- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #25.821
h.g canımmm niye küselim senden görmedik selamını
hihoyyytdoğum günün kutlu olsun kuzumm allah nice sağlıklı uzun ömürler nasip etsinn hihoyyyt
ay ewet bende almıştım 12ye uzun kollu istanbuldaki lclerde daha da çok çeşit war bizim burdakinde yokkısslaarrr hani şu hamile tşörtleri varya karınlarında bebiş olan dün onlardan aldım lcw den çok tatlı ya sizde alın hemde çok ucuz 14.90 netten bakmıştım ben 35 falan yazıyodu orda baya ucuzmuş
melikecim bende doğum gününü kutluyorum bitanemmm
meliikee ben de hamileyiiimmmçokkkk ama çokkkkkkk tesekkür ederim bitanemmmmmmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım perşembeydi günüm cuma akşam test aldı geldi eşim yaptım sonucuna bakamadım korkudan beraber baktık çift çizgi biraz soluktu ama hemen çıktı şaşırdık tabi ikimizinde gözleri doldu heyecandan yemek yiyemedik o akşam beraber öğrendik yani bebem sürpriz yapamadım
ay ewet bende almıştım 12ye uzun kollu istanbuldaki lclerde daha da çok çeşit war bizim burdakinde yok
gider gitmes alıcam yine çook şekerler zaten üniforma gibi oldu o biricik tişörtüm kaydirigubbakcemile3
hee o üzerinde anne oluyorum yazan mı çook cici o bende alıcam bi aracanım bende adanadan aldım ama tek kalmış olsa dahada alacaktım beyaz hemencecik kirlenir
ayy kıslarrr elektrik gitti kapanır şimdi öptüm sizi gelince girerim yinee
evet serabımmm bebişimiz geliyooo kesesini bilem gördükk
nerdesin sen kayboldun gittinn
elektrik tam zamanı buldu yaa gidiyom canım gelince devam ederik hadi öptüm senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?