Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

çok iyi geliyomuş işte benim arkidiş öyle bişi kullandı hücre yenilemesi yqapıyo dedi o çok memnundu ama ismini bilmiyom sorcam bakem ne deycek

yaaaaaaaaaa yok kuşum...ne gerek var..dunya paradır oda..
ben normal bır losyon kullanmıstım..hafıf kokulu olanlardan...
ne goguste ne karında bır çatlagım yok...
önemlı olan duzelnı kullanmak be kuşum...
demı be yaa...

inşallah canım bana da ööle geliyo gerçi de fasla ince düşünür oldum ben
kaçtı herkesçikler dilekim

alçak gacılar...kımse yok..
elüfüm doktor baktımı ultrasonlan..kaç haftalıkmıs...sokturucu kullanırken hamılemıssın yanı..hemıde yenı..

vallahiş ben kullananların yabancısıyım hehehehe bebiş varda benmi görmedim kikikikikikikiiii

alçak gacılar...kımse yok..
elüfüm doktor baktımı ultrasonlan..kaç haftalıkmıs...sokturucu kullanırken hamılemıssın yanı..hemıde yenı..
tahmini 5 haftalık demişti ctesi günü 0bende ovulasyon testine göre hesapladım
doğru çıkıyo 5 in üzerine gün alıyoruz sanırsam tahminen 5+4 fln

olumunekankayizsmile
nefret ettigim ve ipğrendıgım böcek sayangozzzz çatlatmayacagını bıle bılsem süremem yaaa igrenççççççç:bbo:
evet salyangoz sumugu...iiiiiiiii..
surme kuşum..sen bebe yagı sür..hergun..
kaşınma kaşınırsa..
vallahiş ben kullananların yabancısıyım hehehehe bebiş varda benmi görmedim kikikikikikikiiii

yakında kullanırsın kuşum sende..olumunekankayizsmile

ıyy aynen yaa bi o bide karınbca yağı mı ne çaresiz bi derdim olmadıı sürece büyük konuşmiim ama kullanmam ööle çatlak fln için

hepsı numara yaaaa...
onemlı olan kurumaması cıldın...kuruyunca gerılıyor..ve catlıyor..hep nemlı olcak...bebe yagııı....badem yagııı...yada nemlendırıcı losyonn..kaydirigubbakcemile5

tahmini 5 haftalık demişti ctesi günü 0bende ovulasyon testine göre hesapladım
doğru çıkıyo 5 in üzerine gün alıyoruz sanırsam tahminen 5+4 fln

:lepi::lepi::lepi::lepi:
maşşallah buyusun sıpan senınde...Şeniz
darısı tum ısteyenlere..

kızlar rehavet çoktu sıze heee...
uykunuzmu var..çalısanlara degıl sözum..serapım gel öpem senı..Şeniz

kızlar rehavet çoktu sıze heee...
uykunuzmu var..çalısanlara degıl sözum..serapım gel öpem senı..Şeniz

ohhhhhhhh öp kuşum zati bugün tükanada geç geldim miskinlik vardı 10 senedir çalışıyom ilk defa geç geldim işe uykudan dolayı geç dediğimde 9.30sempatiksalakcinni:lepi:

hehehehhe bu ayda kuru sıkı bebişten geçtim kist olmaz inş.yaaaaaaaa

ohhhhhhhh öp kuşum zati bugün tükanada geç geldim miskinlik vardı 10 senedir çalışıyom ilk defa geç geldim işe uykudan dolayı geç dediğimde 9.30sempatiksalakcinni:lepi:

10 sene mı...bacım kaç yasında basladın sen işe...
12 mi..:teselli:
kaçta açılıyo tükan sızın..:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…