- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #27.441
Merhaba arkadaşlar.Size bir sorum olacak inşallah cevaplarsınız.Ben geçtiğimiz ay gecikmeli adet gördüm.Öncesinde de hamilelik belirtileri yaşadım.İdrar testi yaptım 4 kere negatif çıktı sonuçları.Bende pek önemsemedim.Ancak 1 haftadır göbek deliğimin özellikle üst kısmında sertleşme var.Akşamları sanki iyice beliriyor,elleyince elime geliyor gibi.Bir de bazen etrafı kaşınıyor.Haliyle bazen "acaba"diyorum.Siz hamileliğiniz ilk başlarında böyle bir şey yaşadınız mı?Cevaplarsanız sevirim...
kocişle gidip kızımızı gördük...
200 gram 16 santım ve tam 17 haftalık teyzeleriii
tubiş nasılsın cnm...patıkımmm kız sen gundüz erkrn yatıyon gece geçç çok arıcan bu gunleri ona göre uyu bıraz bebemm
rica ederim cnm...Teşekkür ederim NohutluPilav:)Allah kızınızı sağ salim size kavuştursun inşallah:)
ayyy bu ara yemedıgım şey yok zatii tubişim kaydirigubbakcemile3ayyyy yaa maşallahhhh tatlımmm yaaa bakk bolll boll salata yeee emii folikasit varmışş
rica ederim cnm...
dun için çok teşekkürler sen ne zamandır istiyorsun cnm bebiş
ayyy bu ara yemedıgım şey yok zatii tubişim kaydirigubbakcemile3
tubiş nasılsın cnm...patıkımmm kız sen gundüz erkrn yatıyon gece geçç çok arıcan bu gunleri ona göre uyu bıraz bebemm
yok cnm pempe patık e dedim onu:))bana mı sordun???ceylancmm
afiyett olsunn canımm,şimdi çıkmıştır göbişinnnn..maşallah diyeiymmmm
nohutum maşallhhh prensesinee büyümüş annesiiii kızz anca ortalığı toparladım yarın koltuklarımı yıkatıcam bugn ayarladım bi şirkett sabah geliceklerr iki koltuk takımı 120 liraya anlaştımm inşşş temız olur içime sinerr ayy cnm yaaa ben böle problemliyim işte bu kusmak beni mahvedıyoo şu temizlkler bitsede azcık rahata kavuşsam
yok cnm pempe patık e dedim onu:))
aynen cnm yaa şiştim iyice....
ayy kocişden dyak yiycem şimdi...
kızıma hırka başladım onun resmını koyucaktım arkaa tarafını yarıya kadar örmüştüm ama eşim kızıyoo saat geç olmuş fırsatım oolursa yarın koyarım ınşallah...
nohutum maşallhhh prensesinee büyümüş annesiiii kızz anca ortalığı toparladım yarın koltuklarımı yıkatıcam bugn ayarladım bi şirkett sabah geliceklerr iki koltuk takımı 120 liraya anlaştımm inşşş temız olur içime sinerr ayy cnm yaaa ben böle problemliyim işte bu kusmak beni mahvedıyoo şu temizlkler bitsede azcık rahata kavuşsam
Allah işlerini kolaylaştırsın tatlım...benimde kötü bi anım varr berbat olmuştu koltuklarımız=))kaydirigubbakcemile3
sağol cnmm ayy deme öle korkutma benii yıkatan lar çok memnun bu şirkettennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?