Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

bende cıkıyorum kızlar cok oturdun burda güldeser canım hayırlı olsun tekrar dilosum cok sagol canım tekrar grş

Gülşeeen tebrik ederim aaa çok sewindim bu ay bereketli geçiyo topikimizde
darısı tüm isteyen arkadaşların başına innşallah
canım kan testi işini sormuşsun ben idrarda görünce ertesi gün kan testi yaptırdım
doktora gösterdim 2gün sonrasında tekrar yaptırmamı istedi artışı sağlıklı mı diye bakmak için
sonra tekrar yaptırdım problem yok rakamlar sağlıklı artıyo dedi rakamdan kesenin gözükeceği günü hesapladı ona göre çağırdı
bugün de gördük kesemizi 2 hafta sonra da kalp atışı ve bebişi görmek için çağırdı

elifim merhaba canım çok sevindim yaaaa. darısı sağ salim doğmasına inşallah canım yaaa. gülşene çok sevindim. maşallah hamile sayımız artıyor. ınşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın yaaa.

Sağol canım benim bende çok sevindim yaa yeni hamile haberleri aldıkça şenleniyo topikimiz
Sen nasılsın

Sağol canım benim bende çok sevindim yaa yeni hamile haberleri aldıkça şenleniyo topikimiz
Sen nasılsın

çok şükür canım. napim yaaa. mantar olmuşum dün doktora gittim grip için antibiyotik kullanmıştım ondan olmuş. fitil verdi biri dün biride salı kullanılacakmış. yani 14. günüm oluyor bu ay benden umut yok. zaten tüp bebek için doktora gidecektim bakalım artık. bide aile hekimi hormon tahlilleride yaptırdı hepsi çok iyi çıktı. bakalım artık rapor çıkacakmı. bebeişi gördün demek canım yaaa. çok sevindim canımsın

yani idrar testi yanılmamıştır dimi gerçi yarın sabah bidaha yapacam idrar testi ay kızlar inanamıyorumda hala o yüzden sorup duruyorum kusuruma bakmayın
tebrik ederim canım çok sevindim hem senin adına hem hepimizin adına:)) seninle benim adet tarihimiz aynıydı bilmem hatırlarmısın bende daha olmadım ama beklemedeyim daha adetim biraz geç olur benim bakalım umarım pazartesi falanda olmam:))) ama çokta heveslenmek istemiyorum

canımm tebrik ederim gözün aydınnn..
ay nolur bizede du aedin..
şurda kaç kişi kaldıkki zatiii

inşallahhhhhhh seninde tatlımı tatlı bir bebeişin olur fatoşummmm burdan bize haberlerini getir tez zamandaaaaaaaa:Saruboceq:

inşallah fatoşum herkes sırayla hamiş kalsın, hepimizin göbüşleri de kucakları da dolsun
Darısı sizin başınıza canlarım gerçekten çok güsel bi duygu

selam kızlar evet hamişler cogunlukta inşallah bizde en kısa zamanda hamileyiz diye bu topige yazarız:sinifsinif:

geçmiş olsun canım sen kafanı biras rahat tutmaya çalış canım bebişin de olucak inşallah
bakalım tüp tutarsa seninle de bayram yapıcaz

inşallahhhhhhh seninde tatlımı tatlı bir bebeişin olur fatoşummmm burdan bize haberlerini getir tez zamandaaaaaaaa:Saruboceq:
amiinn gülüm yaaa inşalalh..
valla bu haberi size vermek için nası sabırsızlanıorum bilemezsin..

inşallah fatoşum herkes sırayla hamiş kalsın, hepimizin göbüşleri de kucakları da dolsun
Darısı sizin başınıza canlarım gerçekten çok güsel bi duygu

amin bitanemmm..
rabbim serabıma,eylemime,pelinime,dileğime,asnilime,sultanıma ve banada bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…