Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kısslaarrr hani şu hamile tşörtleri varya karınlarında bebiş olan dün onlardan aldım lcw den çok tatlı ya sizde alın hemde çok ucuz 14.90 netten bakmıştım ben 35 falan yazıyodu orda baya ucuzmuş
ay ewet bende almıştım 12ye uzun kollu istanbuldaki lclerde daha da çok çeşit war bizim burdakinde yok
gider gitmes alıcam yine çook şekerler zaten üniforma gibi oldu o biricik tişörtüm kaydirigubbakcemile3

slm kızlar nabersiniz bi girip bakıyım dedim cicegim hoşgeldin bebem özlettin kendini bende carsıya incem gelince görüşürüz öptüm herkezi

melike doğum günün kutlu olsn fatoş eviniz hayırlı olsunnn başka kimin neyi vardı ay kızlar çok yoğunum bu aralar hiç vakit ayıramıyorum buraya kusura kalmayın

anaaaaaaaaaaaaaa hamişmisin kız oleyyyyyyyyyyyy çok sevindim şekercim benim

ay ewet bende almıştım 12ye uzun kollu istanbuldaki lclerde daha da çok çeşit war bizim burdakinde yok
gider gitmes alıcam yine çook şekerler zaten üniforma gibi oldu o biricik tişörtüm kaydirigubbakcemile3

canım bende adanadan aldım ama tek kalmış olsa dahada alacaktım beyaz hemencecik kirlenir
ayy kıslarrr elektrik gitti kapanır şimdi öptüm sizi gelince girerim yinee

evet serabımmm bebişimiz geliyooo kesesini bilem gördükk
nerdesin sen kayboldun gittinn
elektrik tam zamanı buldu yaa gidiyom canım gelince devam ederik hadi öptüm senii

canım bende adanadan aldım ama tek kalmış olsa dahada alacaktım beyaz hemencecik kirlenir
ayy kıslarrr elektrik gitti kapanır şimdi öptüm sizi gelince girerim yinee
hee o üzerinde anne oluyorum yazan mı çook cici o bende alıcam bi ara
ben mor almıştım üstünde el sallayan bebiş resmi war
ay çeşit olsa da alsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…