Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

he heee teyzee oldukk bılee benceee...
hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kaydirigubbakcemile2
datlum tam mesaj atcaktımm kıslarr senı beklıyo dıye:)

merak etme bebemm o yumurta byucek buyucekk gelışıcekk 9 ay sonra kocamann bi bebiş olucakkkkkkkkkk....sakın stres yapma tamam mııı

kıslar net gene bi tuhaf kopuom bağlanıom ösledim sizi vallaa
as gesdim geldim
aranızda bilen varmı bu yumuoşların olması gereken büyüklük kaç doktor 15-17 didi ama ne zmana kadar öle oluo
tabi büyümezse döllenmezse adetliyken gel dedi.yani hamile olmazsam

kaç cm olucak bilmiom ama ben serophone kullandıktan sonra doktor yumrtlarımda gereken büyüklüğün olmadıgını söledi..
yumurta var ama büyümemişler dedi...

yok nohudum stres yok

kıslar hepnize teşekkür edrrim
ayrı cvp yasamıom ben sinir oluom ama bilg kıracam
çok zor şartlarta gönderiom valla.

bilg.tekrar kapatıp açacam düselmesse.hepinize tekrar teşekkür ederim nasılda heycamla beklionuz yaa
canlarım
balumda kalp atımlarını duymuşmu acebaa

kaçıncı günüydü tatlım senin inş.tutar senin inş.inş.

canımm arkadaşlarımmm ben birass mutfağa didiyimdeeee bişiler hazırlıyım kendimeeeee yoksa bebiş varsa şikayet edecek beni teyzelerineeeee

ÇıÇeeeeeem en uÇak boyut 17 en bÜyÜkte 21 olması lazım benım bıldıĞım bılıyon ben 4 ay takıp yaptırdım 24 mm falan oldu bu sefrede Çok bÜyÜk dedı sÖnmeye baŞlayınca Çatlatma ıĞnseı vurmuŞtu

kaç cm olucak bilmiom ama ben serophone kullandıktan sonra doktor yumrtlarımda gereken büyüklüğün olmadıgını söledi..
yumurta var ama büyümemişler dedi...

aaahh canım ya nnohudunda dediği gbi neler öğrenios
çalışıoduk hamile kalıoduk kaç yumurta var kaç mm
bilmioduk kiii.aslında çokta takılmamak lasım ama dayanamadım işteee.

Bende hep 20-21 mm olunca Çatlatma ıĞnseı vurdu her defasında 2 yada 3 tane okadar bÜyÜyodu

canımmm stress olmasın kııı bebişimizzz korkupp kaçmasınnn.....bende balumu merak edıyom gelmedı daha yaaa:)
canımm arkadaşlarımmm ben birass mutfağa didiyimdeeee bişiler hazırlıyım kendimeeeee yoksa bebiş varsa şikayet edecek beni teyzelerineeeee
geç bile kaldınnn hadı koşşcokacimcoookcokacimcoook

nannn valla ben böyle şeylerden bı haber yaşıyomm yaa..
sız artık prof olmuşnuz yaaavereliniortak

yasmin aslında ne iyi ne kötü ortada bi haber canım ama hayırlısı allahtan sen nasılsın

yarencik sende huşgeldin canum

isoldecım
oburu ıcın ılac verdı bakalım bırdahakı adet bıytımınde tekrar kontrole gıdıcem

nannn valla ben böyle şeylerden bı haber yaşıyomm yaa..
sız artık prof olmuşnuz yaaavereliniortak

ewet kuşum aynen valla bende yumoş takibini seraptan öğrendim.
hemen söledim doktora banada yap dieeşakkıdı
bide sezen anlattı.ama boyutları daha öğrenmemişim.öğreniom
:bbo:
aslında bilmemek en güzeliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…