- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #26.261
oo maşallah günaydıın taze anne hoşgeldinslm kıslarrrr nasılsınızz ben yeni kalktımda söylemesi ayıp :kedi:
iyiyim patıkım sen nasılsınn ohh temızlıgın bıtmış kuzuuu az kalmışşş...
bende yarıladım çok şükür yaa bi badana kalıcak geriye onuda agustosta yaptırmayı düşünüyorum
h.b canımcımm nasılsınn sendede ben gibi uyku var mııoo maşallah günaydıın taze anne hoşgeldin
kız güldeee amma uyumuşun haa keşke kalkmasaydın zaten gecegene yatıcannohh uykun varken uyu cnm şaka ypıyomm ben nasılsınn bakimm bebiş iiimi
ewet benim perdci de ööle anlatmıştı ama bana ööle zor geldi tak çıkar fln uğraşmak
açıldığı yere kadar açıp uzanabildiim yere kadar siliyorum
daha hızlı oluyo ööle
bende ii olmaya çalışıyom cnm bi yandan temızlık bı yandan annem hastanede iki arada kaldık bi odam kaldı çok şükür oda bittimi rahatlıycazz he sen geç yaptırcann ben çok şişmeden yaptırayım dedim kendimin elinden gelrken başkasının temızlığıyle olmaz herkes kendi evinin işini kendi biliyo
merhaba canım nasılsın çok yorma kendini temizlik yapcam diye , temizlik herzaman yapılır . annenin durumu nasıl canım
ya benim annemde çok rahatsız bel fıtıgı azdı geçmişti kaç senedir ustünde duramıyor şimdi agrıdan ne uzanabiliyor ne kalkabiliyor aklım hep onda, filim mr falan çekildi sonuçlarını bekliyoruz
sevindim cnm kötü bişi çıkmadığınaa uykun varsa uyu kuuzmmm keşke bende uyuyabilsem
yok canım asnilim artık silmiyorum zaten pis kalsınlar siliyo-dum kaydirigubbakcemile3
gülşencim uyuklama bende de war erkenden geliyo uykum bütüngün de esniyorum zaten
bide içim yanıyo
bi problem yoksa normal olabilir de bizim doktor sanırım kalp atışını duymak ve bebeği görmek için 15 gün sonraya çağırdı tedbir olsun diye heraldesaol bitanemm bu uykuyla gidersem vay halimee :))
dr beni bi daha 1 ay sonra çağırdı dedim 15 gün sonra kalp atışı için gelmicekmiyim gerek yok ozaman dinleriz herşey yolunda bi problem olursa gelirsin dedi normal mi sizce
asnilcim sende h.g iyim canım şükür sen nasılsınn
iim cnmm nasıl olimm uğraşıyoz iştee kızz napçan mecbur yapıyoz kayınvalidelerde ağıor işlere yardım edıyo sağolsunlar annem hastanede hayatımm tansıyonu yüksek bu haftada yatıcak galibaaa allh herkese şifa versin çok zor oluyo böleee rahatsızlıklar olunca bide anne olunca bambaşka
bende ii olmaya çalışıyom cnm bi yandan temızlık bı yandan annem hastanede iki arada kaldık bi odam kaldı çok şükür oda bittimi rahatlıycazz he sen geç yaptırcann ben çok şişmeden yaptırayım dedim kendimin elinden gelrken başkasının temızlığıyle olmaz herkes kendi evinin işini kendi biliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?