- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #27.081
canını sıkma fatosum sadece bu ay oledır her ay ole olucak dıye bı kaıde yok kı sakın moralını bozma bak catlıycagı varsada senın yuzunden yaptıgın sıkıntıdan catlamıycak valla
bidahaki aya ayın kaçında adet olucanı bilmek ne cisel bişi....
bekledıgım cumleler olmamıs..emme olsun varsın...
Mesela ben hazıran 2 sınde olcem...
Adet gunu hesaplayıcısından hesaplattım...sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
canını sıkma fatosum sadece bu ay oledır her ay ole olucak dıye bı kaıde yok kı sakın moralını bozma bak catlıycagı varsada senın yuzunden yaptıgın sıkıntıdan catlamıycak valla
ay kızlar cok basım agrıyo mıdem bulanıyo cok fanayım acayıpte halsızlık var dusa gırcektım ama valla evde yalnızımkorkuyorum gırmeye bısey olurum dıye yaa
onun çatlayacağı yok canım yaaaaa..
ama ben yakında ortadan çatlıcam...
delikafaduldendelikafadulden
sen catlamıycan ama senden once sen benı catlatcan bole kafana taka taka sen ne kadar cocuk ıstersen ıste kuzum bu kadar kafana takıp stres yaptıgın surece cocugu mocugu unut valla hele bıde fan fınıyı o ısı sırf cocuk yapmak ıcın yapıyosan ozoamnda heccc olmuyo o ıs esnasında bu sefer tutarmı tuttumu dıye dusunursen sadece cocuk ıcın yaparsanda olmaz o an unutucan valla sen benım terbıyemıde bozdun astım ben tabuları falan yane haaaa
ay kızlar cok basım agrıyo mıdem bulanıyo cok fanayım acayıpte halsızlık var dusa gırcektım ama valla evde yalnızımkorkuyorum gırmeye bısey olurum dıye yaa
15 mayıs canımmm ben anlatamadım pardonn
sen catlamıycan ama senden once sen benı catlatcan bole kafana taka taka sen ne kadar cocuk ıstersen ıste kuzum bu kadar kafana takıp stres yaptıgın surece cocugu mocugu unut valla hele bıde fan fınıyı o ısı sırf cocuk yapmak ıcın yapıyosan ozoamnda heccc olmuyo o ıs esnasında bu sefer tutarmı tuttumu dıye dusunursen sadece cocuk ıcın yaparsanda olmaz o an unutucan valla sen benım terbıyemıde bozdun astım ben tabuları falan yane haaaa
kızlaaaaaar benim bugün 16. günüm ama dün akşam fitil koydum mantar için ve bu ay boş geçecek amaaaaaaaa öbür ay nokta vuruşu yaptırcaz. aşılama olacakkkk. salı günü doktora gittiğimde sol tarafında çatlamak üzere olan bi yumurta var dedi bol bol çalışın dedi ama fitil olayını unutmuştu sanırım. aşılamaya artıkın bu durumda 19 mayıs adet günüm sonraki ay 16 haziran falan sanırım hamiş olduğumu öğrenirim belki yaaaa. hemide ikiz olsun çifte bayram yaparız olmazmııııı
HAHAHAHAHAHAHHA KIZ BU TAM O SIRADA ATEŞ ÖLÇERMİŞ DELÜ KIZZZZZZZ:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
estagfurullah bacım...
Ohhh şimcik anladım...15 hazıranı iple çekıyom vallah..sempatiksalakcinni
ne garantici kadınım yaaaa. aylardır bu hesapları yapa yapa ne hale geldim ama bırakmadım bırakmadımmmm. sanırım bırakamamda ve 10 yıl sonra sizin 3. bebişler gelirkene ben halen hesap yapıyor olurum yada artık menapoza girmiş olurum kendimi hamile sanırım sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?