- 25 Nisan 2009
- 34.368
- 39.848
- 1.123
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #25.701
sorma bende meraktayım kuşum..ama ben gecen ay boyumun olcusunu aldım bu ay alırsam yine akannehirakannehirakannehirhaftada bır sadece pazar gunlerı sımdılık napım patlıcam dılekım evde yat yat
yaaa neyse sen onu bosver yap bı test canımcım yaaaa catlıcam meraktan
gunaydın canım..gunaydınn kızlarrr
kuşum tüp bebek mi...3 üz gelırse sana akannehirakannehirakannehirsağol canım benim daha güzeli hepinizin olsun inşallah. çok mutlu oldum ama yaaa.
oğluşun nasıl annesi tekmelemeye başladımı
oturma odası takımı almış. çok beğendim ama yaaa. çok sağol canım benim.. hadii kız test ya adamı deli etme. kızlar bu arada yarın tüp bebek için görüşmeye gidecezzzz rapor çıkar inşallah yaaa. bu ay mantar oldum antibiyotikten şimdi fitil kullanıyorum yaa. çok kötüüü
gunaydınn kızlarrr
sağol canım benim daha güzeli hepinizin olsun inşallah. çok mutlu oldum ama yaaa.
oğluşun nasıl annesi tekmelemeye başladımı
kız sultan allahmı solettı ne olusun dedın bız daha cınsıyetı ogrenmedık 9 haftalıgım ben 10. haftanın ıcındeyız kusum valla benımde gonlumden oglan gecmıyo degıl ama hayırlısı kızıda evlat oglanıda
kız şu tickerin rengi mavi ya. ben ona dikkat ettim bugünlerde km ilk başta ne renk seçtiyse ona göre oluyor bebek. pembe seçenin kızı mavi seçenin oğlu bide bi an oğlun olacak gibi geldi vallaaa. hayırlısı olsun bebem sağlıklı olsunda demi ama kııııız
sorma bende meraktayım kuşum..ama ben gecen ay boyumun olcusunu aldım bu ay alırsam yine akannehirakannehirakannehir
gunaydın canım..
kuşum tüp bebek mi...3 üz gelırse sana akannehirakannehirakannehir
kız şu tickerin rengi mavi ya. ben ona dikkat ettim bugünlerde km ilk başta ne renk seçtiyse ona göre oluyor bebek. pembe seçenin kızı mavi seçenin oğlu bide bi an oğlun olacak gibi geldi vallaaa. hayırlısı olsun bebem sağlıklı olsunda demi ama kııııız
evet canım ıcıne dogdu senın valla allah solettı kuzum valla hayırlısı neyse ooo bı erkek olursa ılk tahmın senden geldı bakalım hayırlısı olsun
kız artık 2 koyuyorlarmış 3 tane değil. bakalım artıkın ama ben ikiz olsun isterdim yaaa. tabi kısmet canım olacaksa olur değilmi ama. dilekim sen bi test yap canımsın. ben çıkıyorum kızlarrr malum iş. hepinizi kocaman öpüyorummmm
evet canım ıcıne dogdu senın valla allah solettı kuzum valla hayırlısı neyse ooo bı erkek olursa ılk tahmın senden geldı bakalım hayırlısı olsun
ısım düşünmeye başladın mı şeker sen...:sm_cool:
ısım düşünmeye başladın mı şeker sen...:sm_cool:
valla tam kararlı degılım ama esım kız olursa doğa erkek olursa bora istiyo ama ben hala kararsızım
yaaa dılıkım gecen ay gectı dıye bu ayda ole olcak dıye bı kaıde yok ondan oncede duzensızmıydı bole bak benımde hamıle kalmadan oncekı ay 10 gun gectı ondan sonrakı ay hamıle kaldım rak-hıme tutunmaya calısırken kımı bunyelerde ole olurmus canım rahım gunlerı sasırırmıs gunlerı casmaya basladıktan bı sure sonra kalınıyo valla bakk
valla tam kararlı degılım ama esım kız olursa doğa erkek olursa bora istiyo ama ben hala kararsızım
ıkı ısım de çok karızmatık..:sm_cool:
canım bence erkek olacak inşallah sağlıklı hayırlı bi evlat ama erkek olacak gibi
ıkız olsun kuşum..saglıkla gelsınler ınşallah sanada bıtanem ...
allah herkese versın ınşallah...
amin canım amin sağlıkla gelsinler tek isteğim o yaaa.sanada bitanem emirden sonra bi kız iyi olur değilmi canımmmm. tabi önce sağlık
gule gule sultancım cok yorma kendını kolay gelsın kuzum
canım elimde değilki yorulmamak. o değil sizleri özlüyorum yaaaaaaa.
yok kuşum gunu gunune adet olurdum ben...bazen çok kısa surerdı ama gunler saşmazdı hiçç
vallaha mı sendede mı 10 gun gectıydı..benımde gecen ay 10 gun geçtı...bende hamılemıyım acepp..sempatiksalakcinni
yazını gormemıstım..sen yazınca aşagılara ındım baktım ve gordum kuşum..hihoyyyt
ikiside çok güzel canım yaaa. ben doğa ismini çok seviyorum. çok hoş bir isim. benim oğlum olursa adı daha öncede söylemiştim ama yiğit ali olacak. oyyy kuzum gelsinde adıyla gelsin inşallah
ıkı ısım de çok karızmatık..:sm_cool:
begendınmı kuzum yaa ben pek karar veremedım ama buyuk ıhtımal bole olur ısımler
tabı kuşum sende oyle oldu bendede oyle olcak degıl..nasıp kısmet canım yaa...napalım allah verırse...valla dılekım benım ole oldu senınde gunlerın sasmıyorsa kız vardır belkım bısey yaa yapsana kusum nolurrrrr kız dahah yalvarıyımmı sana
begendınmı kuzum yaa ben pek karar veremedım ama buyuk ıhtımal bole olur ısımler
bende dogaya bayılırım..ama bora da çok güçlu karakter oluyor çocuklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?