Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

hadi hayırlı olsun tickerin tosti
evet kıslarr şimdi ben pazartesi dra gitmeyi düşünüyorum kan testi için
erken mi yoksam bekleyeyim mi biraz daha

ben kan testı ıcın gıtmedım valla dırek kontrole gıttım tam 5 haftalıktı gıttıgımde kese gorunmez daha cok erken falan demıstrı doktor ama benım yaramaz gorunmustu kuzum sen bılırsın 5 haflalık olunca doktora gıt bence dırek

nereye kayboıluyonuz sız bee bı gelıyonız bı kayboluyonuz anlamadım valla tostım kızma ama bencede sorun sendeymıs canım nasıl begendınmı barım begenmedıysen baskada arastırabılırım

canım bende direk kontrole gittim 7 haftalıkken gittim ben kese göründü kalp atışıda göründü sen test yapma gerek yok kı zaten kantesti yapacaklar tetkıkler için

valla tostım ben kendı zevkıme gore yaptım canım mavıyı cok sevıyorum valla begenmedıysen degıstırelım

nereye kayboıluyonuz sız bee bı gelıyonız bı kayboluyonuz anlamadım valla tostım kızma ama bencede sorun sendeymıs canım nasıl begendınmı barım begenmedıysen baskada arastırabılırım

canım dogrudur ya bılmıyorum fazla senın dedıklerını yaptım ama olmadı begendim canım sagol ellerine saglık

evet canım zaten doktora gıdınce ultrasonla bakıyo kan testıne falan gerek duymuyo sadece bazı tahlıller verıyo kan ve ıdrar falaln ıste canım

hımmmm anladım canım çarşamba 5 haftalık olacak işte ozamanı mı beklesem görünmez di,ye pzartesi gidim hem test yapar hemde tekrar gitmem gereken zamanı söyler diye düşündümm 6 haftalıkken gözüküğyo kese sanırım seninki erken davranmış demek :))
canım sagol sen gebeliğinden emın olmak için mi test yapcan

evet canım ya hala inanamıyorum daa :))

bende bebısımı erkek gıbı hıssedıyorum onda mavı yaptım ıı kız sendemı erkek hıssedıyosun allah gonlumuze gore versın canım valla begendıgınede sevındım canım

bılmıyorum canım valla benımkı zıpır pıt dıye pırtladı ordan cıktı sımdıden yaramaz valla

yani idrar testi yanılmamıştır dimi gerçi yarın sabah bidaha yapacam idrar testi ay kızlar inanamıyorumda hala o yüzden sorup duruyorum kusuruma bakmayın

yani idrar testi yanılmamıştır dimi gerçi yarın sabah bidaha yapacam idrar testi ay kızlar inanamıyorumda hala o yüzden sorup duruyorum kusuruma bakmayın

canım benım rahat ol idrar testi negetif sonuç verirse hatalı olma olasılıgı vardır ama olmayan bişeyi var göstermez bu kesindir internettende bakabılırsın

canım benım gulsencım varsa %100 cıkıyo kafana takma benım gunum gecmeden yapmıstım ben ıkı gun vardı adet gunume profılımde albumlerımde resmı bıle var testın bak bak nasıl cıktı kafana takma olmasa cıkmazdı emın ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…