- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #25.941
çok iyi geliyomuş işte benim arkidiş öyle bişi kullandı hücre yenilemesi yqapıyo dedi o çok memnundu ama ismini bilmiyom sorcam bakem ne deycek
inşallah canım bana da ööle geliyo gerçi de fasla ince düşünür oldum bendimez elüfüm bişi kocacıkın o senden daha çok düşünür bak görr
inşallah canım bana da ööle geliyo gerçi de fasla ince düşünür oldum ben
kaçtı herkesçikler dilekim
yaaaaaaaaaa yok kuşum...ne gerek var..dunya paradır oda..
ben normal bır losyon kullanmıstım..hafıf kokulu olanlardan...
ne goguste ne karında bır çatlagım yok...
önemlı olan duzelnı kullanmak be kuşum...
demı be yaa...
tahmini 5 haftalık demişti ctesi günü 0bende ovulasyon testine göre hesapladımalçak gacılar...kımse yok..
elüfüm doktor baktımı ultrasonlan..kaç haftalıkmıs...sokturucu kullanırken hamılemıssın yanı..hemıde yenı..
ıyy aynen yaa bi o bide karınbca yağı mı ne çaresiz bi derdim olmadıı sürece büyük konuşmiim ama kullanmam ööle çatlak fln içinnefret ettigim ve ipğrendıgım böcek sayangozzzz çatlatmayacagını bıle bılsem süremem yaaa igrenççççççç:bbo:
evet salyangoz sumugu...iiiiiiiii..nefret ettigim ve ipğrendıgım böcek sayangozzzz çatlatmayacagını bıle bılsem süremem yaaa igrenççççççç:bbo:
vallahiş ben kullananların yabancısıyım hehehehe bebiş varda benmi görmedim kikikikikikikiiii
ıyy aynen yaa bi o bide karınbca yağı mı ne çaresiz bi derdim olmadıı sürece büyük konuşmiim ama kullanmam ööle çatlak fln için
tahmini 5 haftalık demişti ctesi günü 0bende ovulasyon testine göre hesapladım
doğru çıkıyo 5 in üzerine gün alıyoruz sanırsam tahminen 5+4 fln
olumunekankayizsmileevet salyangoz sumugu...iiiiiiiii..
surme kuşum..sen bebe yagı sür..hergun..
kaşınma kaşınırsa..
yakında kullanırsın kuşum sende..olumunekankayizsmile
kızlar rehavet çoktu sıze heee...
uykunuzmu var..çalısanlara degıl sözum..serapım gel öpem senı..Şeniz
:lepi::lepi::lepi::lepi:
maşşallah buyusun sıpan senınde...Şeniz
darısı tum ısteyenlere..
amiiin canım inşallah Şeniz:lepi::lepi::lepi::lepi:
maşşallah buyusun sıpan senınde...Şeniz
darısı tum ısteyenlere..
darısı inşallah serabıma gitsin kistleeerr gelsin bebişleeerr şişsin çatlasın göbüşleerrr kaydirigubbakcemile3aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hehehehhe bu ayda kuru sıkı bebişten geçtim kist olmaz inş.yaaaaaaaa
ohhhhhhhh öp kuşum zati bugün tükanada geç geldim miskinlik vardı 10 senedir çalışıyom ilk defa geç geldim işe uykudan dolayı geç dediğimde 9.30sempatiksalakcinni:lepi:
darısı inşallah serabıma gitsin kistleeerr gelsin bebişleeerr şişsin çatlasın göbüşleerrr kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?