Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canım ben güneşlik olanları stor yaptırdım tüller normal cünkü tülde zor pluyo cıkarıp yıkaması filan ben tek mutfamın tülünü stor yaptırdım cok şık oldu uclarınada boncuk taktırdım sende öyle yaptır istersen biraz daha pahalı oluyo tabiki..... storu yıkayamasanda silebiliyosun kolay temizleniyo

fatoşşşşş um ben yeni yaptırdım oturma odama bu kışş çok şıkk duruyo katlamalı değil ama mekanızmalı gene yeni çıktı onlarr

slm kızlar nasılsınız elfella sen nasılsın canım başladı mı bulantılar benımde alt komşu corba getirmiş onu içiyorum beni besliyor sagolsun:)dışardan gelen yemek daha tatlı oluyor bende bamya yemegi yaptım pişiyor birazdan da onu yerim ye allah ya:)

saolun kızçelerim ..
bakalım hem fiyat olarak hemde görünüş olarak artıkın hangisi hitap eder bilmim....
birsencim senin gönderdgn fotoyada baktım canım.
oda çok şık...

yok canım bulantı yok daha koku hassasiyeti başladı ama

saolun kızçelerim ..
bakalım hem fiyat olarak hemde görünüş olarak artıkın hangisi hitap eder bilmim....
birsencim senin gönderdgn fotoyada baktım canım.
oda çok şık...

canım tsana tawsiye koltukların mobilyaların ewe yerleşsin öyle
ya da en azından ölçülere göre kafanda yerleştir perde model we renk seçimini de ona göre yap

ayy evet oda var dimi canım yaaa..
ozaman koltuklar falan yerleşsin öle perde secelim...
sen yine de aklında biras belirle ne modelleri istediini
ama meselaa koltuk senin koymayı düşündüün duwara sığmaz cam önüne koyarsın
yaptıın model gözükmes fln çirkin olur o açıdan diyorum
uyum açısından da en son halılar oluyo bildiim kadarıyla ben ööle yapmıştım

gunaydın kızlarrr men deldümmm...
henüz kahvaltı etmeden mutfaga bi girişmişim ki kendımı kaybetmişim ya davlumbaz a kadar ciflemişimm....şuan ne kadar yorgun oldugumu hissettim şimdii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…