Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

bulgur pilavı hiç yapmadım desem kaydirigubbakcemile3 eşimin pilav ve çeşitleriyle pek arası yok
işyerinde yemekhanede hergün çıkıyomuş o nedenle ewe gelince de görmek bile istemiyo
ben de çok düşkün diilim yapmıyodum o nedenle
ama canım istiyo çok ondan yapçam bide kuru diil hafif vıcık oluyo ya bulgur pilavı ööle hoşuma gidiyo
salça yerine domates koyunca mı ööle oluyo? bide bulgur da pirinç gibi sıcak suya konuyomu önceden?
çok soru sorduğumu farkettim bi an kaydirigubbakcemile3

fatoşum hoşgeldin
bende çok üşüyorum son zamanlarda eşim de diyodu sıcacıksın ama neden üşüyosun die
meğer bebiş warmış kaydirigubbakcemile3

menüler çok güzel kızlarrrr

nohudum ben dinlenmedeyken herkeşin bana gelesi tutuo yokta denmiooo
hala saklıoruz bebişi
bide çok uyuduğum için kapatıodum tilifonuuu
ben kızımızı tutturamadım amaaa
bi tek ben erkek demiştim olmadı
sağlıklı ossun da önemli diil

benim için senin içine doğan biş varmı

ben koymuyom canım sıcak suya şişer zati normal su koyuyom domates koyunca daha sulu oluyo bide biraz salça koy renk katması için hafifte pul biber atarsan dahada güzel olur bende sen gibi seviyom hafif sulu olucak biberli domatesli ohhh yapalım bu akşamda yiyelim

niyeküü bacım hala atamadınmı hastalığını sen yaaa
yookk kıı turp kimiyim vallaaaa..

fatoşum hoşgeldin
bende çok üşüyorum son zamanlarda eşim de diyodu sıcacıksın ama neden üşüyosun die
meğer bebiş warmış kaydirigubbakcemile3

hi hii..
bende o olamaz dahaaa çalışma günlerimizdeyiz..
:kedi::kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…