Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

valla 6 gun gecmıs canım sen ılk ıdararla son ıdrarla yapsanda fark etmez kuzum ama baskı yok daha neler senbılırsın kuzum ne zman hazır hıssedersen ozman yap kuzucum
tamam kuşum...bakalım eczanenın onunden gecerken bı cesaret gırerım belkım..o zaman yazarım zatten kuşum...opuyorumnanaktan
düşündüğün için ayrı,ca tesekkur edıyorum...sultanın sana da kuşum :1rolleyes:...
günaydın kızlaropuyorumnanaktan
kuşum nasılsın napıyuosun ıyımısın.

iyiyim canım napıyım dün evde yoktum kayınvalideme gitmiştik eşimle bugunde temizlik yapcam hava güzel sen napıyosun iyimisin günün kac gün gecti canım

kuşum burdada hava guzll..ustelık buranın pazarı bende pazara çıkarım..temızlık bendede var bugun..kayın valdem gelcek çunku...yarınn..
tıtızdır azucuk...
canım benım gectı 6 gun..

ben çıkarım bırazdan kıslar..kendınıze ıyı bakın...gorusuruz..şap şup..Şeniz

kızlar ben cokk acıktım cıkıyorum sımdı sonra yıne gorusuruz kahvaltı edım tamam hade opuyorum sızı

bende iyiyim canım sagol ...valla bu topikte hamile kalmayan kalmıycak ben ve isolde kaldık inşallah bizde buraya hamileyiz diye yazarız birgün:Saruboceq:boshayallersmile

ayyyy kuşum yaaa...daha ben test mest yapmadım kı...gecen ayda gecmıstı...10 gun ...
bu ay o yuzden test korkusu var bende..
inşallah herkese bebeklerı gelsın saglıkla...

canım bende pazara gitcem... baya gecmiş günün ama kendini ne zaman hazır hissederesen o zaman test yap canım görüşürüz kolay gelsin öptüm

kızlar ben cokk acıktım cıkıyorum sımdı sonra yıne gorusuruz kahvaltı edım tamam hade opuyorum sızı

afıyet olsun kuşum...
pelınım bende çıktım kuşum...inşallah senınde tüm isteyenlerınde bebeklerı hemencecık gelsın kuşumm

kolay gelsın canımm çok yorma kenını dıkkat etttŞeniz
birsencim hoşbulduk datlum
nohut bayıldın mııııı?niden bebem
gunaydın cnm evet tatlım ya sorma alışveriş merkezınde dolanırken bunaldıgımı hıssettım bı ara sonra baş dönmesi göz kararması patt abimin kucagına düşmüşümbilmiyorumkismile sanırım ortam dan kaynaklandı
günaydın canlar güzel bir 3 mayıs sabahından hepinize hayırlı sabahlar sekerlerimmma.s.a.s.a.s.
DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN CANIMMMMMMMMMMMMMŞeniz
günaydın kizlar...

4 gündür giremiorum,merak eden olduysa kusura bakmasin nolur.
rapor aldim yattim ewde.ama hiç dinlenmiş hissetmiorum kendimi.
ahhh bi nebze iyi gelmiştir canım yaaa....
günaydın kızlaaaaaaarrr evimizi tuttuuuuukkkk
ayyy ne güzel bi haber buuu çooookkkk sevındım fatmacım ınan yaaa
günaydın kızlar nasılsınız bakalım. herkes iyimiiiiiiii? ben çoooooook şükür. eşim cumartesi gitmiş bana sürpriz yapmış mobilya almış çok sevindim ama çokta yoruldum
oooooooooo sultan hanımmm süper valla yaaa:))
rabbim bi huzursuzuk daha vermesın ınşallah hep böyle mutlu olll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…