Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

günaydın kızlaaaaar sanırım bugün pek kimse olmaz buralarda. ceylanım kızını gördün ha çok sevindim canım benim yaa. büyümüş yeğenim kocaman olmuş maşallah

kızlar günaydın..
bgnlerde fazla giremiorum nolur kusuruma bakmayın.
dün doktora gittk eşimle..
hani adetin 3.günü hormon testimi yaptılarya...
hsg sonuçlarını eşimin sonuçlarınıda götürdüm...
şimdi kızlar bu doktorda tüplerimde sıkıntı olmadıgını söledi..
eşimdede problem yok çok şükür...
ama problemin en ciddisi bende maalesefki..
yapılan testlerde lh degerli olan hormonun yüksek çıkıtıgını ve buununda yumurtlamama engel oldugunu söledi...
6 aylık bi tedavi süreci beklio beni..
bu 6 ay içinde 3 dönemlik sikluslarla paralel tedavi olcam..
doktor bey amca,hem yaşımdan hemde lh dışında dgr hormonlarımın normal olmasından yola çıkarak fazla dozda tedavi almıcamı söledi...
ve 6 ay içinde hamile kalma oranım %80 olabilrmiş..
yani bu tedavi çok kimsede tutan bi tedaviymiş..
iğne olucam kızlar..
ve kendi kendime iğne yapıcakmışım..
nası yapcaasam onuda bilmiomda...
nise bu ay dursun dedik..
çnk maddi olarak bizi biraz zorlıcak biş rakam..
ama karşılayamıcamz şekilde diil..
sdc biraz ertelices..
hem bende aklımı iiicene toparlarım...
bööle işte

günaydın kızlaaaaar sanırım bugün pek kimse olmaz buralarda. ceylanım kızını gördün ha çok sevindim canım benim yaa. büyümüş yeğenim kocaman olmuş maşallah
gunaydın cnm evet hafta sonu enkazı olur bugn yıne topıcımız:))
saol cnm evet teyzsı kocaman olmuş kuzum maşallah

cnm ilk defa duydum böle bı igneyi falan...şu açıdan iyi sende zaten bebek fikrini rtelemiştin tam denk gelecek inşallah..eşinle yanlızlıgın tadına tam varacaksınız ve bebiş kapıyı çalacak iye düşünüyorum..hadi hayırlısı bakalım...

canım yumurta geliştirici iğneler varya.
onlardan olucam duymadınmı hiççç
tedaviye başlamadan önce kürleri uygulmak istiorum bitanem...

fatoşum hakkında hayırlısı olsunn bitanemmm tedavıye başlada sonu gelirrr

umarım bitanemm..
ben hayıt tohumuna başlıcam 3 ay kullanmak gerekiomuş.
benim için ii bi süreç..
eşimede keçiboynuzu pekmezi yedircem.
hem kilo alır hemde faydası olur diye ümit ediorum canım yaaa...
ama moralim falan çok yerinde..
doktor dün bizi çok telkin etti..
bgne kadar gittiğim doktorlar hep serophone verdi gönderdi..
ama ondada bi çözüm bulmadık..
yani hep oyalayıcı tedaviler..
biride çıkıp adetin 3.günü yapılması gereken testten yaptırmadı ban..
ilk defa yaptırdım ve sıkıntımız ortaya çıktı canım..
tanıyı koyduk inşallah tedavi sürecimizde güzel geçer...

yani böyle devamlılıkla vurulan bi iğne oldugu konusunda bilgim yoktu cnm....

patıkkk yine erkencisin kuzu gunaydınn...
ben bugun sosyete pazarına gitcem bi aksılık olmazsa erken kalktım o yüzden
annelee hedıye aldınızmı kızlar ben bugun hem onlara hem kızııma hem de kendıme bişiler bakıcamsempatiksalakcinni

günaydın kızlarrrrrrrrrr gene ben erkenci kuşşş

günaydın canım en erken ben geldiiiiiiimm. nasılsın birsenciğim oğluşun nasıl tekmeliyormu

aa gelecek ay başlarsan bende başlamış olacak aşılama için bende onlardan kullanacam. yoksam aynı zamandamı hamiş kalacaz kııız. inşallah ilk aydan kalırsın yaaa. eşinlede düzeldiniz değilmi canım inşallah. dün çok merak ettim seni

