Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ben geldim kızlarr...çok yorgunummmm..sabah 8 de dr gittiksaat 5 yenı eve gırıkkk......ama kızımı bol bol görme sansım oldu...
çok şükür herşeyi gayet iyiymiş..
bu arada çiçegem mesaj çekmiş teli hep kapatıyomuş çok selamı var herkeze..habarınızz olsunnn

ceylanım demek kzın olacak ay cok sevindim allahım kucagına almak nasip etsin yer onu teyzesi darısı başımıza inşallah:Saruboceq:

selam tosticim nasılsın 15 haftalık heralde tickirinde yazıyo tatlım bende bilmiyorum ama ordan gördügümü söyledim

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
inanamıyorummmmmmmm ama az önce çift çizgiyi gördüm biraz silikti ama hemencecik çıktı
gizliden hemen haber vereyim dedim size yarın sabah ayrıntılı konuşuruz

güldeşekercim inan cok sevindim canım allahım kucagına almayıda nasip etsin tebrik ediyorum tatlım darısı başımıza inşallah:Saruboceqpuyorumnanaktan

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
inanmıyorum...
çok sevındım kuşummm.hayırlı ugurlu olsun..allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın..hihoyyythihoyyythihoyyyt

güldeşekercim inan cok sevindim canım allahım kucagına almayıda nasip etsin tebrik ediyorum tatlım darısı başımıza inşallah:Saruboceqpuyorumnanaktan

amınnn kuşum...
benımde adetım gectı .3 gun gectı ..ama test falan yapmıycam bu ay...gecen ay 10 gun geç adet olmustum cunku...kan tahlılı bılem yaptırmıstım..sempatiksalakcinni
10 gun sonrada adet olmustum...

hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir sende bizlere güzel haberler veririsin bitanemopuyorumnanaktan

ceylanım demek kzın olacak ay cok sevindim allahım kucagına almak nasip etsin yer onu teyzesi darısı başımıza inşallah:Saruboceq:
cnmmmmm çok sagol datlummm....inşallah senınde cinsiyet ögrenmek için gün saydıgın gunlerii okuyacagızzz:lepi:
a.s canım sende bizlerden selam söyle cok özledik cabuk gelsin cicegimiz aramızaopuyorumnanaktan
pazartesi aramızda canımmolumunekankayizsmile
slm pelincim epeydir bakamadım topiğe çiçegi bende cok özledim ana nohutunda kızı olcakmış kaç haftalıktı acaba nohut belli olmuş
1+5 cnm
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyçokkkkkkkk sevındım cnm yaaaaaa.......kızzz demekki kasıklarındaki batma ve gögüslrdeki dolu hissinin varmış sebebiii...çok sevındımm bebemmm
anammm ne çabuk geçti kız bır ayyy....
nohutummmmmmmmmm DÜNÜRÜMMMMMM kızzz gelıyomuşş ay bana gelinn gelıyooo çok sevındımm cnmm allah kucağında göstersinn inşşş
dünürrr damadıma iyi bakk heee...kocam duysa benı keser kimseyle şimdiden paylaşamıyo kızını......benım kızım diyip duruyo...benı bıle unuttu adam yaaalsanaalsanasmile

anammm serapada kızı sana vercemm dedim netcem ben şimdi:icecream:
kuzenlerımde beşik kerpme yapcaz diyolar şimdidenn ayyy kızıma talip çokk evde kalmaz vallaa:dance:

anammm serapada kızı sana vercemm dedim netcem ben şimdi:icecream:
kuzenlerımde beşik kerpme yapcaz diyolar şimdidenn ayyy kızıma talip çokk evde kalmaz vallaa:dance:

ceylanım gözün aydın tatlım uğur böcümüz kızmış cnm hayırlısı olsun allah uzuuuun ömürler versinnn bende uğrayamıyorum bu ara uğradığımdada kimse olmuyo cnm bi topik daha açıldı cnm orasıda çok sıcak bi ortam orayada takılıyomm tekrar tebrik edrim cnm iyi bak kızımıza

ooooo hadi hayırlısı cnm allahım tamamına erdirsinnn inşşallahhhhhh:teytey::teytey::teytey::dance::dancepuyorumnanaktan

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy sabah sabah ne güzel bi haber okudum ben öleeeeeeee..
gülşencim tebrik ederim bitanem yaaaaa..
gerçekten çok sevindim..
hadi tez gelde ayrıntıları konuşalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…