...
arkadaşlar perşembe gecesi yasin okuyacak olanlar ve dua etmemızı ısteyen kişiler isimlerini ve dualarını özelime mesaj atabılırlerr....arkadaşlar yasin i şerif i perşembe gecesi saat 22:00 da hep beraber okursak daha faydalı olacagına inanıyorum..şimdiden teşekkürler agzınıza sağlık....
YASİN İ ŞERIF OKUYACAK KİŞİLER:Saruboceq:
NOHUTLU PILAV
ÇİÇEK8182
İSOLDE
TUBA88
EYLEM
DİRİM
YASEMIN66
PISON
ÖZNUR_
S&U
DİLAYY
MİRAGE1983
EMOS8935
ELFELLA
GÜLDEŞEKER
ASNIL
OAYDINER22
YASİN İ ŞERİF OKUDUKTAN SONRA DUA EDECEGIMIZ ARKADAŞLARIMIZIN İSİMLERİ VE DUALARI:Saruboceq:
CEYLAN: "bu kez bebegını saglıklı bır şekilde kucagına almak istiyor ve kayınvalıdesı için şifa duası istiyor":Saruboceq:
AYŞEGÜL:" bebeğini saglıkla kucagına almak istiyor":Saruboceq:
FATMA: ''sağlıklı ve hayırlı bi oğlu olsun istiyor'':Saruboceq:
SERAP: " Allahdan hayırlı bır sonuç ve bebişinın tez zamanda gelmesını istiyor":Saruboceq:
TUBA: "bekar oldugu için rabbim karşısına hayırlı bır insan çıkarsın inş ailesi için de hidayet istiyor.":Saruboceq:
PELİN: "saglıklı bir bebiş istiyor":Saruboceq:
DİLAY: " bebegını aklı bedenı saglıklı bı sekılde kucagına almak ıstıyor annesı için acil şifa istiyor ":Saruboceq:
MİHRİBAN: "saglıklı ve hayırlı bir bebiş istiyor":Saruboceq:
EYLEM:"bebegini sağlıkl kucagına almak istiyor":Saruboceq:
DİRİM: "dogal yollardan sorunsuz bır hamılelık hayırlı ve saglıklı bır bebiş istiyor":Saruboceq:
YASEMIN: "kolayca hamile kalıp rahat bir hamilelik geçirip,hayırlı ,akli ve bedeni sağlıklı bİr bebiş kcagına almak istiyor":Saruboceq:
ÖZNUR: "eşi için hidayet ve oglu için hayırlı bı gelecek istiyor":Saruboceq:
S&U: "Tez zaman da saglıklı bır bebiş ve bu süreçde sabır ve dayanma gücü istiyor":Saruboceq:
ELİF: "hamiş kalıp hayırlı ve saglıklı bır bebiş istiyor":Saruboceq:
DİLEK:" Allah'tan doğal yollarla en kısa zamanda hamile kalıp sağlıklı bir evlat istiyor":Saruboceq:
ASNİL: "saglıkla gelecek hayırlı bır evlat istiyor" :Saruboceq:
OAYDINER:"Rabbim,den sağlıklı ve ömürlü bir bebek nasip etmesini istiyor":Saruboceq:
GÜLDEŞEKER:" hayırlı sağlıklı bi bebiş istiyor":Saruboceq:
vereliniortak ben de memnun oldummemnun oldum...ben dılek...fırsat bu fırsat bende tanışayım didim.opuyorumnanaktan
azcuk sık kendini hamiş ol deycem sanada ama elin kulağında kaldın kalıcan merak etme :)))))
bugün yasin okuyacazzyerimseniben
bugün yasin okuyacazzyerimseniben
kızlar ben bu gece okuyamıycam malum durumdan..ceylanım benim duamıda değiştirirmisin..sağlıklı bir bebek istiyor diye..allah okuyanlardan razı olsun
inşallah çok yakında kavusursun eylemcım bebegıne..saglıkla ınşallah..
boshayallersmile
sağol dilekçim..emirden yeni maceralar yokmu anlatsana birazcuk
eylemcım senın fotonmu avatarın..çok guzelsın kuşum...
anlatayım ..çok yorucu bır çocuk...
dun dısarı çıktık..fılm aldıgımız bır cd ci var...ne zaman onunden geçsek cama yapışıp batman dıye bana seslenıyor.."anne bak batman".
adam ıçerden gulumsuyor...
hiç usenmeden çökuyor dukkanın önune butun fılmlere bakıyor...
ve ben onu yollarda sabırla beklıyorum...
karıncaya takılıyor...sınege takılıyor...kopege takılıyor...
kedılerı kucaklıyor..eve goturmeye çalısıyor teyzesı..allah sanada bır yaramaz sıpa versın..sende yorul ..Şeniz
iNŞALLAH KIZ GELSİN DE KIZ ERKEK FARKETMES AMA KIZ DAHA Bİ SÜSLÜ OLUYO YA BEN DE ÇOOK SEWİYORUM KIZ CİCİLERİNİ HİÇ ÜŞENMEM KILIKTAN KILIĞA SOKARIM SAÇLARINI YAPARIM AYYYYHADEEE HADEEE KANDIRAMAZSIN BENÜÜÜ:lepi::lepi::lepi::lepi:
ELÜFFFFFFFFF KIZ SENÜN NEYİN OLCEK ACEP BEN HEP KIZ İSTİYOM DİYE Mİ NE SANADA KIZ GELİYOO
AMA ÇİÇEEEMİN ERKEKİ OLUCAK SANKİM
senı gulumsettıysek ne mutlu bıze ..bak gülümsetiyor senin oğlan hemen beni..ahhh canım inşallahh ben razıyım zaten benden ve kocamadan uslu bişey çıkçağına inanmıyoruz biz..şimdi herşeyi sorar o bu ne bu ne bune..allah uzun ömürler versin onada sizede..
yemek yapmaycam ben..kocış gece gelcek vardıyası oglen 1 de basladı akşam 22:30 bıtcek..yerde gelır..bende çurba yapsam yeter....ne yemek yapsak yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?