Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

merhaba kızlar canım çok sıkıldı bu sefer hamile olduguma emindim ama hafiften kanamam gelmeye başladı (

neden bu kadar gecikti bu sefer bilemiyorum ama belkide bahardan oldu , canım sıkıldı şimdi offffffff başka bahara kaldı

merhaba kızlar canım çok sıkıldı bu sefer hamile olduguma emindim ama hafiften kanamam gelmeye başladı (

ay kuşum 12 gun mu geçtı..test yapmadındı demı sen...
benımde 2 aydır çok gecıkıyor...çok mu kanaman..

ay kuşum 12 gun mu geçtı..test yapmadındı demı sen...
benımde 2 aydır çok gecıkıyor...çok mu kanaman..

yok çok değil canım akıntıyla karışık biraz biraz tuvalete gidince geliyor , ama ben adet olmadan bir gün önce hep böyle gelir , gecikmeseydi sorun yoktu yani üzülmedim o zaman ama şimdi ister istemez üzülüyorum çünkü gecen zamanda umutlandım.

kimse yok yine , neyse kendinize iyi bakın arkadaşlar benim moralim bozuk zaten zaman geçsede biranönce eve gitsem bari

Ayy bugÜn netım nıye bÖyleydı anlamadım ya yenı dÜzeldı
asnılcım benımde kahverengı akıntım olmuŞtu bende adetım baŞlıyo sanmıŞtım dıılmıŞ
ama benım hep Öyle dıyosun artık Ümıtler bıdahakı aya o zaman canım

benim nette çok yavaş tatlım yaa
ben iyim bebişde iyidir umarımm :))
sen nasılsın sancıların devam ediyo mu
BENİM NET HALA KÖTÜ 2 KERE GÖNDERMİŞ kaydirigubbakcemile3
SANCILAR DEVAM CANIM SÜREKLİ DEĞİL AMA SIK OLUYO
HATTAA EŞİM DÜN AKŞAM DİYODU APANDİST OLMASIN KASIK AĞRISI OLDUUNA EMİN MİSİN DİYE
AMA EMİNİM SANIRIM GENELDE SAĞ KASIĞIM AĞRIYO ÇÜNKÜM
SEN KALP ATIŞI İÇİN NE ZAMAN GİTÇEKTİN BEN HAFTAYA CTESİ GİTÇEM
Bİ HAFTAM KALDI İPLE ÇEKİYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…