Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

haftada bır sadece pazar gunlerı sımdılık napım patlıcam dılekım evde yat yat
yaaa neyse sen onu bosver yap bı test canımcım yaaaa catlıcam meraktan
sorma bende meraktayım kuşum..ama ben gecen ay boyumun olcusunu aldım bu ay alırsam yine akannehirakannehirakannehir

gunaydınn kızlarrr
gunaydın canım..

kuşum tüp bebek mi...3 üz gelırse sana akannehirakannehirakannehir

yaaa dılıkım gecen ay gectı dıye bu ayda ole olcak dıye bı kaıde yok ondan oncede duzensızmıydı bole bak benımde hamıle kalmadan oncekı ay 10 gun gectı ondan sonrakı ay hamıle kaldım rak-hıme tutunmaya calısırken kımı bunyelerde ole olurmus canım rahım gunlerı sasırırmıs gunlerı casmaya basladıktan bı sure sonra kalınıyo valla bakk

sorma bende meraktayım kuşum..ama ben gecen ay boyumun olcusunu aldım bu ay alırsam yine akannehirakannehirakannehir

gunaydın canım..

kuşum tüp bebek mi...3 üz gelırse sana akannehirakannehirakannehir

kız artık 2 koyuyorlarmış 3 tane değil. bakalım artıkın ama ben ikiz olsun isterdim yaaa. tabi kısmet canım olacaksa olur değilmi ama. dilekim sen bi test yap canımsın. ben çıkıyorum kızlarrr malum iş. hepinizi kocaman öpüyorummmm

ıkız olsun kuşum..saglıkla gelsınler ınşallah sanada bıtanem ...
allah herkese versın ınşallah...

yok kuşum gunu gunune adet olurdum ben...bazen çok kısa surerdı ama gunler saşmazdı hiçç
vallaha mı sendede mı 10 gun gectıydı..benımde gecen ay 10 gun geçtı...bende hamılemıyım acepp..sempatiksalakcinni
yazını gormemıstım..sen yazınca aşagılara ındım baktım ve gordum kuşum..hihoyyyt

valla dılekım benım ole oldu senınde gunlerın sasmıyorsa kız vardır belkım bısey yaa yapsana kusum nolurrrrr kız dahah yalvarıyımmı sana

valla dılekım benım ole oldu senınde gunlerın sasmıyorsa kız vardır belkım bısey yaa yapsana kusum nolurrrrr kız dahah yalvarıyımmı sana
tabı kuşum sende oyle oldu bendede oyle olcak degıl..nasıp kısmet canım yaa...napalım allah verırse...
test ıçın yaparım kıslar .
sultanım inşallah allah gonlune gore verır kuzum..yıgıt alı nı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…