Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Merhaba arkadaşlar.Size bir sorum olacak inşallah cevaplarsınız.Ben geçtiğimiz ay gecikmeli adet gördüm.Öncesinde de hamilelik belirtileri yaşadım.İdrar testi yaptım 4 kere negatif çıktı sonuçları.Bende pek önemsemedim.Ancak 1 haftadır göbek deliğimin özellikle üst kısmında sertleşme var.Akşamları sanki iyice beliriyor,elleyince elime geliyor gibi.Bir de bazen etrafı kaşınıyor.Haliyle bazen "acaba"diyorum.Siz hamileliğiniz ilk başlarında böyle bir şey yaşadınız mı?Cevaplarsanız sevirim...

ben böyle bi belii yaşmadım cnm:ecrin_bebek:

Teşekkür ederim NohutluPilav:)Allah kızınızı sağ salim size kavuştursun inşallah:)
rica ederim cnm...
dun için çok teşekkürler sen ne zamandır istiyorsun cnm bebiş

ayyyy yaa maşallahhhh tatlımmm yaaa bakk bolll boll salata yeee emii folikasit varmışş
ayyy bu ara yemedıgım şey yok zatii tubişim kaydirigubbakcemile3

tubiş nasılsın cnm...patıkımmm kız sen gundüz erkrn yatıyon gece geçç çok arıcan bu gunleri ona göre uyu bıraz bebemm

nohutum maşallhhh prensesinee büyümüş annesiiii kızz anca ortalığı toparladım yarın koltuklarımı yıkatıcam bugn ayarladım bi şirkett sabah geliceklerr iki koltuk takımı 120 liraya anlaştımm inşşş temız olur içime sinerr ayy cnm yaaa ben böle problemliyim işte bu kusmak beni mahvedıyoo şu temizlkler bitsede azcık rahata kavuşsam

bana mı sordun???ceylancmm
yok cnm pempe patık e dedim onu:))
afiyett olsunn canımm,şimdi çıkmıştır göbişinnnn..maşallah diyeiymmmm

aynen cnm yaa şiştim iyice....
ayy kocişden dyak yiycem şimdi...
kızıma hırka başladım onun resmını koyucaktım arkaa tarafını yarıya kadar örmüştüm ama eşim kızıyoo saat geç olmuş fırsatım oolursa yarın koyarım ınşallah...

Allah işlerini kolaylaştırsın tatlım...benimde kötü bi anım varr berbat olmuştu koltuklarımız=))kaydirigubbakcemile3

ayy benim hiçç öyle el becerim yokk:kedi:

saol cnm..
2 takımı 120 ye yıkıyolar aaa hiç bilmiyodum fıyatlarını...
temız olur cnm ya merak etme...
inşallah emızlıgın bitsinde rahat bı nefes al cnm bide bulantıların geçse hamılelıgın tadına varsan süper olcek valla.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…