Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

günaydın kizlar..
hayirli cumalar herkese..

moralim çok bozuk..70 kilo olmuşum senağlama
bu gidişle 90 i bulucam galibaaa
hayırlı cumalar..
olmazsın canım...mayve ye bıraz...ekmek yeme..kek çıkolata yeme...bebegıne hıç faydası yok bunların...sebze yogurt,et.balık,sut,cevız,yumurta..bunları ye meye calıs...
bol su ıç...ve meyve ye...

çok uykum var kızlar yaaaaaaaaaaa.
nıye kuşum..naniknanik

bilmem niye acabaaaa. sabahta banyo yapınca tam oldum.sen nasılsın canım.

koy başını masaya uyu bebemmmirmirmirmir

canım birazdan müşteri gelecek. çoooook zor. o gelene kadar biraz yapacam herhalde dediğini. ama sizden kopamıyorumkiii
kız fairlike ben ilaçlar yüzünden daha hamile bile kalmadan 67 kiloyum ne diyorsun yaaaa

kuzum..ben bugun darmadağınım..noldu bana..yasakkelime

salak salak düşünceler gelıyor aklıma...
ama neden oldugunu bılmıyom bebeemm..
çok moralsızım...
yarın kaynanam kayınpederım gelcek..onlarla neşelenırım ınşallah...buyrunnnnnnnnn
sen geç mi yattın bebeeemmm...
kılo sorun deegel...olsun..bebekler gelsın buyusun..sonra verılır kılolar..

kızlar nasılınız ben cok tedirgınım ya
dün bir arkadasımın bebegı karnında ölmüş 9 haftalık 2 yıldır istiyorlardı
cok etkıledı bu benı
dr aradım pazartesi gidecektım normalde ben duramıyorum dedım cumartesı gelsem olur mu dedım oda sagolsun gel dedı yarın gidiyorum
hayırlısıyla bebegımın hareket ettıgını görım bır fakıre sadaka vercem
dua edın bana da kızlar güzel haberlerle gelım inş.

aklına kötü şeyler getirme canım olumlu düşün hicbirşey olmaz allahımın izniyle... inşallah bebişini kucagına alacagın günleride görceksin dualarımız seninle :Saruboceq:arkadaşınada üzüldüm allah sabır versin...

sagol canım benım dua edın lütfen:sinifsinif:

üzme kendini canım.Allah arkadaşina sabir wersin.
en kisa zamanda bi daha kalir zaten.
bende gidicem yarin sabah doktora.çok heyecanliyim..

canım benim kilo umrumda değil zaten keşke olsada bebiş. canım senin niye canın sıkkın ne oldu. kız al emiri kucağına salla sala gülsün. sanırım biraz büyüdü dikkat et ama kolunu ağrıtma. sonra biraz gıdıkla o gülsün sen gül.

cabun evham yapma bak. eylemde öyle üzüldünüz ayşegülde ayrı ne olursunuz iyi düşünün güzel olsun herşey. merak etmeyin bebişleriniz çooooook sağlıklı maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…