Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

sorma cnm yaa.....e bizimde ılk heyecanımız oldugu için kısıtlama yapmak istemiyoruz oları amacına ulaştırıyoruz
ay canım ufak tefek evde unuttuklarım var bide anneme göndermiştim mutfağa sığmayanları onları alıcam çok şükür büyük şeyler bitti bi kaç eşya almamız lazım okaaa

ohhh çok ugraştın ama bundan sonrası rahatlık cnm...

Aynen canım Öyle vallahı kaÇ hafta evde kolı yaptım durdum bıde aÇıp yıkaması pofff allahım ne yokluĞuyla sınasın nede zorluk Çektırsın sıze kızÇelerım ohhh Şıncık ev hıÇ daĞılmıyo ne gÜzel allahım hepınıze Çok Çok daha ıyılerını nasıp etsın

nohut sen yapıcanmı kız mevlütt
allah nasıp ederse yapmayı düşünüyorum cnm kızıma gelınlık gıydırcem:))
bide mevlüt şekerlerı varya onları kendım yapmayı planlıyorum tahtakaleden malzeme alıp da bakalım artık..sen

Ceylan benden muayneye 52 alıyolar

sigortalıdan 30 alıyolar cnm yaa neden senden 52 alıyokiii anlamadım..

52 canım 12 katkı payı var içinde iştee 30 diğer doktorlar bizimkisi daha pahalı

bizde kismetse yapıcaz cnmm bende damatlık gydrcemm paşamaaa ayy bende düşünüyorum bi ara ist a gelip almayı fiyat konusunda bilgisi olan varsa bilgilendirsinnn elifle ikimiz araştırma içindeyız ama

BENDE OKUTACAM EV ıÇıN MEVLÜT ALLAH NASıP EDERSE CEYLAN KIZ BENDE DEPODAN GELıNLıĞıMı ÇIKARSAM :roflol::roflol:

kızlar ne menü var bgn kayınpederler bende yıyecek yemeğii neyapsam die düşünüyom
ayy bende kararsızım yaa kızartma yapabılırım bıber patlıcan ve ptatesım çok var..bide tavuk yaparım yanına çorma salata....
anaa kız sayende bırden menü oluşturdum saol valla:))

52 canım 12 katkı payı var içinde iştee 30 diğer doktorlar bizimkisi daha pahalı
eee ne anladık bu işten yaaaa...ha 52 ha 70 pehhh
bizde kismetse yapıcaz cnmm bende damatlık gydrcemm paşamaaa ayy bende düşünüyorum bi ara ist a gelip almayı fiyat konusunda bilgisi olan varsa bilgilendirsinnn elifle ikimiz araştırma içindeyız ama

ben bakıcam cnm sizden erken davranmış olusam bilgi veririm tatlım

BENDE OKUTACAM EV İÇİN MEVLÜT ALLAH NASİP EDERSE CEYLAN KIZ BENDE DEPODAN GELİNLİĞİMİ ÇIKARSAM :roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3
benımde dolapda kutusunun içinde duruyo hemde kırlı kırlı hiç kuru temızlemeye vermeım gerek duymadım eger birine verirsem verigim kişi yıkatın dedım..kızıma da onu mu giydirsem nekaydirigubbakcemile3

seraqp aslında devlet hastanesı dibimde ama güvenemıyorum guvenıp gitsem beş kuruş ödemıycem bılıyom da nıl hanımdan çok memnunum..devlet hastanesınde dogurmaktansa evde dogururum valla

seninki daha kötüymüş kız. serap uzun şahika kısa maşallah. ama kesin ismini annen koymuştur o dediği isimleri istemiştir. bizim kaynana ailede herkesin ismini koymaya çalışır koymazlarsada kendi dediği ismi söyler çoğunlukla.

geçmiş olsun canım.
nie öle diolarki acaba kaydirigubbakcemile3

sağol canım benim. ya sultanım dediğinde ağır geliyor demekki. sultişim bayağı hafif ya. ilginçler kız.

aynennnn benimdee öyleeee temizlenmedii

işte geçen girdigim etaylıda sigota olsa 80 verecektım olmadıgı için 200 baydım mecburen... Aydan sonrada çok test oluyo yaa artık sigorta şart dedim yani

çok iyi yapmışsın canım ben bi ara özel sigorta yaptırcektim ha hamiş kaldım ha kalıcam dedim yapamdım şincik hiç para vermeden halledecektim işimi ne güzel bu sene geçsin yapıcam emme

seraqp aslında devlet hastanesı dibimde ama güvenemıyorum guvenıp gitsem beş kuruş ödemıycem bılıyom da nıl hanımdan çok memnunum..devlet hastanesınde dogurmaktansa evde dogururum valla

canım bencede devlette falan düşünme çok kötü yaa. bizim burdakiler berbat istanbulu bilmiyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…