- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #27.461
kızlar ben kaçar yoksa kocişden azarı yıycem yıne..
iyi gecelerrr
gunaydın cnm evet hafta sonu enkazı olur bugn yıne topıcımız:))günaydın kızlaaaaar sanırım bugün pek kimse olmaz buralarda. ceylanım kızını gördün ha çok sevindim canım benim yaa. büyümüş yeğenim kocaman olmuş maşallah
cnm ilk defa duydum böle bı igneyi falan...şu açıdan iyi sende zaten bebek fikrini rtelemiştin tam denk gelecek inşallah..eşinle yanlızlıgın tadına tam varacaksınız ve bebiş kapıyı çalacak iye düşünüyorum..hadi hayırlısı bakalım...kızlar günaydın..
bgnlerde fazla giremiorum nolur kusuruma bakmayın.
dün doktora gittk eşimle..
hani adetin 3.günü hormon testimi yaptılarya...
hsg sonuçlarını eşimin sonuçlarınıda götürdüm...
şimdi kızlar bu doktorda tüplerimde sıkıntı olmadıgını söledi..
eşimdede problem yok çok şükür...
ama problemin en ciddisi bende maalesefki..
yapılan testlerde lh degerli olan hormonun yüksek çıkıtıgını ve buununda yumurtlamama engel oldugunu söledi...
6 aylık bi tedavi süreci beklio beni..
bu 6 ay içinde 3 dönemlik sikluslarla paralel tedavi olcam..
doktor bey amca,hem yaşımdan hemde lh dışında dgr hormonlarımın normal olmasından yola çıkarak fazla dozda tedavi almıcamı söledi...
ve 6 ay içinde hamile kalma oranım %80 olabilrmiş..
yani bu tedavi çok kimsede tutan bi tedaviymiş..
iğne olucam kızlar..
ve kendi kendime iğne yapıcakmışım..
nası yapcaasam onuda bilmiomda...
nise bu ay dursun dedik..
çnk maddi olarak bizi biraz zorlıcak biş rakam..
ama karşılayamıcamz şekilde diil..
sdc biraz ertelices..
hem bende aklımı iiicene toparlarım...
bööle işte
cnm ilk defa duydum böle bı igneyi falan...şu açıdan iyi sende zaten bebek fikrini rtelemiştin tam denk gelecek inşallah..eşinle yanlızlıgın tadına tam varacaksınız ve bebiş kapıyı çalacak iye düşünüyorum..hadi hayırlısı bakalım...
fatoşum hakkında hayırlısı olsunn bitanemmm tedavıye başlada sonu gelirrr
canım yumurta geliştirici iğneler varya.
onlardan olucam duymadınmı hiççç
tedaviye başlamadan önce kürleri uygulmak istiorum bitanem...
günaydın kızlarrrrrrrrrr gene ben erkenci kuşşş
canım yumurta geliştirici iğneler varya.
onlardan olucam duymadınmı hiççç
tedaviye başlamadan önce kürleri uygulmak istiorum bitanem...
yani böyle devamlılıkla vurulan bi iğne oldugu konusunda bilgim yoktu cnm....
patıkkk yine erkencisin kuzu gunaydınn...
ben bugun sosyete pazarına gitcem bi aksılık olmazsa erken kalktım o yüzden
annelee hedıye aldınızmı kızlar ben bugun hem onlara hem kızııma hem de kendıme bişiler bakıcamsempatiksalakcinni
aa gelecek ay başlarsan bende başlamış olacak aşılama için bende onlardan kullanacam. yoksam aynı zamandamı hamiş kalacaz kııız. inşallah ilk aydan kalırsın yaaa. eşinlede düzeldiniz değilmi canım inşallah. dün çok merak ettim seni
valla pek bi iidavranıo bana..
ama hala içim soğumadı..
okadar lafı söleyipte hiçbiş olmamış gibi davranamıorum ..
bi abisi buna eşin şuan çok gergin ve sinirli bu yüzden bebeginiz olmuo sizin demiş..
eşini serin tutcan demiş..
onu söledi bana..
ondan ii davranıo galiba..
heee bide ben bebek istemiorum falan diince yumuşatmaya çalışıo güya beni..
ama iiz canım ...
saol düşündüğün için bitaneeemmm..
bu arada sultancım doktor banada iğnelerden sonuç alamazsak aşılama yapıcaz dedi..
canım sen onunla ilgilenmedin ya asıl ondan olmuştur. bak erkeklerde bu var kaybedeceklerini anladıkları anda dönüş yapıyorlar önce bişey olmamış gibi davranıyorlar ama daha ilgili. sonuç alamazsada bak ben seninle ilgileniyorum bu kadar sen hala somurtuyorsun yaranılmıyor diyorlar. sen şöyle demiştin ben hala kırgınım dersende ya oldu geçti çıktı işte ağzımdan gibi cümleler kuruyorlar yada söyleme hatırlamak istemiyorum. kız klasik kııız. 5 yıl var bak düşün artık deneyim konuşuyor.
abiside iyi demiş ama. benimki aşılama olacak canım. daha öncede aşılama oldu ama tutmadı. bu defa iğnelerle olacak dedi doktor merakla bekliyorum tutmazsa tüp bebek olacak canım
sultanım valla sen bu erkek milletini çözmüşsün
asnil günaydın hoşgeldin canım. nasılsın? adet olmuşsun canım benim. kendimi çok kötü hissettim senide ümitlendirdim diye. ama gerçekten varsa bişey olur diye korktum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?