- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #26.081
geçmiş olsun ceylanım güle güle kirlet kaydirigubbakcemile3
wakit olunca ben de kendim yapıyorum da genelde süpris olsun die uğraştıımdan hazır alıp yapıorumhehehehe yalancı tavuk göğsü un süt yağ bide borcama dök üzerinede çikolata sos yada çikolata parçalarını erit tane tane kalabiliyo oda güzel oluyo hee ben kekini kendüm yapıyom
oooh ohh burda bana kız diyenler 3 oldu eşimi de sayarsak 4 :dance::dance:
ceylanım bez bağla hepsine kaydirigubbakcemile3ayyyy kirlenmesınn nolurrrrrrr.....zaten kuşlara ekmek koyuyorum sepete balkona hep onlar batırıyoo yaaa...ama aç kalmalarınada dayanamıyorum bi anlaşma yapmam gerek onlrlaa yada onlara bide wc mi yapsam balkona:))
hayırlısı canım yaa ilk sonuçta sağlıklı olsun hangisi olursa olsun dediğin gibi Allahın takdiri
sen nasılsın tatlım rastlaşamadık kaç gündür
daha gelmemiştir canım ara kanama oldu ya tahmini 15 mayıs diyorum aman canım alıştınız artık birbirinize aile için girmeyin birbirinize
bende kız diyommm
çiçeeeeeeeeeeeeem senin erkekin olucak galibaa
sultann hoş geldınn gülümmm ....iyi olmana çok sevındımmm
ayyyy kirlenmesınn nolurrrrrrr.....zaten kuşlara ekmek koyuyorum sepete balkona hep onlar batırıyoo yaaa...ama aç kalmalarınada dayanamıyorum bi anlaşma yapmam gerek onlrlaa yada onlara bide wc mi yapsam balkona:))
seraaaaaaap kuşum nasılsın canımmmm evine geçtinmi hayırlı olsun canım Allahım güle güle kullandırsın inşallah. fatmada ev tutmuş artıkın çoooooook mutlu olsun inşallah. yeni evleriniz çok güzel bi hayat başlatsın sizin için kızlaaaaaar
ne demek cnm iyi günde kötü gündebuyrunnnnnnnnnhoşbulduk canımmmm. çok sağol canım benim. ayrıcana desteğin için çooook teşekkür ederim serapımada tabiiiii. kızın nasılmış annesiiii. yerim ben senin kızını yerim kııııız
AL BENDENDE OKADAR BENİMDE KLİMANIN ÜZERİNE YUVA YAPTILAR HERGÜN BALKON YIKASAM YETİŞTİREMİYORUM MAHFEDİYOLARR..YAPARSAN BANADA VER FİKRİNİ CANIMCIM :lepi:
amin canımm..
hepimiz için güzel günler gelsin inşallah..
Sultanım takma canım onlar ÜzÜldÜĞÜnÜ anladıkÇa ÜstÜne gelİrler hİÇ takma duymamazlıĞa ver
gülşen yaaaa seninde kızın olucak inşallah..
tabi eli ayagı dügün olsunda bi derabbim gönlüne göre versin..
ama içime öle doğdu bak şimdi..
yeni doğdu..
kaydirigubbakcemile3
ne demek cnm iyi günde kötü gündebuyrunnnnnnnnn
ayy kızım ıyı ama annesı onu bugun biraz yordu sanırım:)) dinlnıyorum şimdi canım
kaydirigubbakcemile3bulursam paylaşırım cnm:))
kıss fatoşş maşallah kuşum yaa medyum gibisin opuyorumnanaktan
bide kendini tahmin et bakemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?