- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #25.781
nasıl br duyguydu gülşen canım ya bizde tatcaz demi o duyguyu
kaydirigubbakcemile3 canım midem biras bulanıyo sabahları aç karnına ama henüz çıkarmalar başlamadımerhaba canımcım sen nasılsın, nasıl gidiyor hamişlik yokmu daha bulantı falan canım sadece gögüs agrısımı var halen ay kendimi çok meraklı gördüm bugun:)
aaa yok canım tavrımı biliolar zaten..asılır tabee artık elinin altında olamiican oğlu da gözünün önünde olmiicak
bakalım inşallah komşu kapısına çewirmesler ewini
sallamıom bebem zaten yaaaa..saol fatoşumm
amann boşver assın suratını kaynana sen keyfine bakk kuzummm hiç takmaa
valla boşver fatoşum alışır kaynanan sonra bizde istanbulda kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyorduk önceden izmire taşındık 6 ay sonra eşimin işi dolayısıyla annemlerin orda oturuyoruz şimdi önce bir surat yaptı sanki ben görürdüm sızlanarak:))) ama şimdi valla benden iyisi yok
kaydirigubbakcemile3 canım midem biras bulanıyo sabahları aç karnına ama henüz çıkarmalar başlamadı
ağrılarım haricinde iiyim
aaa yok canım tavrımı biliolar zaten..
ya ben hiç hoşlanmıorum zaten öle vıcık vıcık ilişkilerden....
kaldıki onlarla oturdugum süre içinde bunu anlamış olmalrı gerekirdi...
ya zaten çalıştıgım için öle bi düşünceleri olmıcak...
wallaa en iyisi canım arada mesafe muhakkak olmalı
ay inşallah canım ööle hafif geçer de çok zorlanmambaşlamasın canım çıkarmadan hafif bulantılarla atlat benim iki arkadaşım aynı anda hamile kalmışlardı yaklaşık aynı zamanda yani:) biri hep kustu digeri hiç kusmadı hafif mide bulantısıylan geçirdi ikisininde çok tatlı bebişleri var şimdi
meliiikee nasılsın canıım
ay inşallah canım ööle hafif geçer de çok zorlanmam
yoksa yaz haram olur muhtemelen
iiyim canım altta adını görünce selam weriim dedim nie bosuldu moralin hayırdıraslında iyiydim ama şimdi moralim sıfırın altında cok saol canım slm verdigin için cok tesekkürler sen nasılsın bitanem.....olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
ewet canım çizelgedeki kadar muhtemeleninşallah canım biz iyi düşünelim en azından şimdiden öyle birşey yok buda güzel senin kaç haftalık şimdi doktor birşey dedimi sana canım aşagıdaki cizelgede gösterdigi kadarmı
ayyy kızlar benle küstünümüz mü yoksa aşk olsun ben sabah geldim slm verdim hiç kimse almamış sonra net gitti tabi ayyyy çok üzüldüm hemde bugün dogum günümdü bide.........mafoldumben :gitme: :gitme: :gitme:
MERHABA CANIM NASILSIN ,BEBİŞİMİZ NASILMIŞ DOKTOR TAM OLARAK NE DEDİ KAÇ HAFTALIKMIŞ
canım şimdi gördüm yazını tam 1 aylık dedi doktor iyimiş 2 hafta sonra kalp atışını dinlemeye çağırdı
onuda dinlesem rahat etse içim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?