- 25 Nisan 2009
- 34.368
- 39.848
- 1.123
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #25.901
neyse yarın dinlnmiş olursun işte kuzu
bana kaynanam gelcek carsamba gunu....
ben yarın bılıyordum..evı sıldım supurdum sabah beriiiakannehirakannehir
neyse yarın dinlnmiş olursun işte kuzu
yok bacım bugün açıldı emme bu hafta çalıştukkk artıkın dahada bekliyemem dedüü kocacıkım ama benim adet 15 mayıs gelir kanımca ara kanamada oldu ya daha var zatii bu ay tükanda kapalıydı artukun keyfi takılıyom kist olmasında bebişi bilmiyom
eveeeeet...
koca bııı sepet utum var...yarında onu bıtırırım artuk...sositososito
ayy bana temüzlük demeeeeklava:
benim aney cuma günühepsini yapmış ohhhhhhhhhhh bir ay rahatım
mutlu haftalar kızlar nasılsınız?
selam cnmm çok teşekkür ederizzzz...mutlu haftalar kızlar nasılsınız?
yok bacım bugün açıldı emme bu hafta çalıştukkk artıkın dahada bekliyemem dedüü kocacıkım ama benim adet 15 mayıs gelir kanımca ara kanamada oldu ya daha var zatii bu ay tükanda kapalıydı artukun keyfi takılıyom kist olmasında bebişi bilmiyom
ayy içimden öle geçiyo valla cnm bilmiyomm...rabbim gönlüne göre versin inşallahh...biz de çok kız istiyoduk ne yalan sölimm...eşim hep ona mini etek giydirelim bezi görünsün yürüsün böle pıtır pıtır falan diyodukaydirigubbakcemile3
benimkide hsonu kızımız naapıyo fln dedi gülüştük sonra içime doğmuştur inşallah fln dedi
yaa kızlar bide bişiy danışçam
doktor amca şuan problem yok gibi gözüküyo günlük hayatı kısıtlamıyorum yalnızca dikkatli olucaz yorulmiicaz dedi
hsonu eşimin halasının kızının nikahı war istanbulda çok yakınımız olduundan gitmeyi düşünüyorum
ama bi yandan da korkuyorum şimdi otobüsler fln annemler de yolculuk yapma daha erken eşin gidip tebrik eder nikah alttarafı diyo
naapsam sizce? gitmek istiyorum ama korkuyorum da
ayy içimden öle geçiyo valla cnm bilmiyomm...rabbim gönlüne göre versin inşallahh...biz de çok kız istiyoduk ne yalan sölimm...eşim hep ona mini etek giydirelim bezi görünsün yürüsün böle pıtır pıtır falan diyodukaydirigubbakcemile3
benimkide hsonu kızımız naapıyo fln dedi gülüştük sonra içime doğmuştur inşallah fln dedi
doktor amca şuan problem yok gibi gözüküyo günlük hayatı kısıtlamıyorum yalnızca dikkatli olucaz yorulmiicaz dedi
hsonu eşimin halasının kızının nikahı war istanbulda çok yakınımız olduundan gitmeyi düşünüyorum
ama bi yandan da korkuyorum şimdi otobüsler fln annemler de yolculuk yapma daha erken eşin gidip tebrik eder nikah alttarafı diyo
cnm bence bi müddet dinlen ılaç da alıyosun zaten....bırak eşin tebrik etsin iştee
kuşum ılaç nıye kullanıyon ...ayy içimden öle geçiyo valla cnm bilmiyomm...rabbim gönlüne göre versin inşallahh...biz de çok kız istiyoduk ne yalan sölimm...eşim hep ona mini etek giydirelim bezi görünsün yürüsün böle pıtır pıtır falan diyodukaydirigubbakcemile3
ama bencede gıtme ...
evet serap yaa şişiyorum yavaş yavaş ama kötü olan çatlaklrım olmaya başladı kalça ve gögsümde napcam yaaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?