Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

merhaba canımcım sen nasılsın, nasıl gidiyor hamişlik yokmu daha bulantı falan canım sadece gögüs agrısımı var halen ay kendimi çok meraklı gördüm bugun:)
kaydirigubbakcemile3 canım midem biras bulanıyo sabahları aç karnına ama henüz çıkarmalar başlamadı
ağrılarım haricinde iiyim

asılır tabee artık elinin altında olamiican oğlu da gözünün önünde olmiicak
bakalım inşallah komşu kapısına çewirmesler ewini
aaa yok canım tavrımı biliolar zaten..
ya ben hiç hoşlanmıorum zaten öle vıcık vıcık ilişkilerden....
kaldıki onlarla oturdugum süre içinde bunu anlamış olmalrı gerekirdi...
ya zaten çalıştıgım için öle bi düşünceleri olmıcak...

saol fatoşumm
amann boşver assın suratını kaynana sen keyfine bakk kuzummm hiç takmaa
sallamıom bebem zaten yaaaa..

ha haaaa dimi canım yaaa....

kaydirigubbakcemile3 canım midem biras bulanıyo sabahları aç karnına ama henüz çıkarmalar başlamadı
ağrılarım haricinde iiyim

başlamasın canım çıkarmadan hafif bulantılarla atlat benim iki arkadaşım aynı anda hamile kalmışlardı yaklaşık aynı zamanda yani:) biri hep kustu digeri hiç kusmadı hafif mide bulantısıylan geçirdi ikisininde çok tatlı bebişleri var şimdi

valla fatoşum dedigim gibi uzaklaştıkca daha iyi oldum herhafta telefonda arar beni birşeyler gönderir :))) daha bir kıymete bindim sorma gitsin

ay inşallah canım ööle hafif geçer de çok zorlanmam
yoksa yaz haram olur muhtemelen

ayyy kızlar benle küstünümüz mü yoksa aşk olsun ben sabah geldim slm verdim hiç kimse almamış sonra net gitti tabi ayyyy çok üzüldüm hemde bugün dogum günümdü bide.........mafoldumben :gitme: :gitme: :gitme:

ay inşallah canım ööle hafif geçer de çok zorlanmam
yoksa yaz haram olur muhtemelen

inşallah canım biz iyi düşünelim en azından şimdiden öyle birşey yok buda güzel senin kaç haftalık şimdi doktor birşey dedimi sana canım aşagıdaki cizelgede gösterdigi kadarmı

aslında iyiydim ama şimdi moralim sıfırın altında cok saol canım slm verdigin için cok tesekkürler sen nasılsın bitanem.....olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
iiyim canım altta adını görünce selam weriim dedim nie bosuldu moralin hayırdır
bu arada doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşın bebiş getirsin sana da kaydirigubbakcemile3

merhaba canım nasılsın , dogum günün kutlu olsun nice nice mutlu yıllara , bol bereketli bir yıl olsun senin içinopuyorumnanaktan

inşallah canım biz iyi düşünelim en azından şimdiden öyle birşey yok buda güzel senin kaç haftalık şimdi doktor birşey dedimi sana canım aşagıdaki cizelgede gösterdigi kadarmı
ewet canım çizelgedeki kadar muhtemelen
2-3 gün eksik olabilirmiş belki garantisi yok sonuçta

h.g canımmm niye küselim senden görmedik selamını
hihoyyytdoğum günün kutlu olsun kuzumm allah nice sağlıklı uzun ömürler nasip etsinn hihoyyyt

canım şimdi gördüm yazını tam 1 aylık dedi doktor iyimiş 2 hafta sonra kalp atışını dinlemeye çağırdı
onuda dinlesem rahat etse içim

duyarsın canım , seninde kalp atışın heyecandan dışardan duyulur, birde o zaman alalım duygularını canımcımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…