Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

yapma tabı kuzu yaa özledım valla senınle uzun uzun konuşmayı yaaa...yazıp kaçıyon yazıp kaçıyon

dün kocayla papaz olduk bilion mu yine
ben ona didim ki yeni topik açtık çok güsel didim.eğlenios filan.kafaya takmıom die bişi demiodu
dün eylem üsülünce ben yine etkilendimm
varyaaa üsülüosun açma bidaha filan dedi kısdı bana eyvahedigeldismile
:gitme::gitme:

bende bırakamam didim lmaz:
genede o varken açmamaya ççalışıom

isoldecım
oburu ıcın ılac verdı bakalım bırdahakı adet bıytımınde tekrar kontrole gıdıcem
hadi hayırlısı bitanem..

nohutlum valla bende burdan öğrendim bu ay ilk başladım kullanan topictekilerin hepsi hamişti bi heves aldım deniyom bakam

ayy bende kullandım ovülasyon testinden...
netten satın almıştım...
ama bi işe yaramadı bende...

ANACUMMM KALP YUMOŞ MıDE BENDEN SORULUR BUNLAR BENıM HASTALUKLARUM BUBAMDAN DA ŞEKER ANEYDENDE TANSıYON SORUN YANITLIYIM kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

of canim desene bizim gelecegimiz ayni

Son düzenleyen: Moderatör:

yaaaaa ama benim yüzümden..bende çok üzüldüm şimdi canım yaa oki üzmiycem artık sizi..:sinifsinif:

nohutlum valla bende burdan öğrendim bu ay ilk başladım kullanan topictekilerin hepsi hamişti bi heves aldım deniyom bakam
hayırlısı olacak inşallah tatlım merak etme....

ayyy burayıda yasaklamasın şimdi kız...bak ben çok üzülürüm o zaman sonra kacem senın kocenı varyaaa:mymeka: bılemıyorum yaniii

of canim desene bizim gelecegimiz ayni
benimde babamda kalp tansiyon var sekerde cikti yeni annemde sukur bisey yok
simdiden dikkat etmemiz gerekiyo yediklerimize spor yapmak gerekli duzenli ama nerdeeee?

tatlım bana ağır egzersiz yasak şincikten

isoldem bende netten aldım coretests markası yaramadımı?tühhh bende inandım saf saff sen nerden aldın çıkmadımı çift çizgi hiç

anacum senin koçişte seni ne çok düşünüyooo hem iyi hemde kötüü bee

isoldem bende netten aldım coretests markası yaramadımı?tühhh bende inandım saf saff sen nerden aldın çıkmadımı çift çizgi hiç

canım ben markasını hatırlamıorum...
baya önceden almıştım..
bende hiç iki çizgide tam net çıkmadı canım..
biri diğerine çok yakındı ama çok net diildi..
zaten sonradan doktorda diyince anladım ben bi problem oldugunu..
hele şu hsgm bi temz çıksında allahın izniyle sıra yımırtalarıma gelcek bakalım...

bana tek o yasak olsa keşkee herşey yasak yaaamafoldumben
çig köfte özledımm ama yiyemiyorumm....

DUR DİYİM OZAMAN YASAK LİSTEM

ÜZÜLMEK YASAK AĞIR KOŞU AĞIR HAREKET YASAK
TUZ YASAK ZEYTİN PORTAKAL DOMATES ACI OLAN HERŞEY TATLI YASAK YOĞURT SÜT YASAK ÇOK SICAK YEMEM YASAK HEHEHEHEHEHE

OHOOOOOOOOOOOO SENDE Bİ ÇİĞ KÖFTEYİ ÜZLEYONNNNNNNNNN

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…