Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

afıyet bal olsun..şifa olsun...motoru bozma kıs..çırçır olursun..kaydirigubbakcemile

HEHEHE O YÖNDEN İYİYİM MOTOR ÇOK SAĞLAM KULLANMIYORUM BİLE:roflol::roflol::roflol::roflol:

sadece mideni bozsan iyi kız birde bkaydirigubbakcemile3agırsaklarıda bozarsın:))))

HAHAHAHA ORAYA VARANA KADAR :bbo:kafamçokkarıştısempatiksalakcinni

ayyy resmen beşir gibi öksürüom yaaa..
herşey geçtide şu öksürük gecmedi bi türlü...
geçer fatoşum o da geçer bende arada öksürüyorum hapşırıyorum ödüm kopuyo
kardeşinin olayını okudum çook iiyi yapmışsın ülkede bu kadar işsiz öğretmen warken işini kötüye kullananlara susmamak lazım

GİZZLİ HAMİŞ KIZ BİDE GİDERMİŞSİN İKİZ ÇIKARMIŞ:lepi::lepi::lepi::lepi:delikafadulden

evet canım sabah sabah kötü bi olay yaşadık maalesef..
gerekli mercilere şikayetimi bildirdim..
önce şikayet etmim dedim ama ..
böle dengesizler haddini bilmeli...

geçmiş olsun kız kıyamam sana , bal falan ye varsa tarcın bal karıştır ye

tamam canım sütle balı karıştırıp içim bari...

ayyy resmen beşir gibi öksürüom yaaa..
Herşey geçtide şu öksürük gecmedi bi türlü...

anaaaaaa kız öksürdükçe resmen sırtım ağrıyodu eşin sırtına bi merhemle ovsun bide sıcak havlu koy bide ıhlamur kaynat içine koyabildiğin meyveleri koy ılık bal ve limon koy iç iyi geliyo

yap kuşum bunları ıyı gelır bak..

ayy bi ara bende çok yemiştim ama bişiy olmadı

bende geçen yaz çok yemiştim izmirde incir bol olur, heryer incie agacı :))) yaz boyu en çok bagırsaklarım çalıştı:)))

iyi olmana sevindim canımcım sitres yapma , gebelik başlangıçlarında öyle şeyler oluyormuş kanaman yoksa sorun yok, benimde daha gelmedi beklemedeyim ama umudum yok yani

iyi olmana sevindim canımcım sitres yapma , gebelik başlangıçlarında öyle şeyler oluyormuş kanaman yoksa sorun yok, benimde daha gelmedi beklemedeyim ama umudum yok yani

doktor da şuan en büyük görevimin stres yapmamak olduğunu söylediğinden beri daha normalim canım
umudun yok demek kaydirigubbakcemile3 benim de yoktu söktürücüler fln kullandım haala ama süpriz yaptı banaaa

ıkız olması ıÇın bı anne baba atlıyomuŞ benım anneannemler ıkızmıŞ annemler geÇtı ıkız yok Şıncık teyze kızı ıkız doĞurdu 2 dene erkekımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…