- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #26.041
FatoŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Şekerrrrrr hoŞgeldİnİz gacılar
ben köfte
patates kızartma
bide domates soslu makarna yapıcam....
off üsper menü ama kızartma yememeğe çalışçam bide ewi yeni temisledi annemler mutfak bi süre yağa batmasın diyorum kaydirigubbakcemile3
MAKARNA İÇİN BENİM KOCA YATIYA GİDER ADAM ÇEREZ NİYETİNE YİYO ÜLKE GENELİNE DÜŞEN MAKARNA STOĞUNUN YARISI BİZİM EVDE :roflol::roflol::roflol:
canım aynı bulgur pilavı gibi yapıyon baştan soğanı kavuruyon sonradan da küp küp patlıcanları biberleri doğarıp kavuruyon ben salçalı değilde domatesle yapıyom daha hoşuma gidiyo neyse patlıcan biber kavrulsun biraz sonra içine domates ekle biraz karıştır bulguru ekle bi karışıtır suyunu ekle okaaa
h.b canımcımmm nasılsınngüldeşekerimm tazii annişim hoş geldınnn
hoşgeldin canım
maaşallah bütün gününüzü çaldılar sanırım
canımm..
Yaf ben acaip üşüom yaaaa..
Elim ayagım buz kesti haaa
hmmm... taze fasulyeeee o da mantıklı yarın akşam yaparım onu da tükkana yanıma almaya da güsel oluyo o ben souk da sewiyorumh.b serapcım benim menude taze fasulye var bu akşam bide pilav
hoşgeldin canım ewet çook usun okuyarak wakit kaybetmekızlar ben geldim geçmişi okuyayım dedim amaaaa çoook uzun geldi. çok yoruldum ya uyumak istiyorum bennnn
bulgur pilavı hiç yapmadım desem kaydirigubbakcemile3 eşimin pilav ve çeşitleriyle pek arası yok
işyerinde yemekhanede hergün çıkıyomuş o nedenle ewe gelince de görmek bile istemiyo
ben de çok düşkün diilim yapmıyodum o nedenle
ama canım istiyo çok ondan yapçam bide kuru diil hafif vıcık oluyo ya bulgur pilavı ööle hoşuma gidiyo
salça yerine domates koyunca mı ööle oluyo? Bide bulgur da pirinç gibi sıcak suya konuyomu önceden?
çok soru sorduğumu farkettim bi an kaydirigubbakcemile3
yookk kıı turp kimiyim vallaaaa..niyeküü bacım hala atamadınmı hastalığını sen yaaa
fatoşum hoşgeldin
bende çok üşüyorum son zamanlarda eşim de diyodu sıcacıksın ama neden üşüyosun die
meğer bebiş warmış kaydirigubbakcemile3
h.b serapcım benim menude taze fasulye var bu akşam bide pilav
yookk kıı turp kimiyim vallaaaa..
hi hii..
bende o olamaz dahaaa çalışma günlerimizdeyiz..
:kedi::kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?