Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

aa evet ekım annelerınden duymuştum özel sıgortayı beş kuruş vermıyomş onlarda ne güzel yaptır valla

seraqp aslında devlet hastanesı dibimde ama güvenemıyorum guvenıp gitsem beş kuruş ödemıycem bılıyom da nıl hanımdan çok memnunum..devlet hastanesınde dogurmaktansa evde dogururum valla

YOK CANIM YA BENDE PEK GÜVENEMİYORUM KORKUTUYO BENİ DEVLET HASTANESİ ALLAHTA DÜŞÜRMESİN HİÇBİTRİMİZİ

HEHEHEHEHEHE BENİMKİ GELİN DİYOOO BANA TORUNLARININ ÇOCUKLARININ İSMİNİ BİLE BİLİYO GEÇEN GELDİ DAHA ESKİ EVDEYİM ELTİMDE GELDİ BANA DEMİYO AMA ELTİME HADİ NE DURUYOSUN YÜKLEN Bİ TANE DAHA DİYEEE AYYY HİÇ SEVMİYOM HATUNU UYUZZZZ KARIII BAK ÇOK SİNİRLENDİM GENE KALİTEMİ BOZDURACAK BANAAAklava:

canım bencede devlette falan düşünme çok kötü yaa. bizim burdakiler berbat istanbulu bilmiyorum ama.
aynen aynen...kürtaj oldugumda resmen kçmıştım devlet has. özel de yaptırmıştım igrençti her yer ve hemşireler çok gaddar ayyy

amaaan canım sinirlenme boşverrr. benimde kayınbabam bazen gelin der bazen kızım kaynanam ya sultişim ya kızım yada küçük gözlüm der. kocamada kara gözüm. ama görümceler sultişim der her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…