- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #26.981
sorma cnm yaa.....e bizimde ılk heyecanımız oldugu için kısıtlama yapmak istemiyoruz oları amacına ulaştırıyoruzdetaylı ultrason dediin 4 boyutlu doppler ultrasonsa çok pahalı yaa
geçen arkadaşla konuştum o dahamileyken hem siyah beyaz ultrasonda görüyomuş
sadece 1-2 kere renkliye girmiş o da çok para bayılmış
özel hastaneler herşeyden nasıl para kazancaklarını biliyolar wallaa
ay canım ufak tefek evde unuttuklarım var bide anneme göndermiştim mutfağa sığmayanları onları alıcam çok şükür büyük şeyler bitti bi kaç eşya almamız lazım okaaa
allah nasıp ederse yapmayı düşünüyorum cnm kızıma gelınlık gıydırcem:))nohut sen yapıcanmı kız mevlütt
Ceylan benden muayneye 52 alıyolar
allah nasıp ederse yapmayı düşünüyorum cnm kızıma gelınlık gıydırcem:))
bide mevlüt şekerlerı varya onları kendım yapmayı planlıyorum tahtakaleden malzeme alıp da bakalım artık..sen
sigortalıdan 30 alıyolar cnm yaa neden senden 52 alıyokiii anlamadım..
bide mevlüt şekerlerı varya onları kendım yapmayı planlıyorum tahtakaleden malzeme alıp da bakalım artık..sen
sigortalıdan 30 alıyolar cnm yaa neden senden 52 alıyokiii anlamadım..
ayy bende kararsızım yaa kızartma yapabılırım bıber patlıcan ve ptatesım çok var..bide tavuk yaparım yanına çorma salata....kızlar ne menü var bgn kayınpederler bende yıyecek yemeğii neyapsam die düşünüyom
eee ne anladık bu işten yaaaa...ha 52 ha 70 pehhh52 canım 12 katkı payı var içinde iştee 30 diğer doktorlar bizimkisi daha pahalı
bizde kismetse yapıcaz cnmm bende damatlık gydrcemm paşamaaa ayy bende düşünüyorum bi ara ist a gelip almayı fiyat konusunda bilgisi olan varsa bilgilendirsinnn elifle ikimiz araştırma içindeyız ama
BENDE OKUTACAM EV İÇİN MEVLÜT ALLAH NASİP EDERSE CEYLAN KIZ BENDE DEPODAN GELİNLİĞİMİ ÇIKARSAM :roflol::roflol:
Aynen canım Çok fark yok sadece tahlİllerde İyİ oluyoo
ay ewet canım eminönünde yeni çok dükkanlar açıldı geçen ay gitmiştim.
Bisürü çeşit çeşit mevlüt şekeri seçenekleri var.
Torbalar toplu paketler halinde satılıyo. her türlü malzeme paket paket satılıyo fiyatlar da pastanelerden uygundur.
Bir de o tarz şeyler için euroflora var kağıthanede çook çeşitli çok ilginç şeyler oluyo
sırf mevlüt şekeri diil ilginç ilginç dekorasyon ürünleri war
Hadİ gene İyİsİn kız sultan benİm bubanne bana Şahİkamı dese Şermİnmİ dese serpİlmİ dese karar veremİyo serap Çok zor gelİyomuŞ demesİ unutuyomuŞ amaaaa taa bulgarİstanda yaŞadıĞı zmankİ komŞusunun torununa kadar İsİmlerİ aklında gıcık karııı
geçmiş olsun canım.
nie öle diolarki acaba kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
benımde dolapda kutusunun içinde duruyo hemde kırlı kırlı hiç kuru temızlemeye vermeım gerek duymadım eger birine verirsem verigim kişi yıkatın dedım..kızıma da onu mu giydirsem nekaydirigubbakcemile3
işte geçen girdigim etaylıda sigota olsa 80 verecektım olmadıgı için 200 baydım mecburen... Aydan sonrada çok test oluyo yaa artık sigorta şart dedim yani
ay ewet canım eminönünde yeni çok dükkanlar açıldı geçen ay gitmiştim.
Bisürü çeşit çeşit mevlüt şekeri seçenekleri var.
Torbalar toplu paketler halinde satılıyo. her türlü malzeme paket paket satılıyo fiyatlar da pastanelerden uygundur.
Bir de o tarz şeyler için euroflora var kağıthanede çook çeşitli çok ilginç şeyler oluyo
sırf mevlüt şekeri diil ilginç ilginç dekorasyon ürünleri war
hmm kagıthane e bir kez gittim şimdiye kadar oda sınav için hiç bilmiyorum yani...ama tahtakale de çok çesit oluyo herşey için onu bılıyorum
seraqp aslında devlet hastanesı dibimde ama güvenemıyorum guvenıp gitsem beş kuruş ödemıycem bılıyom da nıl hanımdan çok memnunum..devlet hastanesınde dogurmaktansa evde dogururum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?