- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #25.861
yok onu hiç denemedim ben doğal kürler fln yaptım sadece
kızçeler yaaa bu son sınav sisteminden haberi olan varmı???
kıssssssssssssssssss ne yaptın diyom halaa bişiler sölüyonnnnkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben celdümmmmm
melıkecım dogun guunu kutlMIŞTIM AMA ARKA sayfalarda kaldı sanırım...msn de okumuştum:))
Anlatınca dalga geçiyolar da ondan :kedi:
bal tarçın çörekotu kürü ve incir kürü yaptım cewiz incir yedim
bele yastık olayı kalkmama olayını fln uyguladım
ateş ölçtüm, ovulasyon testi kullandım
eşime de çakşır suyu,bal-polen arısütü,keçiboynuzu yedirdim düzenli
canım hoşgeldin hayırdır yaaa sen nie bayıldın bitanem yaaa
hoşbulduk bebemmm...
ayy nebilim cnm yaa hayatımda ilk defa bayıldım bı onu tatmamıştım onunda nasıl bişi oldugunu ögrendim:))
media mark a gittik abime telefon bakıyorduk baya bı bakındık bende fotograf makınesı alacaktım bakınırken öyle bi başımın döndügünü hissettim tam oturacak yer varmı diye etrafa bakınıyordum kii abimin kollarına düşmüşüm...allahdan yanımdaydılarr...korktum o gun biraz ama iyiyim şimdi... kapalı yerlere fazla giremicem sanırım artıkk...hatta eşim olmadn aslaaa güzel bi fırça yedım bde ondankaydirigubbakcemile3
eliff napıyonn bebemm minişimiz nasılll..sanırım senınde kızın olucak öyle hissediyorum ben yaa:))
canım benim yaaa sabah okuyunca bend ekorktum valla..
aman dikkat et bitanem kendine..
serapımm dilegimmm nasılsınız cankuşlarrrrr özledım hepınızıı yaaa
hoşbulduk bebemmm...
ayy nebilim cnm yaa hayatımda ilk defa bayıldım bı onu tatmamıştım onunda nasıl bişi oldugunu ögrendim:))
media mark a gittik abime telefon bakıyorduk baya bı bakındık bende fotograf makınesı alacaktım bakınırken öyle bi başımın döndügünü hissettim tam oturacak yer varmı diye etrafa bakınıyordum kii abimin kollarına düşmüşüm...allahdan yanımdaydılarr...korktum o gun biraz ama iyiyim şimdi... kapalı yerlere fazla giremicem sanırım artıkk...hatta eşim olmadn aslaaa güzel bi fırça yedım bde ondankaydirigubbakcemile3
canım benim yaaa sabah okuyunca bend ekorktum valla..
aman dikkat et bitanem kendine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?