Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

elektrik süpürgem samsung çok memnunum.toztorbasiz ve sulu da diil..sulu modelleri seemiorum.
setüstü bosch annemlerde de onu kullanioduk.güzel ve kolay temizlenio.

yok canım ben yaptırmadım yumurta takibi..
o nasıl oluo bidenem...

klomenle canım klomen diye bi hap var 3. günü başlıyorsun doktor yumurtaların gelişimine bakıyor sonra tamam derse çatlatma iğnesi yaptırıyorsun sonrada 12 yada 14. tahlil

ocak olarak da benimki bekonun 2 kapaklı fırın üzeri ocak yani demonte şeklinde diil

benimde bekonun set üstü ocak altınada bulaşık makinası yine bekonun

geldim noohudum
kıslaar benim bebişim malesef yarın alıncak
kalbi durdu yine

şaka yapıyorsun değilmi ayşegül. ya nasıl olur yaaa.

annemde şaka yaapıorum sandı
ben kayınvaldemdeyim kızlaar
yaktım sigara içiom napim

kalbi attı kurban kestik 60 işçiye yemek yedirdi eşim dualarını aldık
ne dualar okuduk
çocuklar sevindirdim
ama kısmet olmayınca olmuoo
allahım sınıyo bizi
ne yapcam blmiorum

yalvaririm üzme kendini.üzüntü hastalik getirir peşinde allah korusun
bak ben annemin 3. çocuğuyum.
benden önceki 2 oğlunu doğumdan hemen sonra kaybetmiş.
o yüzden özlem koymuşlar adimi.
yeminler etmiş annem beni doğurmaya giderken hiçbişey götürmemiş yaninda beni giydirmek için.
Hayatta beterin beteri var diye anlattim bunu.
Rabbim bilir herşeyin iyisini.
Her şerde vardır bi hayır.

bu korku bizim içimizen hiç çıkmıycak hep tedırgın olucaz her sabah kalkıtıgmızda gögüslerimizi kontrol edıp hassas mı degıl mı dıye bakıcaz .... yarabbım sana sıgnmışım sen ki annelıgı hiç haketmeyen insanlara bu yüce duyguyu verıyorsunda onlar bunun kıymetını bılmeyıp gidip aldırıyorlar sag bebegin canına kıyıyorlar...bizler bu kadar mücadele edıyoruz sen cümlemizin yüzünü güldür yarabbim...sına dünyası işte sabretmemiz gerekiyor rabbimm hepımıze bol bol sabırlar versın.

canım benım yaaa inan kendıme hakım olamıyorum şuansenağlama

kızlar yeri diil belki ama bende kahverengi akıntılar var anlayamadım..
yani benim adetim daha yeni bitti...şimdi neyin nesi bu...
mafoldumben

ewet nohudum hepimiz farklı sınanıyoruz işte
daha hamile olduğumu öğrendiğim ilk gün başladı benim de korkum
hep de devam edicek sanırım herşey kısmet ama üzülmemek de elimizde değil

haklısın cnm rabbım beterın beterınden korusun...odasını hazırlıyolar evi süslüyolar eve bebeksız gelıyolarr bunlarda hayatın gerçeklerı rabbim her zaman hayırlısını ver yarabbımm

saolun kızlar hepinize teşekkür edrim

canım benim inan ne diyeceğimi bilemiyorum bende yaşadım senin yaşadıklarını biliyormusun sürekli göğüslerimi kontrol ederdim. ikinci düşüğümde bende göğüslerimden bilmiştim. inince anlamıştım ve düşük olmuştu. çok üzüldüm inan canım nefesim kesildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…