Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

valla benim içime hep senin oğlun olucak die dıoğuyooo.
elifinde kızı..
gülşen az daha bekle sanada bişler doğacak içimde....

bencede ayşegülün oğlu elifinde kızı olacak. gülşenin kızı olabülür diye düşüneyyom amaaa artık Allahın taktiri demi ama

seraaaaaaap kuşum nasılsın canımmmm evine geçtinmi hayırlı olsun canım Allahım güle güle kullandırsın inşallah. fatmada ev tutmuş artıkın çoooooook mutlu olsun inşallah. yeni evleriniz çok güzel bi hayat başlatsın sizin için kızlaaaaaar

oof of bakalım bugün yarın yaprım şimdiden ağzım sulandı bişeye benser inşallah
ben tatlı olaraktan ağlayan pasta diye bi tarif buldum onu yapıyorum canım kakaolu hafif bi kekin üzerine çukolata sosu dökmekten ibaret aslen ama çok nefis oluyo bayıldı benimkiler
bide bizim ailecek yaptıımız bi tatlı war kocabeğendi kaydirigubbakcemile3 annemin,teyzemin,yengemin we benim kocalarımız çok sewiyo yalancı tavukgöğsü gibi bişiy üzerine bi sos yapıorus kakaolu siyah-beyaz oluyo hastayım ona
bide ben pasta yapmayı çok sewerim hazır pasta keki alıp yapıyorum hızlı olsun diye
pastanedekilerden çok sewiyo eşim benim pastalarımı hafif we lezzetli oluyo

evet sultanım geçtim çok şükür sen nasılsın canım rayına oturdumu herşey

bencede ayşegülün oğlu elifinde kızı olacak. gülşenin kızı olabülür diye düşüneyyom amaaa artık Allahın taktiri demi ama

hayırlısı canım yaa ilk sonuçta sağlıklı olsun hangisi olursa olsun dediğin gibi Allahın takdiri
sen nasılsın tatlım rastlaşamadık kaç gündür

hehehehe yalancı tavuk göğsü un süt yağ bide borcama dök üzerinede çikolata sos yada çikolata parçalarını erit tane tane kalabiliyo oda güzel oluyo hee ben kekini kendüm yapıyom

çok şükür canım şimdilik ii gibi ama belli olmuyorki birden bişey çıkıyor hadiiiiii birbirimize giriyoruz. Bebeğim adet günün gelmiş kuşummmmmmm

daha gelmemiştir canım ara kanama oldu ya tahmini 15 mayıs diyorum aman canım alıştınız artık birbirinize aile için girmeyin birbirinize

Aaamin canım inşallah senin de tüp bebek tutar da yakın olur aramız topikte hamiş olmayan kalmasın inşallaaahhhh

canım bizim daha tüp bebek raporu çıksın diye gidiyoruz. bakalım rapor çıkacakmı yaş 31 oluyor 5 yıl oluyor evlilikte bakalım rapor verecekmi aşılamada yaptırdık tutmadı. kısmet canım benim. inşallah kalmazzz. çok şükür sizinkiler geldi ya
hoşbulduk ayşegülüm gelmişsin evime canımmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…