Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

çok sevindim canım ya valla, birdahaki gittiginde kocaman olacak annesi:))
ewet doktor da öyle dedi 2 haftaya büyüücekmiş biras
sıramı beklerken biras diğer hastalara bakındım da bi ara ağlamaklı oldum
odadan çıktı biri cinsiyetini öğrenmiş kızı olucakmış uçuyodu
biri çıktı kisti varmış biras üzüntülüydü
bi adam geldi neşeyle,elinde de koca bi kutu tatlı.Doktorun tedavisiyle hamile kalıp yeni doğum yapmış eşi doktora teşekküre gelmiş taze baba...
ben de girdim kesemi gördüm sewinçle çıktık
Film gibi geldi bi an bisürü öyküyle dolu bi odacık

kurban olurum sizi yaradanaaaaaaaaaaaaaaaa..
siz unuturmuyum asnilim...
bizde hamileyik dicek burda en kısa zamanda...

bende doktora giderken inceliyorum etrafımı koca koca karınlı hanımlar geçiyor :)))) nasıl özeniyor insan valla

ayynen canım yaaa..
hep banada denk gelio o koca göbişli hanımlar....

birde doktorun odasında , artı bekleme odasında doktorun dünyaya getirdigi bebeklerin resmleri heryeri kaplamış sarışını esmeri kızı erkegi , bir aylıktan en az beş yaşına kadar cucuk resimleri var :)))

asnilcim senin adet durumun ne canım??

valla hayatım benim adetim hep 3 dört gün gecer öyle bir düzeni var :)) şimdi gecen ay 29 unda olmuştum daha olmadım işte beklicem önümüzdeki haftada olmazsam eger çarşanbaya kadar falan gider bir test yaparım , ama hiç hamile gibi durmuyorum gerci hamile nasl durulur bilmem hani daha duygusal olurmuş ya insan falan benim tık yok havalar güzel ya dahada bir neşeliyim yanikaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…