- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #27.101
kız sen tek değilsin haaa. bende öyleyim hatta kocam hadi hayırlı olsun bakalım bu dsefer tutacakmı diyor bazı biz tam gitmişiz gacılaaaaaaaaar delikafadulden -tatlicadiarzu-
hade bakalım kuzum hayırlısı olsun saglıklı sıhatlı olsunda bır tane ıkıtane far etmez kusum hayırlısıyla ıns guzel haberlerını alırız kuzum
kalka yerınden kuşum...beslenmene tikkat et...önce saglık...ay kızlar cok basım agrıyo mıdem bulanıyo cok fanayım acayıpte halsızlık var dusa gırcektım ama valla evde yalnızımkorkuyorum gırmeye bısey olurum dıye yaa
hedefı 12 den vur kızz..göreyım senı..kızlaaaaaar benim bugün 16. günüm ama dün akşam fitil koydum mantar için ve bu ay boş geçecek amaaaaaaaa öbür ay nokta vuruşu yaptırcaz. aşılama olacakkkk. salı günü doktora gittiğimde sol tarafında çatlamak üzere olan bi yumurta var dedi bol bol çalışın dedi ama fitil olayını unutmuştu sanırım. aşılamaya artıkın bu durumda 19 mayıs adet günüm sonraki ay 16 haziran falan sanırım hamiş olduğumu öğrenirim belki yaaaa. hemide ikiz olsun çifte bayram yaparız olmazmııııı
yok bacım naptın sen be...herkeşlerden once ben gırerım menopoza..kaçılın uleyn menapoza gırcem...tövbe tövbe agzımdan yel alsın..tövbe.. akannehir akannehir akannehirne garantici kadınım yaaaa. aylardır bu hesapları yapa yapa ne hale geldim ama bırakmadım bırakmadımmmm. sanırım bırakamamda ve 10 yıl sonra sizin 3. bebişler gelirkene ben halen hesap yapıyor olurum yada artık menapoza girmiş olurum kendimi hamile sanırım sempatiksalakcinni
:çok üzgünüm:fatoş kız valla çok kafaya takıyon hep ondan böle oluyo hee...
HAHAHAHAHAHHA SİFTAH BENDEN BEREKET ALLAHTAN :roflol::roflol::roflol: TÖVBE TÖVBEEE ANAAA AYARIM KAÇTIII
ayy bene bu ara bogazımdn başka bişey düşünmüyorum kızlar yaa sabahdan berı evın içinde dolanıyom ne işim iş ne elim boş....dolu olan tek yer agzım hiç boş durmuyo...napcam ben böle yaaa
ayy bene bu ara bogazımdn başka bişey düşünmüyorum kızlar yaa sabahdan berı evın içinde dolanıyom ne işim iş ne elim boş....dolu olan tek yer agzım hiç boş durmuyo...napcam ben böle yaaa
benimde kaçtı seninde seraaaap. amaaaa fatmanında hakkını yiyemem doğrusu.
kalka yerınden kuşum...beslenmene tikkat et...önce saglık...
hedefı 12 den vur kızz..göreyım senı..
yok bacım naptın sen be...herkeşlerden once ben gırerım menopoza..kaçılın uleyn menapoza gırcem...tövbe tövbe agzımdan yel alsın..tövbe.. akannehir akannehir akannehir
http://img1.blogcu.com/images/d/e/r/deryabaykalorgudunyasi/bebek_orgu_modelleri.jpg
ayy nohudum ben bu linkteki panço tarzındaki beyaz hırkaya bitiyorum kızım olursa ilk hedefim bu
bide geçen bi model daha bulmuştum çok cici bide o
olsun kuşum...gençmısın daha..çıtırsın kuşum..çok sağol canım inşallah yaaa. tabiki sağlıklı olsun önemli olan o ama iki tane olsunda barim bi daha uğraşmayım böyle yaaa. zati yaş 31 oluyor eylülde.
bravo nun yada nakonun bebek orgu dergılerı var...ben oyle yapıyorum...çok guzel oluyor...ılmek sayısını bıle verıyor..yanlış olmuyor...selam kuzularr bu arada...
fatoş kız valla çok kafaya takıyon hep ondan böle oluyo hee...
dilayyy sen örgüden çok iyi anlıyodun dimii bebemm.. bana acıl hırka modeli lazım ip aldım ama napıcam bılmıyom:smiley-cool:
kıs sultann hadi inşallah olur kııı
:roflol::roflol::roflol::roflol:kız sen tek değilsin haaa. bende öyleyim hatta kocam hadi hayırlı olsun bakalım bu dsefer tutacakmı diyor bazı biz tam gitmişiz gacılaaaaaaaaar delikafadulden -tatlicadiarzu-
evet evet naniknanikhade bakalım kuzum hayırlısı olsun saglıklı sıhatlı olsunda bır tane ıkıtane far etmez kusum hayırlısıyla ıns guzel haberlerını alırız kuzum
Allahhhh hoplada gel zıplada gel fatoŞun gÖbİŞİnİ bebİŞİ kondur da gelll
http://img1.blogcu.com/images/d/e/r/deryabaykalorgudunyasi/bebek_orgu_modelleri.jpg
ayy nohudum ben bu linkteki panço tarzındaki beyaz hırkaya bitiyorum kızım olursa ilk hedefim bu
bide geçen bi model daha bulmuştum çok cici bide o
amiiiiiiiiiin amin. şarkıyada amin dedim ya artık kendimi tebrik ediyorum
FATOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ AYARIMIZI KAÇIRTTIN ALLAHIM SENİ İLK BAŞ HAMİŞ YAPSINDA BİZDE UZ DURALIM :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Allahhhh hoplada gel zıplada gel fatoŞun gÖbİŞİnİ bebİŞİ kondur da gelll
AY BU ÇOK GÜZELLLLLLLLLLMİŞ DUR BU AKŞAM KOCAMA GÖSTEREYİM BU HIRKAYA YOĞUNLAŞ KIZ YAPALIM DEYEEMMMMMMMMM :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?