Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ben iş başı yapmak durumundayım canlarım kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi iyi haftalar diliyorum şimdiden

kuşum çok yatsaydın sen...uyusaydın.olumunekankayizsmile

normalde günde 6 saat uyuyabiliorum ancak ne yazik ki.

ama ewde olunca 8-9 saat uyudum walla.çok iiydi

ama her güzel rüya gibi çabuk bitti :kedi:

şimdi sirada 19 mayis war.

soora yillik izin kaydirigubbakcemile3

normalde günde 6 saat uyuyabiliorum ancak ne yazik ki.

ama ewde olunca 8-9 saat uyudum walla.çok iiydi

ama her güzel rüya gibi çabuk bitti :kedi:

şimdi sirada 19 mayis war.

soora yillik izin kaydirigubbakcemile3

ehh hadı bakalım...
19 mayıs kaç gun tatılsın...
yıllık ıznın ne zaman..opuyorumnanaktan

hosbuldum canımcım napıyosun

napem kuşum ya...kalktım evı supurdum..bulaşık makınasını boşalttım..evı topladım...yaladım yuttum..cam sılcem bırde.
yarın kayınvadldem gelıyorda...:dilcikar:
sen nasılsın...hamılelık nasıl gıtmekte kuşum..:sm_cool:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım. herkes iyimiiiiiiii? ben çoooooook şükür. eşim cumartesi gitmiş bana sürpriz yapmış mobilya almış çok sevindim ama çokta yoruldum

iyiyiz canım bebısımde bende dun3 haftadan sonra ılk defa evden cıktım gezmeye gıttık azkıc kocısle malum yat yat sıkıldım

fatma hayırlı olsun canım güle güle otur inşallah. dilekçiğim adet oldunmu canım olmadıysan test yaptınmı

günaydın kızlar nasılsınız bakalım. herkes iyimiiiiiiii? ben çoooooook şükür. eşim cumartesi gitmiş bana sürpriz yapmış mobilya almış çok sevindim ama çokta yoruldum

ooo canım benım hayırlı olsun gule gule iyi gunlerde kullan canımcım

oooo..hayırlı olsun ne almıs kocişin..
iyiyiz canım bebısımde bende dun3 haftadan sonra ılk defa evden cıktım gezmeye gıttık azkıc kocısle malum yat yat sıkıldım
ıyı yaptın...gezmelere basladın yanı..hihoyyyt
fatma hayırlı olsun canım güle güle otur inşallah. dilekçiğim adet oldunmu canım olmadıysan test yaptınmı

kuşum yapmadım..ama bılmem kı...:Saruboceq:

aaaa dılek hakıkatten adet olmadıysan bı test yap beeee

dılayyy..bugun 6.gun yaaa...
27 nısan adet olmam gerekıyordu..ama alıştım artık adet gecıkmelerıne...herkeste gıçıyor bu aralar...
ama var olsun dıye ümitlenmıyorum degıl...bilmiyorumkismile

ooo canım benım hayırlı olsun gule gule iyi gunlerde kullan canımcım

sağol canım benim daha güzeli hepinizin olsun inşallah. çok mutlu oldum ama yaaa.
oğluşun nasıl annesi tekmelemeye başladımı

oooo..hayırlı olsun ne almıs kocişin..

ıyı yaptın...gezmelere basladın yanı..hihoyyyt

kuşum yapmadım..ama bılmem kı...:Saruboceq:

oturma odası takımı almış. çok beğendim ama yaaa. çok sağol canım benim.. hadii kız test ya adamı deli etme. kızlar bu arada yarın tüp bebek için görüşmeye gidecezzzz rapor çıkar inşallah yaaa. bu ay mantar oldum antibiyotikten şimdi fitil kullanıyorum yaa. çok kötüüü

haftada bır sadece pazar gunlerı sımdılık napım patlıcam dılekım evde yat yat
yaaa neyse sen onu bosver yap bı test canımcım yaaaa catlıcam meraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…