- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #25.521
Sağol canım benim bende çok sevindim yaa yeni hamile haberleri aldıkça şenleniyo topikimizelifim merhaba canım çok sevindim yaaaa. darısı sağ salim doğmasına inşallah canım yaaa. gülşene çok sevindim. maşallah hamile sayımız artıyor. İnşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın yaaa.
Sağol canım benim bende çok sevindim yaa yeni hamile haberleri aldıkça şenleniyo topikimiz
Sen nasılsın
Günaydın kıslaaarrr
doktor amcadan geliyorus kesemizi gördük bi problem yok dedi 5 mm bişiy
ayy yirim ben onuuuu
Günaydın kıslaaarrr
doktor amcadan geliyorus kesemizi gördük bi problem yok dedi 5 mm bişiy
ayy yirim ben onuuuu
tebrik ederim canım çok sevindim hem senin adına hem hepimizin adına:)) seninle benim adet tarihimiz aynıydı bilmem hatırlarmısın bende daha olmadım ama beklemedeyim daha adetim biraz geç olur benim bakalım umarım pazartesi falanda olmam:))) ama çokta heveslenmek istemiyorumyani idrar testi yanılmamıştır dimi gerçi yarın sabah bidaha yapacam idrar testi ay kızlar inanamıyorumda hala o yüzden sorup duruyorum kusuruma bakmayın
canımm tebrik ederim gözün aydınnn..
ay nolur bizede du aedin..
şurda kaç kişi kaldıkki zatiii
çok sağol canım bizde çok rahatladık risk de şuan için yok dedi doktor lekelenmelerim de yokkuşummmmmm gözlerim doldu çok sevindim buna maşallah nazar degmesin fındıgımıza:)):ecrin_bebek:
geçmiş olsun canım sen kafanı biras rahat tutmaya çalış canım bebişin de olucak inşallahçok şükür canım. napim yaaa. mantar olmuşum dün doktora gittim grip için antibiyotik kullanmıştım ondan olmuş. fitil verdi biri dün biride salı kullanılacakmış. yani 14. günüm oluyor bu ay benden umut yok. zaten tüp bebek için doktora gidecektim bakalım artık. bide aile hekimi hormon tahlilleride yaptırdı hepsi çok iyi çıktı. bakalım artık rapor çıkacakmı. bebeişi gördün demek canım yaaa. çok sevindim canımsın
amiinn gülüm yaaa inşalalh..inşallahhhhhhh seninde tatlımı tatlı bir bebeişin olur fatoşummmm burdan bize haberlerini getir tez zamandaaaaaaaa:Saruboceq:
inşallah fatoşum herkes sırayla hamiş kalsın, hepimizin göbüşleri de kucakları da dolsun
Darısı sizin başınıza canlarım gerçekten çok güsel bi duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?