Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

aynen canım bende çok şanslı hissediyorum koca sitede sizleri bulabildiğim için

cnm neden normal yola kalamıyasın ama maden böyle bi şans vermış tıp böyle bi imkan sunmuşbizlere bende yararlanmalıyız tatlımm...hem neden erken olsun ki cnm

nohudum normal yolla hamile kalıorum ama
sağlıksız embriyo oluşuo işte
başka açıklaması yok bebem

yine kalsam garantisi yok aynı şey olabilir
kan pıtılaşması hikayeee

tüp bebek+pgt yöntemiyle embriyoyu seçtirme imkanın oluo ya
o yüzden bi daha göze alamayız doğal yolla hamile kalmayı

eşimde bu sefer kendini kaptırmıştı olcak die bakıodu
çok üzüldü ama erkekler daha metanetli olabilio yada öle görünüo
önemli olan sensin dio
ama yıprandk gerçketen 2 sene düşünmeyelim dedi

serap fatoş pelin
lütfen bana söz verin bu ayda olmadı die üzülmeyin
bundan iyi örnek olamaz
şükredin her zman

tamam cicegim söz veriyorum üzülmiycem hayırlısı olsun ama bügün gercekten cok üzüldüm canım şok oldum allahım böyle şeyler kimseye yaşatmasın :Saruboceq:

çiçegim okadar üzgunumkı su anda sana anlatamam canım soylıycek hıc ama hıc bısey bulamıyorum canım benımde goguslerımde sancım ılk zamankı gıbı degıl ama bıraz bastırınca cok acıyo normalmı benımkı yoksam bısey varmıdır ssenın nasıl

kızlar az önce bi haber okudum 14 yaşında ilkokul öğrencisi çocuk doğurmuş. ve asıl şok olan kız hiç ilişkiye girmemiş hastanede doğrulamış babasıyla annesi ilişkiye girmişler spermleri bi beze silmişler kızda o bezi vajinasına sürmüş ondanmış. gerçekmei acaba yoksa bişeylerin üstümü örtülüyor

serap canım ya yaptıgım cizelgeye bak bakalım nasıl omuş ben bundan birşey anlamadım bana acıklarmısın biraz canım

tüp bebek+pgt yöntemiyle embriyoyu seçtirme imkanın oluo

o zaman sizde bu ımkandan yararlanırsınız cnm...sakın ümitsizlige kapılma...ya olacak ya olacak bi gün hayırlısı olsun inşallah tıpın bıze sundugu imkanlarada şükürler olsun demek lazım....inşallah şu dönemı atlattıkan soonra saglıklı embırıyo seçtırerek bu işlemi uygulatırsınız cnm benımm..tamamm mı sakın bırakma şimdi kendını rrabbım dert verıyo ama sabredınce kulununsabrettıgını görünce dermanınıda verıyoo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…