Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

amannn tatlum çok içme benim annemde kuru kuru yiyomuş hamişken kuru kahve alıyomuş bubam kiloyla bide haşhaş yiyomuş doğuştan uyuşuğuz hehehehehehehehe

kaydirigubbakcemile3
kahveyi bi tane içiorumda
kolayıda arada içiorum :kedi: buz gibi yanıom yaaaaaaa

kahve nie kuru yiyomuş annen sempatiksalakcinni

yaaaa bi tanecikten bişi olur mu sankiiiim eyvahedigeldismile
fazlası zarar die biliom

kolayıda bugün arkidişte içtim kaydirigubbakcemile3

bende çuk öslüdeim valaaa
nohudum benimde yemek derdim başladı
kız çuk rahattık
1,5 aydır yemek yapmıorum bugün ilk yapcam

bide sana perş.günü msj atmıştım aldın mı cevap yasmasdın

serap anacum bunalım falan bırak beaaa
kıslarde dio
görersin gelcek bebişin
ben öle dua etmiştim halada ediom
tez zamanda
o vaktini bilio

kaydirigubbakcemile3
kahveyi bi tane içiorumda
kolayıda arada içiorum :kedi: Buz gibi yanıom yaaaaaaa

kahve nie kuru yiyomuş annen sempatiksalakcinni

aşeriyomuş canım bide haşhaş hani şu ekmeklerin içine koyuyolarla haşhaşlı ekmek içi onlardan yiyomuş bi arkadaşımda buz aşeriyodu nasıl ama şişe şişe yiyodu

Bende bugÜn yemek yok eve geÇınce yapıcam eskı evın oraya gıdıcem ılk halılarımı yıkatmaya vermıŞtım onlar gelmıŞ

Benım canım tatlı ıstıyo ama bıraz dınleneyım evde tatlu yapÇem bol bol eksık olmaz bende yemek eksık olur tatlu olmaz

ayy bende ne mama yapsam acep yaa annem stoklamıştı, bitirdik
buzluktan bişiy de çıkarmadım naapsam acep
benim de canım çok istiyo kola ama eşim kızıyo yaa içemiyorum

Eve geÇınce bulgur pılavı canım Çekıyo patlıcanlı bulgur pılavı tarhana Çorbası bıde yanına tavuk kızartabılırım pratık bunlar gelıyo aklıma

Tatluda kazandıbı aldurayım kocacıkıma barım tatluyla uĞraŞmıyım bu akŞam canım tramısu Çekıyo bı akŞam da onu yapıverem ohh yanınada dondurma yasak kalktı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…