Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

nasil bi bebekmişsin annen anlatiomu hiç kaydirigubbakcemile3

ne güsel soru sordum ama kaydirigubbakcemile3

BEN ÇOK SAKİNMİŞİM AMA Bİ DAMARIM VARMIŞ O TUTARSA SABHA KADAR UYUTMAZMIŞIM BİDE KÖYE FALAN GİDELİM DAHA BİR YAŞINDA KÖYE GİDENE KADAR ÇİŞİMİ TUTARMIŞIM YAPMAZMIŞIM BEZE :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

heralde benim bebişte böle olcak :)

ben geldim kızlaaaaaaaaar. doktora gittim tüp bebek için. devlet değişiklik yapmış yoksa hemen tüp bebeğe başlardık dedi. göbekten iğnelerle aşılama yapacaz önce iki kere dedi sonra olmazsa tüp bebeğe geçecez dedi. çok tatlı bi doktor. bana sen çok bilinçlisin çok güzel dedi. tahlilleride yaptırmıştım önceden akıllılık etmişsin dedi. ama pıhtılaşmaya falan bakılması gerekiyordu dedi eksik tahliller varmış onları istedi. kan verdim. şimdide 1 tane yumurtan var dedi çatlamak üzere bol bol çalış dedi. adetinin 2 yada 3. günü gel ilaç yazacaz aşılama için başlayacaz dedi. çok mutlu oldum kızlar yaaaaaa

kız dilek dövecem seni haaa. yazsana ne oldu yaaa. test yaptınmı yapmadınmı sonuç ne çatlatma insanı yaaa.

ayy ne güzel haberler bunlar böleee..
tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın inşallah canımm

hoşgeldin canım hade bakalım inşallah tüp aşamasına gerek kalmas aşılama tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…