Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

güldürdün beni serap kızkaydirigubbakcemile3

ben çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın öpüldünüz işlerim biraz hafifleyince yine gelirim

evet ceylan resmen sırtı dönüktü bacaklar da sımsıkı kapalı doktoru bile gülümsetti yani doktor da öyle bir resmini verdi büyüyünce gösteririm kendisine artık

ay ne gusel kızce gelıyor..oleyyyy.. :lepi:

ewet patik diyodu zaten serabım kaptırdık kızı yaa kız bebiş için neler warrr neler şimdi ne süslü bı kız olcek kimbilirr

tühh kaçtı gül gibi kızzz

nasıl anlaşılıyo kan testimi yapılıyoo

Eylem gİtmeden canım rahİm Şeklİ bozukluĞu ne tatlım muaynede bellİ oluyomu benİmkİ gerİye dÖnÜk dedİ Öyle bİŞİymİ baŞka tÜrlÜ bİŞİymİ

canım görmeden çıkmışım benimki rahim filminde göründü,arkuat uterus yani kalp şeklindeydi ama cerrahpaşadakiler septum gibi düşünüyoruz dediler bakalım histeroskopide net görünüp tedavi olabilirmiş..muayenede görünür herhalde geriye dönüklüğü ama bencede sorun yaratmaz kuzum takma..buarada evin hayırlı olsun güle güle oturun..

güldürdün beni serap kızkaydirigubbakcemile3

ben çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın öpüldünüz işlerim biraz hafifleyince yine gelirim

GÜLE GÜLE KUŞUM

KIZ SEN HAMİLEYİM DEYİNCE AMPUL YANMIŞTI ZATİİ KIZ GEÇTİ HEP İÇİMDEN AYYY NE GÜZEL BEYAAA BİZDE YAŞAYALIM ÇOK ÜZENDİM ŞİNCİKKK

geç döllenenlerden :roflol::roflol:

HADEEE HADEEE KANDIRAMAZSIN BENÜÜÜ:lepi::lepi::lepi::lepi:
ELÜFFFFFFFFF KIZ SENÜN NEYİN OLCEK ACEP BEN HEP KIZ İSTİYOM DİYE Mİ NE SANADA KIZ GELİYOO

AMA ÇİÇEEEMİN ERKEKİ OLUCAK SANKİM

nasıl bır tedavı seklı uyguluyorlar eylemcım...duymustum..ama az gorunen bır seymıs galıba...

acep ben hamıleyım desem benım neyım olcak serapım...:roflol::roflol:

allah razı olsun kuşum o operasyonla basit oluyomuş canım hadi sende kendin toparla kuşum dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…