- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #2.641
he heee teyzee oldukk bılee benceee...tamam teyzesi tamam kısmaaaa ama hiç bişi yiyesimmde yokkii sabahtan beri eşimde gelip gidiyooo o benden daha heyecanlı bugunn vallaa teftişe gelip gidiyoo kendine çok dikkat ett diyip duruyooo gelen gidende yokk hayırlısı bakemmmm
datlum tam mesaj atcaktımm kıslarr senı beklıyo dıye:)hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kaydirigubbakcemile2
geldim kıslar geldim de ben gelmeden size habei göndermiştim nohutlaaaa
duktur didi kiii: inceledi yumurtayı ölçtü biçti.ben özellikle istedim yumurtlama dönemimde takip et demiştim geçen ay hamiş olmayınca aceba yumurtlamıom mu didim kıslar
sağ tarafta yumurta var mış 13 mm olmuş.daha olgunlaşmamış pazar pztsi çalışmalara başal dedi.as daha büyüsün dedi.bende tamam didim bakalım nolecek
kıslar net gene bi tuhaf kopuom bağlanıom ösledim sizi vallaa
as gesdim geldim
aranızda bilen varmı bu yumuoşların olması gereken büyüklük kaç doktor 15-17 didi ama ne zmana kadar öle oluo
tabi büyümezse döllenmezse adetliyken gel dedi.yani hamile olmazsam
geldim kıslar geldim de ben gelmeden size habei göndermiştim nohutlaaaa :d
duktur didi kiii: Inceledi yumurtayı ölçtü biçti.ben özellikle istedim yumurtlama dönemimde takip et demiştim geçen ay hamiş olmayınca aceba yumurtlamıom mu didim kıslar
sağ tarafta yumurta var mış 13 mm olmuş.daha olgunlaşmamış pazar pztsi çalışmalara başal dedi.as daha büyüsün dedi.bende tamam didim bakalım nolecek
affıyet olsunn yarasınn löp löpp et olsunn canımmm:)buarada hem tıkınıom hem yazıom.....
afiyet ossunn canımm bende ne yesem acepp canımm hiç bişi istemiyoooo
kaç cm olucak bilmiom ama ben serophone kullandıktan sonra doktor yumrtlarımda gereken büyüklüğün olmadıgını söledi..
yumurta var ama büyümemişler dedi...
canımmm stress olmasın kııı bebişimizzz korkupp kaçmasınnn.....bende balumu merak edıyom gelmedı daha yaaa:)yok nohudum stres yok
kıslar hepnize teşekkür edrrim
ayrı cvp yasamıom ben sinir oluom ama bilg kıracam
çok zor şartlarta gönderiom valla.
bilg.tekrar kapatıp açacam düselmesse.hepinize tekrar teşekkür ederim nasılda heycamla beklionuz yaa
canlarım
balumda kalp atımlarını duymuşmu acebaa
geç bile kaldınnn hadı koşşcokacimcoookcokacimcoookcanımm arkadaşlarımmm ben birass mutfağa didiyimdeeee bişiler hazırlıyım kendimeeeee yoksa bebiş varsa şikayet edecek beni teyzelerineeeee
aaahh canım ya nnohudunda dediği gbi neler öğrenios
çalışıoduk hamile kalıoduk kaç yumurta var kaç mm
bilmioduk kiii.aslında çokta takılmamak lasım ama dayanamadım işteee.
ÇİÇeeeeeem en uÇak boyut 17 en bÜyÜkte 21 olması lazım benİm bİldİĞİm bİlİyon ben 4 ay takİp yaptırdım 24 mm falan oldu bu sefrede Çok bÜyÜk dedİ sÖnmeye baŞlayınca Çatlatma İĞnseİ vurmuŞtu
adetimin 13. Günü bugün
serap iyimi demek oluo kujum
yasmin aslında ne iyi ne kötü ortada bi haber canım ama hayırlısı allahtan sen nasılsın
yarencik sende huşgeldin canum
nannn valla ben böyle şeylerden bı haber yaşıyomm yaa..
sız artık prof olmuşnuz yaaavereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?