Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

nannn valla ben böyle şeylerden bı haber yaşıyomm yaa..
sız artık prof olmuşnuz yaaavereliniortak

ANACUMMM KALP YUMOŞ MİDE BENDEN SORULUR BUNLAR BENİM HASTALUKLARUM BUBAMDAN DA ŞEKER ANEYDENDE TANSİYON SORUN YANITLIYIM kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyi tatlım iyi pazartesiye kadar 18-19 a çıkar tam vakti ohhhhhhhhh gelicek allahımın izniyle

çıkarmı bebem iyi sevindim şimdi saolasın opuyorumnanaktan

yakında şöle olacak :
kocacım bugün benim yumurtam 19 mm sende kaç milyon sperm var
hareketleride iyi ise bi döllenme gerçekleştirelim mi canım:hulya:

evet bende bılmesek daha mı ıyı dıye düşünüyorum ....ben yumurtlama gunlerını bıle bu sitede ögrendım daha önce bu konulardaa hıççç bılgım yoktuu..
ANACUMMM KALP YUMOŞ MİDE BENDEN SORULUR BUNLAR BENİM HASTALUKLARUM BUBAMDAN DA ŞEKER ANEYDENDE TANSİYON SORUN YANITLIYIM kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen tam bı dahılıye uzmanısın o haldeekaydirigubbakcemile3

ben sana dedüm dimüüü doktora gidince şitres yapıyosun büyüycek büyümüşcek hadi büyüdü çatladı çatlamıycak bilmeden herşey oluyooo canım değerlerin günüe göre çok güzel maşallah olucak allahımın izniyle

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

SÜPERSİN TATLUM BAK BUNU YAPIYIM BARİM BEN İYİİİİİİİİİİİİ FİKİR

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

ceylanım bak bugün iş yapmıom yaaaaaaaaaaaaaaaa

daha üstümü değiştirmedim bilionus mu.gelir gelmez aççtım pc yi kaldım öle

ovulasyon testı şu gebelık testıne benzer bışey var omu canım....
yumurtlama gunundemı ıkı çizgi çıkıyo bak bu konuda da cahıl kalmışım yaa

saol canım benim yaa.incir suyu içiom 5 gündür işe yarar inşallaah.bi tanecik yumurta varmış süprizzzzz

insallah ise yarar incir suyu
bende onumuzdeki ay icicem soz verdim kendime
bu ay denedim ama cok tatli oluyo ya icemedim sen nasil iciyosun ya tatlim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…