Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

sultancım gunaydın cnm...bugun erken kalktım duş aldım yata yata sersem oldum bugunlerde iyice yaaa....
ACİLEN TOPARLANMALIYIM:bbo:

günaydın canım. iyi etmişsin. normal böyle olman iki can taşıyorsun. ama toparlanman iyi olur gez biraz. yürüyüş yap o zaman bol bol açılırsın.

evet sultancım ya açılmam gerek...isoldecimm sultanın söyledıgıne katılıyorum erkekleri hayatımızın merkezi yapmamalıyız sonra kendılerını vazgeçilmez sanıyolar burunları büyüyoo

geldim kızlar burdayım...
sultancım sölediklerine kelime kelimesine katılıorum...
bende eşimi herşeyim yapmışım...
kendime ait herşeyi bi kenara bırakıp onunkileri kabul etmişim...
ama bebek konusunda kararlıyım..
belkide yaşımdan ötürü bu fikir beni pek endişelendirmio...

bgn erken çıkıcam....
saat 2de..
kuaföre gidip saçlarımı kestiricem...
sonra hastaneye ..
sonrada annemle buluşup perdeciye...

bgn erken çıkıcam....
saat 2de..
sonra hastaneye ..

iyi eersin canım değişiklik iyidir kendini iyi hissettirir. sende benim gibi yap artık hayatında senden önemli kimse olmasın. zararın neresinden dönsen kardır

bgn erken çıkıcam....
saat 2de..
sonra hastaneye ..
ohhh en çok sevdıgım degişim ...moralım bozuk olunca saçımla başımla oynayınca çok mulu oluyorum valla....kolay gesın cnm degişiklik iyidirrr..
GÜnaydın kızlar bugÜn yoĞunum gelemİycem galİba fatoŞum senİ arayacaĞım mÜsaİt olduĞunda

iyi çalışmalar cnm

bende bugun işlerim erken bşlayayımm...sela okunmadan bıtıreyımde kuran okumayı düşünüyorumm...görüşürüz kuzularrŞeniz

günaydın kızlarrrr ooo fatoşun moral dipte bu sabahh cnmmm üzülme herşey yoluna girerrr bebek fikrine gelince o olması gerektiği zamanda zaten olucakkk yaşında çok genç dahaa bencede eşinle ilşkiniz biraz daha oturuşsun ondan sonra odaklan çocuk işine

evet kızlar değişikli iidir..
saçlarımda hele daha başka olucak..
şu aşkı memnudaki nihal varyaaaa.
onun boyutlrında olsun diom.
ama kuaföre nihalin saçları gibi diyememki yaaa..
kıro gibi olurum..

günaydın kizlar..
hayirli cumalar herkese..

moralim çok bozuk..70 kilo olmuşum senağlama
bu gidişle 90 i bulucam galibaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…