Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

merhaba canım hoşgeldin test yaptınmı canım merak ettim

yok daha yapmadım canım , pazar günü yapmaya karar verdim ne bileyim şimdi yoktur falan adetim geçikmiştir bilemiyorum. birde hamilerde işte bazı belirtiler olur bende hiçbirşey yok mesela uyku olurmuş benim tam tersine bir haftadır hiç uykum yok gece 1,5dan önce yatmıyorum sabahta 6da ayaktayım:)

sadece biraz midem agrıyor ara ara bugunlerde ama bulantı flan değil hafif hafif agrıyor arada bu bir belirtimidir bilmem hiç duymamıştım ben bugunlerde bende olan tek değişiklik bu

canım kaç gün olmuş gecikirmi bu kadar. ama bekle canım ama bak pazarda olsa test yaparsan yaz ben okurum merak ederim yaa. herkeste belirti olacak diye kaidemi var canım. ben hamileyken bi tek göğüslerim şişerdi ne bulantı ne baş dönmesi ne halsizlik. kişiye göre değişiyor canım

ewet asnil cim bence de belirtiler kişiden kişiye göre değişiyor.

maşallah diim bende hiç bulanti filan olmadi mesela

nohutcum ew işi nankördür zaten yap yap bitmez.

kızlarr nedir bu ev işi yaaa yap yapp bitmiyo hep başa sarıyoo sıkıldımm yaaa
kolay gelsin ceylan nasılsın canım , valla ev işi bitmez gülüm gündüz yap akşam yine yap :)))

haklısın aslında biliyorum ama insan pskolojik olarak kendinde arıyor bir belirti falan , birde bendede kan pıltılaşması var ondanda korkuyorum sonuçta igne kullanıcam ama cicekte igne kullanırken ne yazıkki bebegini kaybetti

ewet asnil cim bence de belirtiler kişiden kişiye göre değişiyor.

maşallah diim bende hiç bulanti filan olmadi mesela

nohutcum ew işi nankördür zaten yap yap bitmez.

bendede şimdi hiçbir belirti yok canım , korkuyorum ama yine aynı şeyler olursa diye iki bebegimi kalp atımı durdugu için kaybettim daha 7 haftalık falandı , kalp atışı duyabilecekmiyim acaba

canım asıl bu yüzden gitmen lazım doktora ve testi hemen yapman lazım. ayşegülün kan pıhtılaşmasından düşmedi dünde bahsetti. farklı bi durum var. canım madem böyle bişey var hemen testi yap lütfen. inşallah bebiş varsa hemen ilaçlara başlarsın

haklısın aslında ayy heyecan yaptım birden :))) akşama alayım bir tane bari ,, hem heyecanlandım hemde garip bir korku duyuyorum onlarda geçmişte yaşanmışlıklardan olsa gerek

bendede şimdi hiçbir belirti yok canım , korkuyorum ama yine aynı şeyler olursa diye iki bebegimi kalp atımı durdugu için kaybettim daha 7 haftalık falandı , kalp atışı duyabilecekmiyim acaba

duycaksin allahin iznniyle,kalbini ferah tut canım..

haklısın aslında ayy heyecan yaptım birden :))) akşama alayım bir tane bari ,, hem heyecanlandım hemde garip bir korku duyuyorum onlarda geçmişte yaşanmışlıklardan olsa gerek

bencede akşam al ve sabah hemen yap pozitif çıkarsada direk doktora ve ilaçlara başla. canımsın korktum ben bak

kızlar bişi dicem ama kızmak yok emi..
dün hani doktora gitmiştikya..
eşimde bende o doktordan pek memnun kalmadık aslında..
bgn yani az önce burdaki acıbademe gittim..
adetin 3 gününde oldugum için hormon testlerimi yaptılar..
doktor alttan muayene etti ve yumurtalarımın ii görünmediğini söledi..
yarın tekrar gidicem..
mafoldumben

FatoŞum ne demek ıstedıkı ıı gÖrÜnmÜyo derkene?
ıı yapmıŞsın ama ıÇın rahat etmedıyse baŞka bı doktordan gÖrÜŞ almakta fayda var.

FatoŞum ne demek İstedİkİ İİ gÖrÜnmÜyo derkene?
İİ yapmıŞsın ama İÇİn rahat etmedİyse baŞka bİ doktordan gÖrÜŞ almakta fayda var.

bende sordum ama biş demedi..
daha önce yaptırdgm hsg filmlerimi ve eşimin daha önce yaptırdgmz sperm testlerini istedi..
hormon sonuçlarıda çıkınca ne oldugunu sölücekmiş..
hoş eşim bu doktordanda memnun kalmadı ama..
zaten tüm hastane surat beş karış dolandı durdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…