- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #25.721
kısss ne zman yapcan dılekımmm
yarın ılk ıdrarla yapsam...bilmiyorumkismile
bugun alırım..bilmiyorumkismile
günaydın kızlaropuyorumnanaktan
tamam kuşum...bakalım eczanenın onunden gecerken bı cesaret gırerım belkım..o zaman yazarım zatten kuşum...opuyorumnanaktanvalla 6 gun gecmıs canım sen ılk ıdararla son ıdrarla yapsanda fark etmez kuzum ama baskı yok daha neler senbılırsın kuzum ne zman hazır hıssedersen ozman yap kuzucum
kuşum nasılsın napıyuosun ıyımısın.günaydın kızlaropuyorumnanaktan
gunaydın pelıncım hosgeldın
hoşbulduk dilaycım nasılsın ?
t
kuşum nasılsın napıyuosun ıyımısın.
iyiyim canım napıyım dün evde yoktum kayınvalideme gitmiştik eşimle bugunde temizlik yapcam hava güzel sen napıyosun iyimisin günün kac gün gecti canım
iyim allaha sukur pelıncım sen nasılsın kuzum
bende iyiyim canım sagol ...valla bu topikte hamile kalmayan kalmıycak ben ve isolde kaldık inşallah bizde buraya hamileyiz diye yazarız birgün:Saruboceq:boshayallersmile
kuşum burdada hava guzll..ustelık buranın pazarı bende pazara çıkarım..temızlık bendede var bugun..kayın valdem gelcek çunku...yarınn..
tıtızdır azucuk...
canım benım gectı 6 gun..
ben çıkarım bırazdan kıslar..kendınıze ıyı bakın...gorusuruz..şap şup..Şeniz
kızlar ben cokk acıktım cıkıyorum sımdı sonra yıne gorusuruz kahvaltı edım tamam hade opuyorum sızı
kızlar ben cokk acıktım cıkıyorum sımdı sonra yıne gorusuruz kahvaltı edım tamam hade opuyorum sızı
afıyet olsun kuşum...
pelınım bende çıktım kuşum...inşallah senınde tüm isteyenlerınde bebeklerı hemencecık gelsın kuşumm
ehh hadı bakalım...
19 mayıs kaç gun tatılsın...
yıllık ıznın ne zaman..opuyorumnanaktan
kolay gelsın canımm çok yorma kenını dıkkat etttŞenizii gecelerr kızlar kaç gündür giremıyom pekk bi yandann evin temizliği bi yandan annem hastanede oraya gidiyoruzz maff oldum iki aradaaa elif çok sevindim cnm keseyı görmüşsünüz allh tamamına erdirir inşş çiçek sende hoşgeldinn kuşum
gunaydın cnm evet tatlım ya sorma alışveriş merkezınde dolanırken bunaldıgımı hıssettım bı ara sonra baş dönmesi göz kararması patt abimin kucagına düşmüşümbilmiyorumkismile sanırım ortam dan kaynaklandıbirsencim hoşbulduk datlum
nohut bayıldın mııııı?niden bebem
DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN CANIMMMMMMMMMMMMMŞenizgünaydın canlar güzel bir 3 mayıs sabahından hepinize hayırlı sabahlar sekerlerimmma.s.a.s.a.s.
ahhh bi nebze iyi gelmiştir canım yaaa....günaydın kizlar...
4 gündür giremiorum,merak eden olduysa kusura bakmasin nolur.
rapor aldim yattim ewde.ama hiç dinlenmiş hissetmiorum kendimi.
ayyy ne güzel bi haber buuu çooookkkk sevındım fatmacım ınan yaaagünaydın kızlaaaaaaarrr evimizi tuttuuuuukkkk
oooooooooo sultan hanımmm süper valla yaaa:))günaydın kızlar nasılsınız bakalım. herkes iyimiiiiiiii? ben çoooooook şükür. eşim cumartesi gitmiş bana sürpriz yapmış mobilya almış çok sevindim ama çokta yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?