canım yaa kendini fazla yorma canımsın. korkuyorum Allah korusun yaaa. ben bu yıl hediye almayacam. evelki yıl çok sinirlendim ama yinede almıştım geçen yılda kendi kendime söz verdim almayacam diye. ama anama alırıım belki sonuçta beni üzen kaynanam. doğum günümde kutlasın istedim hediyeden geçtim. doğum günün kutlu olsun desin istedim. bana dediki sende ne kadar önemsiz şeylere takılıyorsun. doğum günü falan neymiş. ama her yıl kızının eniştesinin doğum gününde hediyesini alır kutlamaya gider. demekki önemsiz olan doğum günü değil benmişim. geçen yıl hele umrunda bile olmadı benimki. ama öbürlerine yine hediyeler. ne eşime ne bana alır ama her yıl anneler gününde sipariş verir kusura bakmasın artık

valla pek bi iidavranıo bana..
ama hala içim soğumadı..
okadar lafı söleyipte hiçbiş olmamış gibi davranamıorum ..
bi abisi buna eşin şuan çok gergin ve sinirli bu yüzden bebeginiz olmuo sizin demiş..
eşini serin tutcan demiş..
onu söledi bana..
ondan ii davranıo galiba..
heee bide ben bebek istemiorum falan diince yumuşatmaya çalışıo güya beni..
ama iiz canım ...
saol düşündüğün için bitaneeemmm..
bu arada sultancım doktor banada iğnelerden sonuç alamazsak aşılama yapıcaz dedi..

canım sen onunla ilgilenmedin ya asıl ondan olmuştur. bak erkeklerde bu var kaybedeceklerini anladıkları anda dönüş yapıyorlar önce bişey olmamış gibi davranıyorlar ama daha ilgili. sonuç alamazsada bak ben seninle ilgileniyorum bu kadar sen hala somurtuyorsun yaranılmıyor diyorlar. sen şöyle demiştin ben hala kırgınım dersende ya oldu geçti çıktı işte ağzımdan gibi cümleler kuruyorlar yada söyleme hatırlamak istemiyorum. kız klasik kııız. 5 yıl var bak düşün artık deneyim konuşuyor.
abiside iyi demiş ama. benimki aşılama olacak canım. daha öncede aşılama oldu ama tutmadı. bu defa iğnelerle olacak dedi doktor merakla bekliyorum tutmazsa tüp bebek olacak canım

sultanım valla sen bu erkek milletini çözmüşsün

asnil günaydın hoşgeldin canım. nasılsın? adet olmuşsun canım benim. kendimi çok kötü hissettim senide ümitlendirdim diye. ama gerçekten varsa bişey olur diye korktum.

herkese günaydınlar nasılsınız ben adet oldum kızlar canım çok sıkıldın bayagı üzüldüm ama bugun daha iyiyim hayırlısı buymuş diyorum . aslında o kadar üzülmezdimde bayagı geç kaldı bu sefer ümitlenmiştim bende ondan

sultanım valla sen bu erkek milletini çözmüşsün

valla çözdümde anlamı yok. adamı değiştiremedim.. ama gerçekten tepkisiz kalmak çok işe yarıyor. bunu son olaydan sonra tam öğrendim. ve en önemlisi kendine değer vermek. onu merkeze koymamak çok önemli. bebişlerde gelseydi tam olacaktık amaaaaa işte

asnil günaydın hoşgeldin canım. nasılsın? adet olmuşsun canım benim. kendimi çok kötü hissettim senide ümitlendirdim diye. ama gerçekten varsa bişey olur diye korktum.

sagol canım kendini kötü hisstmene gerek yok burda hepimizbirbirimizin iyiligini istiyoruz biliyorum , bende kendimi çok heveslendirmiştim canım ama bu ay tam 10 gun gecikti dile kolay gelde heveslenme yani

günaydın fatoşum biraz geçmişi okudum üzülme sakın en önemli şeyi bulmuşsunuz ona sevin sorunun ne oldugunu biliyorsunuz artık ona göre davranacakınız diger türlü heray neden olmadı diye üzülecektiniz , geç olsun temiz olsun derlerya aynen öyle geç olsun saglıklı bir bebegin olsun önemli olan o canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…