- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #26.421
kimle altlı üstlüydünüz kız?
senin kaynana fln yoktu die hatırlıyorum abileriyle mi?
YANDA Bİ AMCA ALTTA DEDE YUKARIDADA BİR AMCA CANIMklava:
yay canım
hoş geldin canım test yaptın mı bakiimkıslar ben celdumm..
nasil bi bebekmişsin annen anlatiomu hiç kaydirigubbakcemile3
ne güsel soru sordum ama kaydirigubbakcemile3
oo o da zormuş canım sana da geçmiş olsunYANDA Bİ AMCA ALTTA DEDE YUKARIDADA BİR AMCA CANIMklava:
oo o da zormuş canım sana da geçmiş olsun
BENİ BOĞAN BABANNEYDİ KURTULDUM YUKLARDAKİLERİ SEVİYODUM AMA ÇOK MİSAFİR GELİYODU KEYİFLİ KEYİFLİ GEZİP EVE GELİYODUK ONDAN SONRASI İÇİN MAUM DÜŞÜNCELER VAR PAT CAMDAN MİSAFİR VAR ÇIKIN DİYOLARDI KEYİF KAÇIYODU
BENİ BOĞAN BABANNEYDİ KURTULDUM YUKLARDAKİLERİ SEVİYODUM AMA ÇOK MİSAFİR GELİYODU KEYİFLİ KEYİFLİ GEZİP EVE GELİYODUK ONDAN SONRASI İÇİN MAUM DÜŞÜNCELER VAR PAT CAMDAN MİSAFİR VAR ÇIKIN DİYOLARDI KEYİF KAÇIYODU
kıs oda kötüymüş bakk..
ama kurtulmuşsun sende canımm
BEN ÇOK SAKİNMİŞİM AMA Bİ DAMARIM VARMIŞ O TUTARSA SABHA KADAR UYUTMAZMIŞIM BİDE KÖYE FALAN GİDELİM DAHA BİR YAŞINDA KÖYE GİDENE KADAR ÇİŞİMİ TUTARMIŞIM YAPMAZMIŞIM BEZE :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay ewet tahmin edebiliyorum büyüklere misafir de çok geliyo onlar da gelini göstermeye pek meraklı oluyo çok sıkıcı olur cidden
noolurssa olsun kapın ayrı olucak en güzeli apartman kapısı da olsa ayrı olması en güzeli
kıs oda kötüymüş bakk..
ama kurtulmuşsun sende canımm
AMAN FATOŞ ZAFER BİZİM BOŞVERRR BU AY BEBİŞ GELSEDE HOŞ GELİR GELMESEDE CANIM BAKALIM KEYFİMİZEEE GELİCEK ELBET Bİ GÜN ALLAHIM İZİN VERİRSE
ay ewet tahmin edebiliyorum büyüklere misafir de çok geliyo onlar da gelini göstermeye pek meraklı oluyo çok sıkıcı olur cidden
noolurssa olsun kapın ayrı olucak en güzeli apartman kapısı da olsa ayrı olması en güzeli
EVET CANIM AYNEN ÜLEEE
ben geldim kızlaaaaaaaaar. doktora gittim tüp bebek için. devlet değişiklik yapmış yoksa hemen tüp bebeğe başlardık dedi. göbekten iğnelerle aşılama yapacaz önce iki kere dedi sonra olmazsa tüp bebeğe geçecez dedi. çok tatlı bi doktor. bana sen çok bilinçlisin çok güzel dedi. tahlilleride yaptırmıştım önceden akıllılık etmişsin dedi. ama pıhtılaşmaya falan bakılması gerekiyordu dedi eksik tahliller varmış onları istedi. kan verdim. şimdide 1 tane yumurtan var dedi çatlamak üzere bol bol çalış dedi. adetinin 2 yada 3. günü gel ilaç yazacaz aşılama için başlayacaz dedi. çok mutlu oldum kızlar yaaaaaa
hoşgeldin canım hade bakalım inşallah tüp aşamasına gerek kalmas aşılama tutarben geldim kızlaaaaaaaaar. doktora gittim tüp bebek için. devlet değişiklik yapmış yoksa hemen tüp bebeğe başlardık dedi. göbekten iğnelerle aşılama yapacaz önce iki kere dedi sonra olmazsa tüp bebeğe geçecez dedi. çok tatlı bi doktor. bana sen çok bilinçlisin çok güzel dedi. tahlilleride yaptırmıştım önceden akıllılık etmişsin dedi. ama pıhtılaşmaya falan bakılması gerekiyordu dedi eksik tahliller varmış onları istedi. kan verdim. şimdide 1 tane yumurtan var dedi çatlamak üzere bol bol çalış dedi. adetinin 2 yada 3. günü gel ilaç yazacaz aşılama için başlayacaz dedi. çok mutlu oldum kızlar yaaaaaa
yapsaydı we olumlu çıksaydı direk yazardı heralde yaakız dilek dövecem seni haaa. yazsana ne oldu yaaa. test yaptınmı yapmadınmı sonuç ne çatlatma insanı yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?