- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #27.001
aynennnn benimdee öyleeee temizlenmedii
çok iyi yapmışsın canım ben bi ara özel sigorta yaptırcektim ha hamiş kaldım ha kalıcam dedim yapamdım şincik hiç para vermeden halledecektim işimi ne güzel bu sene geçsin yapıcam emme
eminönünde bebek eşyalarına yönelik havuzlu han diye biyer var canımhmm kagıthane e bir kez gittim şimdiye kadar oda sınav için hiç bilmiyorum yani...ama tahtakale de çok çesit oluyo herşey için onu bılıyorum
peşin parayla alışlweriş yapılıyo ama herşey çok uygunmuş
arkadaşlarım hep ordan gidip donattılar bebeklerini
giyimden arabasına çok ürün warmış
seraqp aslında devlet hastanesı dibimde ama güvenemıyorum guvenıp gitsem beş kuruş ödemıycem bılıyom da nıl hanımdan çok memnunum..devlet hastanesınde dogurmaktansa evde dogururum valla
seninki daha kötüymüş kız. serap uzun şahika kısa maşallah. ama kesin ismini annen koymuştur o dediği isimleri istemiştir. bizim kaynana ailede herkesin ismini koymaya çalışır koymazlarsada kendi dediği ismi söyler çoğunlukla.
sağol canım benim. ya sultanım dediğinde ağır geliyor demekki. sultişim bayağı hafif ya. ilginçler kız.
aynen aynen...kürtaj oldugumda resmen kçmıştım devlet has. özel de yaptırmıştım igrençti her yer ve hemşireler çok gaddar ayyycanım bencede devlette falan düşünme çok kötü yaa. bizim burdakiler berbat istanbulu bilmiyorum ama.
eminönünde bebek eşyalarına yönelik havuzlu han diye biyer var canım
peşin parayla alışlweriş yapılıyo ama herşey çok uygunmuş
arkadaşlarım hep ordan gidip donattılar bebeklerini
giyimden arabasına çok ürün warmış
ınternet den bakmıştım cnmoraya ekım annelerınde kızlar önermıştı ama orayada hiç gitmedim herşey iyice rayına otursun da eşimle bi yolculuk yaparık artık
aa evet ekım annelerınden duymuştum özel sıgortayı beş kuruş vermıyomş onlarda ne güzel yaptır valla
aa evet ekım annelerınden duymuştum özel sıgortayı beş kuruş vermıyomş onlarda ne güzel yaptır valla
YOK CANIM YA BENDE PEK GÜVENEMİYORUM KORKUTUYO BENİ DEVLET HASTANESİ ALLAHTA DÜŞÜRMESİN HİÇBİTRİMİZİ
HEHEHEHEHEHE BENİMKİ GELİN DİYOOO BANA TORUNLARININ ÇOCUKLARININ İSMİNİ BİLE BİLİYO GEÇEN GELDİ DAHA ESKİ EVDEYİM ELTİMDE GELDİ BANA DEMİYO AMA ELTİME HADİ NE DURUYOSUN YÜKLEN Bİ TANE DAHA DİYEEE AYYY HİÇ SEVMİYOM HATUNU UYUZZZZ KARIII BAK ÇOK SİNİRLENDİM GENE KALİTEMİ BOZDURACAK BANAAAklava:
aynen aynen...kürtaj oldugumda resmen kçmıştım devlet has. özel de yaptırmıştım igrençti her yer ve hemşireler çok gaddar ayyy
ınternet den bakmıştım cnmoraya ekım annelerınde kızlar önermıştı ama orayada hiç gitmedim herşey iyice rayına otursun da eşimle bi yolculuk yaparık artık
ben bi kere adet olamamıştım muayeneye gitmiştim çok kötüydü. bi kerede salağin biri yanlış ilaç verdi bi sürü kilo aldım.ama orda doğum yapanları duydum çok kötü diyorlar kocalarına çok kızıyorlar
Pofffffffffff Çok İŞ varrr
Pofffffffffff Çok İŞ varrr
merhaba kızlar nasılsınız
tekrar selam kizlar.beslenme saatini tamamlayip geri geldim :)
bende yedim yemeğimi canım. afiyet olsun sana yarasın kuzunada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?