Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canlarııımmm saolun..
sabah bi haber verim dedim..
ama işler çok yoğundu giremedim..
evimizi tuttuk allahın izniyle..
ev sahibimiz ankarada görev yapan bi astsubay..
şu anda zaten evde 2 tane astsubay oturuo.
ama evi temiz kullanmışlar..
ev geniş ferha..
yani en azından bizim için...
içim rahat allaha şükür...
umarım bu yeni ev bize yeni sevinçler mutluluklar nasip eder...

h.b saol canımcım bende doktordan yeni geldiiimm folik ASİTE FALAN BAŞLADIK TAHLİL VERDİK
keseyiDE gördük ya inanamıyorum resmini bilem çekti dr :)) acayip bı duygu rabbim isteyen herkese nasip et allahım
oh oh hayırlı olsun canım folik asite hemen başlatıyolar zaten ii kese de çabuk gözükmüş
ne tahlili werdiniz ki?
bizde de war resimleri sabah akşam onunla uyuyup uyanıyorus noktamızla kaydirigubbakcemile3

canım tekrar hayırlı olsun
genişi ferahı yeterki kapın ayrı olsun senin olsun
Şimdi ilk zamanlar bayram gibi gelir sana, evin her köşesi senin
kaynana yok, kayınpeder yok, istediğin kılıkta dolaş, hopla zıpla karışan yok
oooh kocanla başbaşa

Hayırlı olsun evİn fatoŞcum yenİ eve yenİ bebek gelsİn allahın İznİylee
amiiinn canım yaa inşallahh..
sende keseyi görmüşsün bitanem gözün aydın..
çok sevindimm..

oooooooooooooohh sefam olsunn...
dün kaynananın suratı pek asıktı beaaa

oh oh hayırlı olsun canım folik asite hemen başlatıyolar zaten ii kese de çabuk gözükmüş
ne tahlili werdiniz ki?
bizde de war resimleri sabah akşam onunla uyuyup uyanıyorus noktamızla kaydirigubbakcemile3

SAOL BİTANEMM EVET HEMEN GÖZÜKTÜ YA DAHA 1 AYLIKMIŞ TAM 1 AYLIK DEDİ DOKTOR,PİRİNÇ KADAR DİYORUM BENDE :))
KANIMA BAKACAKMIŞ DÜŞÜK MÜ DİYE DÜŞÜKSE KAN İLACIDA VERİRİM DEDİ O YÜZDEN ALDILAR
2 HAFTA SONRADA KALP ATIŞI İÇİN GELİRSİNİZ DEDİ olumunekankayizsmile

valla boşver fatoşum alışır kaynanan sonra bizde istanbulda kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyorduk önceden izmire taşındık 6 ay sonra eşimin işi dolayısıyla annemlerin orda oturuyoruz şimdi önce bir surat yaptı sanki ben görürdüm sızlanarak:))) ama şimdi valla benden iyisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…