- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #26.061
menüler çok güzel kızlarrrr
nohudum ben dinlenmedeyken herkeşin bana gelesi tutuo yokta denmiooo
hala saklıoruz bebişi
bide çok uyuduğum için kapatıodum tilifonuuu
ben kızımızı tutturamadım amaaa
bi tek ben erkek demiştim olmadı
sağlıklı ossun da önemli diil
benim için senin içine doğan biş varmı
hoşgeldin canım ewet çook usun okuyarak wakit kaybetme
oof of bakalım bugün yarın yaprım şimdiden ağzım sulandı bişeye benser inşallahben koymuyom canım sıcak suya şişer zati normal su koyuyom domates koyunca daha sulu oluyo bide biraz salça koy renk katması için hafifte pul biber atarsan dahada güzel olur bende sen gibi seviyom hafif sulu olucak biberli domatesli ohhh yapalım bu akşamda yiyelim
valla benim içime hep senin oğlun olucak die dıoğuyooo.
elifinde kızı..
gülşen az daha bekle sanada bişler doğacak içimde....
seraaaaaaap kuşum nasılsın canımmmm evine geçtinmi hayırlı olsun canım allahım güle güle kullandırsın inşallah. Fatmada ev tutmuş artıkın çoooooook mutlu olsun inşallah. Yeni evleriniz çok güzel bi hayat başlatsın sizin için kızlaaaaaar
saol çiçeem benim yap bakalımsende mamalarını aç kalmasın kocişsultiş gülşen fatoş hoşgeldiniz kıslar
elif bulguru ıslamıcan yıkama bile
domatesle yumuşak olur canım
geçmiş olsun ceylanım güle güle kirlet kaydirigubbakcemile3ohhh bittiii...
bencede ayşegülün oğlu elifinde kızı olacak. gülşenin kızı olabülür diye düşüneyyom amaaa artık Allahın taktiri demi ama
Aaamin canım inşallah senin de tüp bebek tutar da yakın olur aramız topikte hamiş olmayan kalmasın inşallaaahhhhnasılsın canımmm bebiş nasıl geçen cumartesi doktordan geldiğinde yazmıştım çıkmışsın ama. bebişide görmüşsün annesiiii. Allahım sana bağışlasın inşallah
evet sultanım geçtim çok şükür sen nasılsın canım rayına oturdumu herşey
oof of bakalım bugün yarın yaprım şimdiden ağzım sulandı bişeye benser inşallah
ben tatlı olaraktan ağlayan pasta diye bi tarif buldum onu yapıyorum canım kakaolu hafif bi kekin üzerine çukolata sosu dökmekten ibaret aslen ama çok nefis oluyo bayıldı benimkiler
bide bizim ailecek yaptıımız bi tatlı war kocabeğendi kaydirigubbakcemile3 annemin,teyzemin,yengemin we benim kocalarımız çok sewiyo yalancı tavukgöğsü gibi bişiy üzerine bi sos yapıorus kakaolu siyah-beyaz oluyo hastayım ona
bide ben pasta yapmayı çok sewerim hazır pasta keki alıp yapıyorum hızlı olsun diye
pastanedekilerden çok sewiyo eşim benim pastalarımı hafif we lezzetli oluyo
çok şükür canım şimdilik ii gibi ama belli olmuyorki birden bişey çıkıyor hadiiiiii birbirimize giriyoruz. Bebeğim adet günün gelmiş kuşummmmmmm
Aaamin canım inşallah senin de tüp bebek tutar da yakın olur aramız topikte hamiş olmayan kalmasın inşallaaahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?