Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

hehehehe yalancı tavuk göğsü un süt yağ bide borcama dök üzerinede çikolata sos yada çikolata parçalarını erit tane tane kalabiliyo oda güzel oluyo hee ben kekini kendüm yapıyom
wakit olunca ben de kendim yapıyorum da genelde süpris olsun die uğraştıımdan hazır alıp yapıorum
kalp şeklinde olan kekler war onlardan alıyorum meselaa kocişin çok hoşuna gidiyo çocuk gibim sewiniyo sen sewgini katıyosun ondan mı bu kadar tatlı oluyo diye kaydirigubbakcemile3

ayyyy kirlenmesınn nolurrrrrrr.....zaten kuşlara ekmek koyuyorum sepete balkona hep onlar batırıyoo yaaa...ama aç kalmalarınada dayanamıyorum bi anlaşma yapmam gerek onlrlaa yada onlara bide wc mi yapsam balkona:))
ceylanım bez bağla hepsine kaydirigubbakcemile3
annişimle kardişim saolsun benim de ew pırıl pırıl oldu da kaç gün dayanır bilmiyorum

hayırlısı canım yaa ilk sonuçta sağlıklı olsun hangisi olursa olsun dediğin gibi Allahın takdiri
sen nasılsın tatlım rastlaşamadık kaç gündür

evet canım yaaaaa. karşılaşamadık. evet canım tabiki öncelikle sağlıklı olması önemli. iyi olmaya çalışıyorum. dün çok yoruldum yaaa. ama değdi çoook mutlu oldum yaaa.

daha gelmemiştir canım ara kanama oldu ya tahmini 15 mayıs diyorum aman canım alıştınız artık birbirinize aile için girmeyin birbirinize

canım girmek istemiyoruz ama işte karışmasalar. ya biz bi aileyiz bunu bi türlü kabullenemediler. eşimde sağolsun kabullenemedi. şimdide kaynanamlar aklına girmeye çalışıyor onların ordan ev alalım diye. bakalım sonu nereye gidecek bekliyorum ama ben istemiyorum

ayyyy kirlenmesınn nolurrrrrrr.....zaten kuşlara ekmek koyuyorum sepete balkona hep onlar batırıyoo yaaa...ama aç kalmalarınada dayanamıyorum bi anlaşma yapmam gerek onlrlaa yada onlara bide wc mi yapsam balkona:))

AL BENDENDE OKADAR BENİMDE KLİMANIN ÜZERİNE YUVA YAPTILAR HERGÜN BALKON YIKASAM YETİŞTİREMİYORUM MAHFEDİYOLARR..YAPARSAN BANADA VER FİKRİNİ CANIMCIM :lepi:

amin canımm..
hepimiz için güzel günler gelsin inşallah..

Sultanım takma canım onlar ÜzÜldÜĞÜnÜ anladıkÇa ÜstÜne gelırler hıÇ takma duymamazlıĞa ver

gülşen yaaaa seninde kızın olucak inşallah..
tabi eli ayagı dügün olsunda bi derabbim gönlüne göre versin..
ama içime öle doğdu bak şimdi..
yeni doğdu..
kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk canımmmm. çok sağol canım benim. ayrıcana desteğin için çooook teşekkür ederim serapımada tabiiiii. kızın nasılmış annesiiii. yerim ben senin kızını yerim kııııız
ne demek cnm iyi günde kötü gündebuyrunnnnnnnnn
ayy kızım ıyı ama annesı onu bugun biraz yordu sanırım:)) dinlnıyorum şimdi canım

AL BENDENDE OKADAR BENİMDE KLİMANIN ÜZERİNE YUVA YAPTILAR HERGÜN BALKON YIKASAM YETİŞTİREMİYORUM MAHFEDİYOLARR..YAPARSAN BANADA VER FİKRİNİ CANIMCIM :lepi:

kaydirigubbakcemile3bulursam paylaşırım cnm:))

amin canımm..
hepimiz için güzel günler gelsin inşallah..

amin canım inşallah

Sultanım takma canım onlar ÜzÜldÜĞÜnÜ anladıkÇa ÜstÜne gelİrler hİÇ takma duymamazlıĞa ver

aynen öyle düşünüyorum bende. herşey olacağına varır napim ben şimdi şu tüp bebek işini düşünmeliyim bu sinirle girmemeliyim. zaten sorun sinir o zaman tam olur Allah korusunnn

ne demek cnm iyi günde kötü gündebuyrunnnnnnnnn
ayy kızım ıyı ama annesı onu bugun biraz yordu sanırım:)) dinlnıyorum şimdi canım

kaydirigubbakcemile3bulursam paylaşırım cnm:))

yorma kendini canım yavaş yavaş. hııı yoksa sen kızımı alıştırıyorsun işlere bak sen yapacaksın diye. yorma benim yeğenimi gözünü korkutma şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…