- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #25.361
a.s canım sende bizlerden selam söyle cok özledik cabuk gelsin cicegimiz aramızaopuyorumnanaktan
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
inanamıyorummmmmmmm ama az önce çift çizgiyi gördüm biraz silikti ama hemencecik çıktı
gizliden hemen haber vereyim dedim size yarın sabah ayrıntılı konuşuruz
inanamıyorummmmmmmm ama az önce çift çizgiyi gördüm biraz silikti ama hemencecik çıktı
güldeşekercim inan cok sevindim canım allahım kucagına almayıda nasip etsin tebrik ediyorum tatlım darısı başımıza inşallah:Saruboceqpuyorumnanaktan
amınnn kuşum...
benımde adetım gectı .3 gun gectı ..ama test falan yapmıycam bu ay...gecen ay 10 gun geç adet olmustum cunku...kan tahlılı bılem yaptırmıstım..sempatiksalakcinni
10 gun sonrada adet olmustum...
cnmmmmm çok sagol datlummm....inşallah senınde cinsiyet ögrenmek için gün saydıgın gunlerii okuyacagızzz:lepi:ceylanım demek kzın olacak ay cok sevindim allahım kucagına almak nasip etsin yer onu teyzesi darısı başımıza inşallah:Saruboceq:
pazartesi aramızda canımmolumunekankayizsmilea.s canım sende bizlerden selam söyle cok özledik cabuk gelsin cicegimiz aramızaopuyorumnanaktan
1+5 cnmslm pelincim epeydir bakamadım topiğe çiçegi bende cok özledim ana nohutunda kızı olcakmış kaç haftalıktı acaba nohut belli olmuş
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyçokkkkkkkk sevındım cnm yaaaaaa.......kızzz demekki kasıklarındaki batma ve gögüslrdeki dolu hissinin varmış sebebiii...çok sevındımm bebemmmkızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
anammm ne çabuk geçti kız bır ayyy....amınnn kuşum...
benımde adetım gectı .3 gun gectı ..ama test falan yapmıycam bu ay...gecen ay 10 gun geç adet olmustum cunku...kan tahlılı bılem yaptırmıstım..sempatiksalakcinni
10 gun sonrada adet olmustum...
dünürrr damadıma iyi bakk heee...kocam duysa benı keser kimseyle şimdiden paylaşamıyo kızını......benım kızım diyip duruyo...benı bıle unuttu adam yaaalsanaalsanasmilenohutummmmmmmmmm DÜNÜRÜMMMMMM kızzz gelıyomuşş ay bana gelinn gelıyooo çok sevındımm cnmm allah kucağında göstersinn inşşş
anammm serapada kızı sana vercemm dedim netcem ben şimdi:icecream:
kuzenlerımde beşik kerpme yapcaz diyolar şimdidenn ayyy kızıma talip çokk evde kalmaz vallaa:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?