Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kız sen tek değilsin haaa. bende öyleyim hatta kocam hadi hayırlı olsun bakalım bu dsefer tutacakmı diyor bazı biz tam gitmişiz gacılaaaaaaaaar delikafadulden -tatlicadiarzu-

HAHAHAHAHAHHA SİFTAH BENDEN BEREKET ALLAHTAN :roflol::roflol::roflol: TÖVBE TÖVBEEE ANAAA AYARIM KAÇTIII

hade bakalım kuzum hayırlısı olsun saglıklı sıhatlı olsunda bır tane ıkıtane far etmez kusum hayırlısıyla ıns guzel haberlerını alırız kuzum

çok sağol canım inşallah yaaa. tabiki sağlıklı olsun önemli olan o ama iki tane olsunda barim bi daha uğraşmayım böyle yaaa. zati yaş 31 oluyor eylülde.

ay kızlar cok basım agrıyo mıdem bulanıyo cok fanayım acayıpte halsızlık var dusa gırcektım ama valla evde yalnızımkorkuyorum gırmeye bısey olurum dıye yaa
kalka yerınden kuşum...beslenmene tikkat et...önce saglık...

hedefı 12 den vur kızz..göreyım senı..
yok bacım naptın sen be...herkeşlerden once ben gırerım menopoza..kaçılın uleyn menapoza gırcem...tövbe tövbe agzımdan yel alsın..tövbe.. akannehir akannehir akannehir

ayy bene bu ara bogazımdn başka bişey düşünmüyorum kızlar yaa sabahdan berı evın içinde dolanıyom ne işim iş ne elim boş....dolu olan tek yer agzım hiç boş durmuyo...napcam ben böle yaaa

ayy bene bu ara bogazımdn başka bişey düşünmüyorum kızlar yaa sabahdan berı evın içinde dolanıyom ne işim iş ne elim boş....dolu olan tek yer agzım hiç boş durmuyo...napcam ben böle yaaa

aaaamannnnnn ye iç yatttt be boşverrr bidaha hamiş kalana kadar 10 defa verirsin kiloyuuuu

var ceylanım ama benım evde yapılmıs bıtmıs bı ornek yok ben annemlerden alım ornek sana foto cekıp msn den atarım olurmu canım

yok kız dur hele sen bide kız doğur sonra girersin menapoza . 12den toktor vuracak kııız aşılama olcek ya.

ye canım ye ama öyle çokta yeme yeğenimin dombili olmasını istemem. sonra çocuk bide zayıflama derdine düşecek meyve ye meyve bol bol elma ye cildi güzel olsun

çok sağol canım inşallah yaaa. tabiki sağlıklı olsun önemli olan o ama iki tane olsunda barim bi daha uğraşmayım böyle yaaa. zati yaş 31 oluyor eylülde.
olsun kuşum...gençmısın daha..çıtırsın kuşum..

bravo nun yada nakonun bebek orgu dergılerı var...ben oyle yapıyorum...çok guzel oluyor...ılmek sayısını bıle verıyor..yanlış olmuyor...
kıs sultann hadi inşallah olur kııı

kız sen tek değilsin haaa. bende öyleyim hatta kocam hadi hayırlı olsun bakalım bu dsefer tutacakmı diyor bazı biz tam gitmişiz gacılaaaaaaaaar delikafadulden -tatlicadiarzu-
:roflol::roflol::roflol::roflol:
hade bakalım kuzum hayırlısı olsun saglıklı sıhatlı olsunda bır tane ıkıtane far etmez kusum hayırlısıyla ıns guzel haberlerını alırız kuzum
evet evet naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…