Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

umarım senin bebişinde bir problem falan çıkmaz canımcım , sen hep iyi düşün olurmu sitres yapmamaya çalış , bende nerdeyse 4 aydır kullanıyorum bu ilaçları bu ayda adet olcam gibi yani önümüzdeki ayda kullanırım derken 6 ayı bulurum bende

aman aksatmadan kullan canım o ilaçlar önemli.

kızlarr ben geldımm....
kzımla beraber:))

hoşgeldin ceylanım nasılsın kızımlamı beraber dedim sen bakıyımzemuszemus

Hadİ ya benİmde Öyle pıhtı pıhtı gelİyoo İŞte olduĞumda asnİl aspİrİn İyİmİ gelİyoo

bana aspirin çok iyi geldi günde bir tane içiyorum mideme dokunmasın diye ekopirin var aspirinin bagırsakta çözünen şekli , onu kullanmaya başladıktan sonra benimki düzene girdi ben ilk oldgum zamandan beri hiç düzenli olmamıştım

sen hiç pıltılaşma testi falan yaptını canım

Allahhhhhhhhh tıyzeeeeeee olucaz hemıde kızımız olucak tÜhhhhhhhhhh patık aldı kızı gÖrdÜnmÜ yapamadım bı erkekkkkkkk

yoooooooooo kuşum önemli bişi mi o ben bilmiyom bak hiç yada yaptılarsada haberim yok

çok sevindim canım , sitres yapma olurmu , senin adet döneminde nasıl bir belirti falan olmuştu benim akıntım bugun gelmiyor buda benim adet belirtim
bende normalde pek adet belirtisi yoktur psikolojimin altüst olması we halsizleşmem dışında
bi haftadır fln çok gergindim eşim sürekli diyodu kesin seninki gelmeye çalışıyo beni öldürmeden gelse ii olcak diye
meğersem o hamilelik gerginliğindenmiş
bide çok yorgundum, akıntım artmaya başlamıştı biras, bir de en çok dikkatimi çeken göğüs uçlarım çok acıyo sütyen bile zor takıyorum sızım sızım sızlıyolar hem kaşınıyolar arada hem de kaşımayı bırak elleyince canım yanıyo normalde hiç olmazdı

yoooooooooo kuşum önemli bişi mi o ben bilmiyom bak hiç yada yaptılarsada haberim yok

pıltılaşma testleri çok önemli canım sen bir doktorundan istesene sanada yapsın bazıları o sebepten hamile kalamıyor sürekli kimyasal gebelik yaşıyor farkında olmadan adetle sökülüp bitiyor gebelik.

çiçekte ve bende var

yaa kızlar cinsiyet deyince benim bebiş dün bir türlü göstermedi. döndü sırtını bacakları da sımsıkı kapatmış. doktor bu taraftan dönsün diye uğraştı sırtını diğer taraf döndü diğer tarfatan uğraştı yine sırtını döndü. doktor da rahatı yerinde bunun dokunmayalım dedi. biz de sağlıklı olsun da doğuma kadar saklasın dediksürpriz olur işte...

BU KUDUZ GİZLİ HAMİŞLERDENNNNNNNNNN sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni:roflol::roflol:

evett kızlarr kızçem gelıyo:))
serap içimize dogru dogmuş cnm...
bebişide gördüm gayet iyiydi ama detaylı ultrasona bugun giremedım radyolojı dr ne yokmuş yarın giricem onadabakalım yarın kesinleşicek inşallah...ama doktor kesın konuştuu bu kız yaa dedi...kocamıoı görsenızz bulutların üstünde adam:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…