- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #25.121
geç döllenenlerden :roflol::roflol:BU KUDUZ GİZLİ HAMİŞLERDENNNNNNNNNN sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni:roflol::roflol:
evett kızlarr kızçem gelıyo:))
serap içimize dogru dogmuş cnm...
bebişide gördüm gayet iyiydi ama detaylı ultrasona bugun giremedım radyolojı dr ne yokmuş yarın giricem onadabakalım yarın kesinleşicek inşallah...ama doktor kesın konuştuu bu kız yaa dedi...kocamıoı görsenızz bulutların üstünde adam:))
ewet patik diyodu zaten serabım kaptırdık kızı yaa kız bebiş için neler warrr neler şimdi ne süslü bı kız olcek kimbilirr
pıltılaşma testleri çok önemli canım sen bir doktorundan istesene sanada yapsın bazıları o sebepten hamile kalamıyor sürekli kimyasal gebelik yaşıyor farkında olmadan adetle sökülüp bitiyor gebelik.
çiçekte ve bende var
evet tubiş ikra geliyooo hayırlısıyla inşallahh
Eylem gİtmeden canım rahİm Şeklİ bozukluĞu ne tatlım muaynede bellİ oluyomu benİmkİ gerİye dÖnÜk dedİ Öyle bİŞİymİ baŞka tÜrlÜ bİŞİymİ
evet tubiş ikra geliyooo hayırlısıyla inşallahh
güldürdün beni serap kızkaydirigubbakcemile3
ben çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın öpüldünüz işlerim biraz hafifleyince yine gelirim
evett kızlarr kızçem gelıyo:))
serap içimize dogru dogmuş cnm...
bebişide gördüm gayet iyiydi ama detaylı ultrasona bugun giremedım radyolojı dr ne yokmuş yarın giricem onadabakalım yarın kesinleşicek inşallah...ama doktor kesın konuştuu bu kız yaa dedi...kocamıoı görsenızz bulutların üstünde adam:))
geç döllenenlerden :roflol::roflol:
oaydıner senı adın neydın tatlşlım yaa nıck yazınca tuhaf oluyo:))
canım görmeden çıkmışım benimki rahim filminde göründü,arkuat uterus yani kalp şeklindeydi ama cerrahpaşadakiler septum gibi düşünüyoruz dediler bakalım histeroskopide net görünüp tedavi olabilirmiş..muayenede görünür herhalde geriye dönüklüğü ama bencede sorun yaratmaz kuzum takma..buarada evin hayırlı olsun güle güle oturun..
GÜLE GÜLE KUŞUM
KIZ SEN HAMİLEYİM DEYİNCE AMPUL YANMIŞTI ZATİİ KIZ GEÇTİ HEP İÇİMDEN AYYY NE GÜZEL BEYAAA BİZDE YAŞAYALIM ÇOK ÜZENDİM ŞİNCİKKK
HADEEE HADEEE KANDIRAMAZSIN BENÜÜÜ:lepi::lepi::lepi::lepi:
ELÜFFFFFFFFF KIZ SENÜN NEYİN OLCEK ACEP BEN HEP KIZ İSTİYOM DİYE Mİ NE SANADA KIZ GELİYOO
AMA ÇİÇEEEMİN ERKEKİ OLUCAK SANKİM
canım görmeden çıkmışım benimki rahim filminde göründü,arkuat uterus yani kalp şeklindeydi ama cerrahpaşadakiler septum gibi düşünüyoruz dediler bakalım histeroskopide net görünüp tedavi olabilirmiş..muayenede görünür herhalde geriye dönüklüğü ama bencede sorun yaratmaz kuzum takma..buarada evin hayırlı olsun güle güle oturun..
ismim özge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?