Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

aa evet sen bı kaç gündür girmiyosun sanırım cnm evet çiçegimiz malesef kybettı mınışını ama bundan sonra daha emin adımlarla ilerleme kararı aldılar...inşallah tercıh edeceklerı yenı yöntemle rabbım kucagna verecek melegını....tatile gittiler zaten kafasını toplaak için iyi gelecek bu degiiklik ona inşallah...
sen nasılsın cnm..kanaman falan bittimi

iyiyim dilaycım ceylanım,işe başladım ya az girebiliyorum artık dün nöbetten çıktım edirneye gidip geldim abimin karısı hamişti ama oda kimyasal gebelikmiş görüp geldim,koşturuyorum yani..inşallah iyi olur haklarında onların öyle bi şansı var dr bana sağlıklı embriyoyu koysakta sonuçta senin vücudun besleyecek faydası olmaz dedi..kanamam çok azz azz geliyo bitecek inşallah..biz çiçeğimle 2011 annesi oluruz napalım kardeş yaparık sizin bebişlere ..ben çıkıyom canlarım komşuya gidiyorum..ceylanım benim dileğimi değiştirirmisin sağlıklı bir bebek sorunsuz bir hamilelik istiyor diye..kocamaaaan öpüyorum ikinizide

cnm benım çok geçmiş olsun yengene...rabbim saglıklı bı evlat nasıp etsın tum ısteyenlere ınşallah....
cnm topıc e girdigin genış bi zamanda şu dr söledıklerını konuşalım neden öyle birşey söyledikibilmiyorumkismile
inşallah cnm o gunlerıde görcez ınanıyorum..
degiştiriyorum dilegini tatlım...

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar günaydın..
size bişi sölemek istiorum..
bebek fikrini bi süreliğine rafa kaldırdım..
en azından 5 ay düşünmicem ..
ve bu süre içinde korunucam..
bizim bebekten çok daha önemli sorunlarımız varmış kızlar..
devamlı polyanacılık oynamaktan bunu farketmemişim bile..
o ugruna herşeyi verebilicem bebek fikri şu an bana okdar uzakki.
laf olsun die yada kendimi tatmin etmek için demiorum..
gerçekten bi süreliğine istemiorum...
aklımdan çıkmış olur bi süreliğine..
en azından oturmuş oldugunu düşündüğüm evliliğimi oturtana kadar..
ama perşembe dualrımı eksik etmicem..
bgn doktora gidicektim..
dünki tahlil sonuçlarım için ...
onada gidicem perşembe günü bi kontrol daha var onada gidicem..
ve son artık..
doktor hastane adını bile duymak istemiorum artık..
sdc kendimi dinlemek istiorum..
bazı kararları yanlış alırsın ondan pişmanlık duyarsın..
ama o yanlışı bidaa yapmamaya çalışırsın..
yok yaparsan eger o aptallığındandır..
bende aptalım kızlar işte....

fatma canımsın ne oldu. eşinlemi tartıştınız. neden bu kadar üzüldün bitanem. inan her evde sorun var. ve bitmezde. ama bunları düşünerek bebeğinden vazgeçme. bırakma.

fatma canımsın ne oldu. eşinlemi tartıştınız. neden bu kadar üzüldün bitanem. inan her evde sorun var. ve bitmezde. ama bunları düşünerek bebeğinden vazgeçme. bırakma.

evet canım maalesef öle oldu..
artık daha subjektif bakıorum olaya..
ben kendimi yitirmişim yaa megerse.
karakter kalmamışki...
bu seferki çok ağır oldu sultancım..
beni bebek fikrinden bi anda uzaklaştırıcak kadar ağır

gunaydın datlumm neler oldu yaaaabilmiyorumkismile

canım geçenlerde bizde çok büyük kavga ettik ve sebep her zamanki gibi onun ailesi. ben şunu farkettim onun ailesi arkadaşları herşeyi var ama ben onu herşeyim yapmışım. ne kadar yanlış yaptığımı farkettim. 5 yıl hayatıma sadece onu katmışım. çok kötü oldum ama anladımki hayat sadece ondan ibaret değil. çocuk konusuna gelince ben çocuğu sadece kendim için istiyorum. herkese saçma geliyor ama gerçekten hayatta tek isteğim anne olmak. ve bu hakkımdan kimse için vazgeçmek istemiyorum. ben eşimede hep söylüyorum bir gün senden ayrılırsam kimseyle evlenmem çünkü uğraşamam bi daha bu yüzden çocuğum olsun hiç kimse hiç bişey umrumda değil. sende öyle düşün canım. çocuk senin herşeyin olacak sende vazgeçme hiç kimse ve hiç bişey için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…