Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ayy bende ne mama yapsam acep yaa annem stoklamıştı, bitirdik
buzluktan bişiy de çıkarmadım naapsam acep
benim de canım çok istiyo kola ama eşim kızıyo yaa içemiyorum

bende çıkarmadım difrizden dolandım öle
şimdi düştüm derdineeeee poof
kocişde makarna yap dio canım istemioooo onuda :umursamaz:

Eve geÇİnce bulgur pİlavı canım Çekİyo patlıcanlı bulgur pİlavı tarhana Çorbası bİde yanına tavuk kızartabİlİrİm pratİk bunlar gelİyo aklıma
ay serap kaç gündür benim de canım patlicanlı bulgur pilavı istiyoo
ama nası yapılıyo bilmiyim biras anlatsana bende yapiim bugün yarın
hsonu yedim dışarda ama kesmedi kaydirigubbakcemile3

Eve geÇİnce bulgur pİlavı canım Çekİyo patlıcanlı bulgur pİlavı tarhana Çorbası bİde yanına tavuk kızartabİlİrİm pratİk bunlar gelİyo aklıma

patlıcanlı bulgur pilavınıda ilk defa duydum guclubacismile
kız bunlar pratik mi daha ne ossun
tavukda difrisde ben yapamam artıkım aç kladık

ay serap kaç gündür benim de canım patlicanlı bulgur pilavı istiyoo
ama nası yapılıyo bilmiyim biras anlatsana bende yapiim bugün yarın
hsonu yedim dışarda ama kesmedi kaydirigubbakcemile3

canım aynı bulgur pilavı gibi yapıyon baştan soğanı kavuruyon sonradan da küp küp patlıcanları biberleri doğarıp kavuruyon ben salçalı değilde domatesle yapıyom daha hoşuma gidiyo neyse patlıcan biber kavrulsun biraz sonra içine domates ekle biraz karıştır bulguru ekle bi karışıtır suyunu ekle okaaa

patlıcanlı bulgur pilavınıda ilk defa duydum guclubacismile
kız bunlar pratik mi daha ne ossun
tavukda difrisde ben yapamam artıkım aç kladık

hepsini doğrayıp koyuyon bulgur çabuk pişiyo ama tavuğuda sotele kızart güzel oluyo

benimde aklıma kurtarıcı makarna gelio ama ben de makarna yemek istemiyorum
azcık ıspanağım wardı belkim ben onu yerim kocişe de makarna yaparım

ıspanaklı makarna kıymalı domates soslu makarna yap güzel oluyo çokta vitaminli

cidden kıs serap senin pratik dediklerini ben bilmiyom bile kaydirigubbakcemile3

yok kız sen daha çok bilirsin ben biraz tatlıya özenirim onlarda değişik değişik yapmayı seviyom okaa becerebildiğim kadarıyla

ben köfte
patates kızartma
bide domates soslu makarna yapıcam....

çiçegem mesajını aldım ama tel hep kalalıydı senın cinsiyetimizi sölemek için iki kere aradık ama kaplaıydı teyzoşu:))

tatlıya bende düşkünümdür çeşit çeşit yapmayı sewerim bi tatlı yapıyorum eşimle kardişim 3-4 gün sabah akşam yiiyo çok sewiyolar tatlıyı
y7eni iki tarif buldum şimdi onları yapıorum sık sık çok beendiler bana da kolay oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…