- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #25.921
evet serap yaa şişiyorum yavaş yavaş ama kötü olan çatlaklrım olmaya başladı kalça ve gögsümde napcam yaaa(
cnm dr eger vucudun elverişli ise ne yaparsan yap çatlayacaktır dedi...vazelin bi nebze önler dedi ama ben umudumu yitirip bu hlıme alışam iyi olucakyağ kullan...bebe yagı olur mesela...yada bagdem yagı...
gobusun buyumuz maşşallah sızı..
ayy nohutum darısıda bize inşalllah canımmm çok datlusunnnopuyorumnanaktan
çatlaklar ıçın çok erken...kılomu aldın ...
çatlaklar ıçın çok erken...kılomu aldın ...
susam yağı badem yağı kullan tatlım
istersen sana alırım ben doktora geldiğimdede veririm buluşuruz canım
ayy saol cnm düşünmen yeter..bizim burda aktar var bakalım akşam eşimle gidip bide ona bi sorayım..kakao yagı falan da iyi geliyo dıyolar....doktor bı jel yazdı fiyatı 57 falan ama almıcam onu alırsam yıne dogal bitkisel bişiler alıp uygulayacagım
bencede erken çok aşırı bı kılo almadım..benım bekarken bile belimin alt tarafında bi kaç çizgi vardı kiii ben hayatımda hiç çok kılo alıp vermedım kılom hep aynıydı....çatır çatır çatlıycam sanırımm:))
dilekçim progestan kullanıyorum bende düşük engelleyici çiçiğin dilayın kullandığı warya
şuan kötü bişiy gözükmüyo ama tedbir olsun diye 3 aya kadar dewam ederis dedi doktor
bende gitmemeyi düşünüyorum sonra Allah korusun bişiy olursa affedemem kendimi
işte eşime de söyliicem ben gelmiim diye ama o da beni yalnız bırakmak istemes
bide doktor kısıtlama yapmayınca da rahatladı biras naz olarak algılamaz inşallah
çok pahalı o nneeeee..delikafaduldenayy saol cnm düşünmen yeter..bizim burda aktar var bakalım akşam eşimle gidip bide ona bi sorayım..kakao yagı falan da iyi geliyo dıyolar....doktor bı jel yazdı fiyatı 57 falan ama almıcam onu alırsam yıne dogal bitkisel bişiler alıp uygulayacagım
evet bencede...yoksa sımdıden çatlamaz..kıloda almadın...canım sen zayıfsın iç karında dar demekki çatladın o yüzden
evet serap yaa ondan sanırımm...ayy napım hakkımdan hayırlısıı yaaaa şuan karnımda hiç bişey yok ama kalçam ve gögsüm çizildi bi kaç yerden harıta gibi olcam he hee
ayy ewet çok garip bi duyguymuşalgılamaz kuşum tedırgın oldugunu soyleyınce neden algılasın...sonuçta sen artık bır annesın..bebegını düşünmeye başladın sımdıden kuşum..vereliniortak
o jel galiba salyangoz bişiyiiii
ayy ewet çok garip bi duyguymuş
bu akşam bi konuşurum bakalım ne diycek
salyangoz nesiiiii.....bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?