Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canını sıkma fatosum sadece bu ay oledır her ay ole olucak dıye bı kaıde yok kı sakın moralını bozma bak catlıycagı varsada senın yuzunden yaptıgın sıkıntıdan catlamıycak valla

canını sıkma fatosum sadece bu ay oledır her ay ole olucak dıye bı kaıde yok kı sakın moralını bozma bak catlıycagı varsada senın yuzunden yaptıgın sıkıntıdan catlamıycak valla

onun çatlayacağı yok canım yaaaaa..
ama ben yakında ortadan çatlıcam...
delikafaduldendelikafadulden

ay kızlar cok basım agrıyo mıdem bulanıyo cok fanayım acayıpte halsızlık var dusa gırcektım ama valla evde yalnızımkorkuyorum gırmeye bısey olurum dıye yaa

dılay onun yumurtalar çatlaycak da...
önce biz çatlaycaz şitresden akannehir

onun çatlayacağı yok canım yaaaaa..
ama ben yakında ortadan çatlıcam...
delikafaduldendelikafadulden

sen catlamıycan ama senden once sen benı catlatcan bole kafana taka taka sen ne kadar cocuk ıstersen ıste kuzum bu kadar kafana takıp stres yaptıgın surece cocugu mocugu unut valla hele bıde fan fınıyı o ısı sırf cocuk yapmak ıcın yapıyosan ozoamnda heccc olmuyo o ıs esnasında bu sefer tutarmı tuttumu dıye dusunursen sadece cocuk ıcın yaparsanda olmaz o an unutucan valla sen benım terbıyemıde bozdun astım ben tabuları falan yane haaaa

kızlaaaaaar benim bugün 16. günüm ama dün akşam fitil koydum mantar için ve bu ay boş geçecek amaaaaaaaa öbür ay nokta vuruşu yaptırcaz. aşılama olacakkkk. salı günü doktora gittiğimde sol tarafında çatlamak üzere olan bi yumurta var dedi bol bol çalışın dedi ama fitil olayını unutmuştu sanırım. aşılamaya artıkın bu durumda 19 mayıs adet günüm sonraki ay 16 haziran falan sanırım hamiş olduğumu öğrenirim belki yaaaa. hemide ikiz olsun çifte bayram yaparız olmazmııııı

HAHAHAHAHAHAHHA KIZ BU TAM O SIRADA ATEŞ ÖLÇERMİŞ DELÜ KIZZZZZZZ:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ay kızlar cok basım agrıyo mıdem bulanıyo cok fanayım acayıpte halsızlık var dusa gırcektım ama valla evde yalnızımkorkuyorum gırmeye bısey olurum dıye yaa

canıımm yalnızken aman diimm bi işe kalkışma..
allah korusun bayılırsın falan..
hele banyoya hiç girmee amaaann

ne garantici kadınım yaaaa. aylardır bu hesapları yapa yapa ne hale geldim ama bırakmadım bırakmadımmmm. sanırım bırakamamda ve 10 yıl sonra sizin 3. bebişler gelirkene ben halen hesap yapıyor olurum yada artık menapoza girmiş olurum kendimi hamile sanırım sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hade bakalım kuzum hayırlısı olsun saglıklı sıhatlı olsunda bır tane ıkıtane far etmez kusum hayırlısıyla ıns guzel haberlerını alırız kuzum

HAHAHAHAHAHAHHA KIZ BU TAM O SIRADA ATEŞ ÖLÇERMİŞ DELÜ KIZZZZZZZ:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kız sen tek değilsin haaa. bende öyleyim hatta kocam hadi hayırlı olsun bakalım bu dsefer tutacakmı diyor bazı biz tam gitmişiz gacılaaaaaaaaar delikafadulden -tatlicadiarzu-

kıs sultann hadi inşallah olur kııı

selam kuzularr bu arada...
fatoş kız valla çok kafaya takıyon hep ondan böle oluyo hee...
dilayyy sen örgüden çok iyi anlıyodun dimii bebemm.. bana acıl hırka modeli lazım ip aldım ama napıcam bılmıyom:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…