- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #25.101
sağol canım sana da geçmiş olsun.benim şimdilik birşey belli değil 1 ay sonra doktor sağlıklı olursa biraz daha rahatlarız dedi. ben aspirin ve folik asiti doğumdan önce 6 ay kullanmış oldum hala da kullanıyorum.Normalde de folik asit hamilelikten 3 ay önce kullanılmaya başlanması tavsiye ediliyor zaten.
umarım senin bebişinde bir problem falan çıkmaz canımcım , sen hep iyi düşün olurmu sitres yapmamaya çalış , bende nerdeyse 4 aydır kullanıyorum bu ilaçları bu ayda adet olcam gibi yani önümüzdeki ayda kullanırım derken 6 ayı bulurum bende
kızlarr ben geldımm....
kzımla beraber:))
ayyyy pembişler hazırlancak desenee aaaa çok sewindim canımkızlarr ben geldımm....
kızlarr ben geldımm....
Hadİ ya benİmde Öyle pıhtı pıhtı gelİyoo İŞte olduĞumda asnİl aspİrİn İyİmİ gelİyoo
hoşgeldin ceylanım nasılsın kızımlamı beraber dedim sen bakıyımzemuszemus
bana aspirin çok iyi geldi günde bir tane içiyorum mideme dokunmasın diye ekopirin var aspirinin bagırsakta çözünen şekli , onu kullanmaya başladıktan sonra benimki düzene girdi ben ilk oldgum zamandan beri hiç düzenli olmamıştım
sen hiç pıltılaşma testi falan yaptını canım
kızlarr ben geldımm....
bende normalde pek adet belirtisi yoktur psikolojimin altüst olması we halsizleşmem dışındaçok sevindim canım , sitres yapma olurmu , senin adet döneminde nasıl bir belirti falan olmuştu benim akıntım bugun gelmiyor buda benim adet belirtim
ewet patik diyodu zaten serabım kaptırdık kızı yaa kız bebiş için neler warrr neler şimdi ne süslü bı kız olcek kimbilirrAllahhhhhhhhh tİyzeeeeeee olucaz hemİde kızımız olucak tÜhhhhhhhhhh patİk aldı kızı gÖrdÜnmÜ yapamadım bİ erkekkkkkkk
yoooooooooo kuşum önemli bişi mi o ben bilmiyom bak hiç yada yaptılarsada haberim yok
bende normalde pek adet belirtisi yoktur psikolojimin altüst olması we halsizleşmem dışında
bi haftadır fln çok gergindim eşim sürekli diyodu kesin seninki gelmeye çalışıyo beni öldürmeden gelse ii olcak diye
meğersem o hamilelik gerginliğindenmiş
bide çok yorgundum, akıntım artmaya başlamıştı biras, bir de en çok dikkatimi çeken göğüs uçlarım çok acıyo sütyen bile zor takıyorum sızım sızım sızlıyolar hem kaşınıyolar arada hem de kaşımayı bırak elleyince canım yanıyo normalde hiç olmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?