Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

AY BU ÇOK GÜZELLLLLLLLLLMİŞ DUR BU AKŞAM KOCAMA GÖSTEREYİM BU HIRKAYA YOĞUNLAŞ KIZ YAPALIM DEYEEMMMMMMMMM :lepi:
ewet canım çook cici bişiy bide benim annemler kurdele işi kumaş boyama fln yapıyolar
kızım olursa kimbilir neler yaparlar ewde war bisürü elişi kitapları şimdiden başlamışlar işaretlemeye
erkekse şunu kızsa bunu yaparız fln planlar yapıyolar teyzemle ikisi

ne çıtırı kıııız. kart çıtırmı. çıtırlıkmı kalmış. saçlarım bilem beyazladı

benim anam bi sürü hazırlamış hatta geçenlerde battaniye bilem işledi ilerde ya gözüm görmezse diye. yelekler ceketler patikler ama işte bi kendi gelmedi sıpanın

kısss domuşukmu olcan sen...
:dance::dance:
eyvahedigeldismile
aaaamannnnnn ye iç yatttt be boşverrr bidaha hamiş kalana kadar 10 defa verirsin kiloyuuuu
inşallah kolay olurr
var ceylanım ama benım evde yapılmıs bıtmıs bı ornek yok ben annemlerden alım ornek sana foto cekıp msn den atarım olurmu canım
cnm benkaç ilmek falan başanır onu bılmek istiyom çünkü örnege bakıp çıkaramam ben o kadar iyi degilim bu konuda:)) senın gösterdıgın lınkdekını yapsam daha ne isterim benn ohooo

zaten 16 haftada 134 gramdı oysa kıtapda 18-19 haftada o gramda oması gerektıgını gösteriyo obez yapcam çocugu

HAHAHAHAHA BENİM EŞİMDEN KALMA TULUMLAR VAR KIZ BEKLEMİŞLER EŞİMİ ANNESİ PEMBE PEMBE HIRKALAR ÖRMÜŞŞ HİÇ GİYİLMEMİŞ HALİ HAZIRDA KIZ BEKLİYO EMMMEEE BENDE YAPÇEKKKK YUMOŞŞŞŞŞ YOKKKK :roflol::roflol::roflol: ANNEM YELEKLER HIRKALR ÖRÜYOOO ŞİNCİKTEENN HEEE BENDE KUŞ VAR ÖR SEN DİYOMMMM

anam kemiklidir o kemikli. kilo değildir korkma ama kormadanda kızartmalar falan yeme dedim ya kız elma ye kızın güzel olsun çilek çok yeme hormonlu sonra o kemikler yağ olur haaa

aşılamı mı olcek...dogru ya..bak benım balık hafızam unutmuş yıne..:bbo:
AY BU ÇOK GÜZELLLLLLLLLLMİŞ DUR BU AKŞAM KOCAMA GÖSTEREYİM BU HIRKAYA YOĞUNLAŞ KIZ YAPALIM DEYEEMMMMMMMMM :lepi:

tamam bu gece bı kız yap serap...olumunekankayizsmile

ceylanım orgu kıtapları falan al bence ole daha ii yakın olsak gelıp gıder gosterırdım sana am ayrı memleketlerdeyız valla kuzum

KIZLAR BEN ÇOK KıLO ALIYORUM YAA ÇOK MORALıM BOZULUYOR ıŞYERıNDE TARTI VAR HERGÜN ÇIKIYORUM HER DEFASINDA ARTIŞ VAR HAYIR DÜŞÜŞ BEKLEMıYORUM AMA EN AZINDAN ARADA BıR YERıNDE SAYSA:çok üzgünüm:

Hahahahahahahaha kız bıde tutarmıŞ ne gÜlerım bennnn ayyy benım ayarım cıdden kaÇıyo demeyooom bıŞı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…